Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Янек - ти чо хош?

Вже 2 роки дивлюсь на ту владу і думаю: - Ну ви, Вітьки, два чоботи - пара!"
Спершу Ющенка не міг зрозуміти, "цо пан хце?" Тепер Януковича не допетраю:  "Ти скажи, ти скажи, чё те надо, чё те надо: может дам, может дам, чё тьі хошь..."
Ну як можна зрозуміти, що відбувається поміж Януковичем та Путіним, коли один, як закохана дівчина, що не дасть до весілля, а другий - як Казанова з Коза ностри: та мені твоя цнотливість до одного місця (не найгіршого!) - гроші де? За ті стільці, що ще Ільф і Петров тобі вранці продали, а ти гроші ні ввечорі, ні вранці не віддаєш - країну коли здаси?
А все так гарно починалось: "Харківські угоди", які не тільки здали Конституцію України та всі інші домовленості про "Чорнросфлот, плиз до 2017 з Севастополя до Новоросійська! Плиз, рідненькі, до бісової мами! Плиз! Гарно просимо!" Але, що зовсім нечекано стало для Януковича з Азаровим: ці ж самі "Харківські угоди" зафіксували легітимність договорів ЮВТ з ВВП щодо газу. І вже два роки ганчують Юлю, хоча як божий день ясно, що: - Хлопи, а що ж ви тоді у Харкові попідписували?
От і зараз те, як вибадливо продефілірував президент Росії Володимир Путін по кримській Україні до Ялти, щоб дати чергового щигля президенту України Віктору Януковичу, вже навіть його ворогам не є смішно - це аж ніяк не смішно нікому! Зовсім не смішно, бо вже однозначно ясно: або ти, як грузинський князь Са...-ах! який молодця! Або ще одна наложниця-заложниця поряд з Білорусією та Казахстаном: коли захочу - тоді й зайду та вийду. Зрозуміло, що Януковичу так не хоца, бо нікому, окрім ВВП, так не хоца. Але час щось вибирати, як казав запал до вибухівки: бум чи не бум?!
От і я довго думав, щоб написати про такий візит такого президента до ось такого президента - і ось тільки на таке ніщо і спромігся.
І мучить мене єдина цікавість: - Що ж наш Янек хоче? Невже це наш другий Вітя-тютя? А справжній Вітя-цяця коло фонтану музикального? Ну не даремно ж до нього сам Вовочка завітав - ой, що не даремно!
А ви як думаєте?

Богдан Гордасевич
м. Львів
  

36%, 9 голосів

0%, 0 голосів

64%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вибори – 2012. Люстрація на Facebook: Обговорюємо список "УДАРу"



Партія «УДАР» Віталія Кличка винесла на обговорення список своїх імовірних кандидатів-мажоритарників на цьогорічних виборах до Верховно Ради України. Повний список кандидатів розмістила «Українська правда» (http://www.pravda.com.ua/articles/2012/07/13/6968776/) та є він і на сайті самого «УДАРу» (http://klichko.org/ua/news/news/udar-peredaye-sviy-spisok-pretendentiv-u-kandidati-po-mazhoritarnim-okrugam-ruhu-chesno).

Спільнота «Україна – Ukraine» спеціально створила сторінку (на якій ви зараз перебуваєте) для обговорення кандидатів від партії «УДАР». Тож, шановні пані і панове, запрошуємо вас на стіні цієї сторінки обговорювати кандидатури цієї політичної сили.

Таким чином спільними зусиллями ми очищуватимемо списки політичних партій, які відкриватимуть списки для громадського обговорення. Ми робитимемо це зі списками всіх політичних партій, які відкриватимуть їх для громадського обговорення.

НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАШИХ РУКАХ!

P.S. Ініціатива проводиться саме у соціальній мережі Facebook тому, що всі провідні політики, громадські активісти та журналісти мають свої сторінки у цій мережі. Таким чином ми намагатимемося долучити до “люстрації” списків самих активних громадян.

Путин - хайль геть!

Путин - хайль геть!




12 липня В.В. Путин їде упокорювати бунтівну провінцію Російської імперії - Україну.

Маємо дружно висловити своє - НІ !!!

Путин, хайль геть!

Путин, пошёл вон с Украины в свою рабскую Россию!

Путин, мы не продаёмся ни за газ, ни за пряник после кнута!


Закликаємо всіх людей честі, як патріотів своєї держави, провести акції протесту 12 липня проти візиту президента Росії В.В. Путина до України хто як зможе, якщо схоче.

А хто не схоче - має на те повне право, гарантоване Конституцією Кучми-Януковича: право бути бидлом, імперським рабом. Бути з тими ПРидурками, які плазуючи перед московським паном-хазяїном, в якості подарунка-підношення,  прийняли ганебний протекційний закон стосовно панування російської мови в Україні.

Виходьте 12 липня з акціями протесту до місцевих державних установ, посольства та консульств Росії або інших російських представницьких закладів з транспарантами протесту стосовно мовної та економічної агресії Росії щодо України. Проявляйте ініціативу в протестах через Інтернет або іншим чином, але будьте пильними від провокацій: зокрема знищення прапора і державних символів будь-якої держави несе кримінальну відповідальність. Тоді як тиражування портретів Путіна і їх розмальовка з відповідними підписами-гаслами не є правопорушенням.

Також рекомендуємо не паплюжити суто в цій акції Януковича, тому що він най і поганенький президент, але репрезентує Україну в міжнародному світі.

САУ «Таємна сила»  





Розсилайте цей заклик, множте його і пишіть свої протести!

91%, 63 голоси

6%, 4 голоси

3%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Громадянська війна в Україні стає реальністю

Не скажу, що прийняття закону про деукраїнізацію України більшістю Верховної Зради України 3 липня 2012 р. було для мене нечеканим.
Інакше б я не писав подібних заміток до блогу, як
http://blog.i.ua/community/1925/855765/
ДАУ - Добровільна Армія України
http://blog.i.ua/community/662/1003312/
безуМовна катастрофа

Підлим було все: і сам закон, і метод його прийняття, і ті, хто його приймали.
Комуніст-галичанин Адам Мартинюк постав у всій своїй огидній красі комуністичного блюзнірства, підступності та лицемірства, як і всі інші гниди-депутати, які своїми діями дали початок процесу громадянської війни в Україні.
Хто знається на глобальних соціопроцесах, той знає, що будь-яка війна не виникає з нічого ось так миттєво - це завжди той фактор, який завершує довготривалий процес підготовки до кровопролиття різними засобами соціального впливу на людей.
Маємо готуватись до значних проблем в нашому бутті, якщо власне сама діюча влада провокує людей на збурення. Можу наперед вказати як все буде, тому що бачив аналогічну ситуацію у місті Львові 9 травня 2010 року, коли сюди поперли червонопрапорники святкувати свою трагічну перемогу... Що з того було - відомо.
Тільки тоді це було місто, а тепер - ціла держава. Як і озлобленість в людей куди більша за цей час фіктивного щоденного покращення життя з постійним його реальним погіршенням. Не маю бажання зараз багато розписувати, а рекомендую прочитати ось це:

Моя особиста програма дій у разі ухвалення закону «Ка-Ка»
19.06.2012 г. в 21:27
Іван Андрусяк

1. Я не розмовляю російською мовою з громадянами України.

2. Я не розумію російської мови, якщо нею до мене звертається політик, державний службовець, правоохоронець, рекламник чи працівник сфери послуг. В усіх інших випадках я знаю і розумію російську мову.

3. Я не купую російськомовних газет і журналів.

4. Я не читаю російськомовних версій українських сайтів. Якщо такий сайт не має україномовної версії – я взагалі його не читаю.

5. Я не ходжу в кіно на російськомовні сеанси.

6. Я не дивлюся телевізор. (російськомовний - !)

7. Я ігнорую російськомовні розваги (ЗМІ, програми, книжки, диски, сайти, вистави, концерти, вечірки тощо). Мистецтва це не стосується – мистецтво не шкодить.

8. Я не купую українські товари, які мають російськомовні назви, або їх нав’язує мені російськомовна реклама.

9. Мої діти розмовляють українською мовою.

10. Я не маю людину за ворога, якщо ця людина розмовляє російською.

http://glavcom.ua/articles/7394.html

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/07/3/6967941/
всі, хто проголосував 3 липня 2012 за антиукраїнський мовний закон

Звичайно, повторюсь ще і ще раз: це все огидно включно з подібною боротьбою на негативі, але вибору не лишається, як тільки вчиняти супротив всіма можливими засобами. Або мовчки терпіти наругу -  теж варіант для когось.

Богдан Гордасевич

Зупинимо розкол України! Загальноукраїнська акція 2 липня!

Ні мовному закону! Зупинимо розкол України! Загальноукраїнська акція 2 липня!
Дмитро Пилипець | 1 липня 2012 11:12

Ні мовному закону! Зупинимо розкол України! Загальноукраїнська акція 2 липня!

КИЇВ http://vk.com/mova02 https://www.facebook.com/events/240633106048848 

ПРИХОДЬ ПІД ВЕРХОВНУ РАДУ 2 липня о 10.00 (з боку комітетів, вул. Грушевського 18/2) і скажи депутатам, щоб ЗАЙНЯЛИСЬ ДІЛОМ, А НЕ ЯЗИКОМ!

13.00 — в усіх обласних центрах України біля облдержадміністрацій

Прийдіть і приведіть друзів та родичів. Важлива кожна людина!

Кнопкодави з Партії Регіонів вирішили будь-що прийняти провокаційний законопроект Колесніченка-Ківалова «Про засади державної мовної політики».

Його прийняття призведе не до захисту мов меншин, як бреше влада, а до нищення української мови, розколу країни, мільярдних витрат з бюджету і величезного розростання бюрократії. Регіонали хочуть поділити українців за мовами і зіштовхнути лобами. За задумом влади, це змусить людей забути про нечесне збагачення купки обраних на тлі зубожіння мільйонів, небачену корупція, політичні репресії, міжнародну ізоляцію України.

5 червня депутати з фракції Партії регіонів та «тушки» проголосували за законопроект «Про засади державної мовної політики» в першому читанні.

2 липня Погоджувальна рада фракцій Верховної Ради формуватиме порядок денний сесії Верховної Ради на тиждень і вирішуватиме, чи вносити до нього законопроект Ківалова-Колесніченка. Тому в цей день ми маємо бути під будинком Комітетів Верховної Ради і сказати головам депутатських фракцій, що законопроекту «Про засади державної мовної політики» не має бути в сесійній залі.

Мешканці інших міст – хто може, їдьте до Києва. Хто не може – виходьте 2 липня на протест у Вашому місті.

Залиште вдома, все що нас роз’єднує – різницю в мові і вірі, партійності чи походженні. Беріть державні прапори і виходьте на захист єдності нашого спільного дому – України. Наш обов’язок – зупинити небезпечну провокацію і відстояти громадянський мир!

Українські та зарубіжні експерти в один голос закликали не приймати законопроект Колесніченка-Ківалова. Проти виступили Національна Академія Наук, Всеукраїнська Рада Церков, Верховний комісар ОБСЄ, профільний комітет парламенту й навіть міністр фінансів нинішнього уряду. Сотні громадських об’єднань, вчених, діячів культури застерігають невігласів з Партії Регіонів схаменутися і не кидати країну у вир громадянського протистояння.

Законопроект Ківалова-Колесніченка:

- це розкол країни на мовні анклави і провокація штучного конфлікту на всій території країни; - це витрати від 12 до 17 мільярдів гривень на рік на зміну табличок, бланків, дублювання документації в сотнях тисяч органах влади та установ. Ці гроші відберуть у хворих дітей і бідних пенсіонерів, у шкіл і лікарень. - це збільшення мінімум удвічі паперової бюрократії і пов’язаних з нею черг та поборів

АКЦІЇ В РЕГІОНАХ!!!

ВІННИЦЯ 2 липня 13:00 ВІННИЦЬКА МІСЬКРАДА (вул. Соборна 59) http://vk.com/event40370379

ДОНЕЦЬК 2 липня о 13:00 Донецька ОДА Пушкина бульвар 34, Донецьк vk.com/mova02_donetsk www.facebook.com/events/391710457543129

ЛЬВІВ 2 липня о 13:00 біля обласної адміністрації (вул. Винниченка) http://vk.com/event40490427

ОДЕСА 2 липня 2012 року о 13:00 біля будівлі ООДА http://vk.com/event40435743 www.facebook.com/events/405608539497596

ХАРКІВ 2 липня 13:00 біля Облдержадміністрації (Майдан Свободи) http://vk.com/event39456695 https://www.facebook.com/events/241105736007054

Також на 13.00 біля ОДА акції відбудуться в таких містах: Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кіровоград, Луганськ, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Черкаси, Чернігів

ЗАПРОШУЙТЕ СВОЇХ ДРУЗІВ, ЗНАЙОМИХ І ВСІХ, КОГО ТІЛЬКИ МОЖЕТЕ, НА ЗУСТРІЧІ В СОЦМЕРЕЖАХ!!!

ВІДЕО http://youtu.be/mQj0Anm5RGc

At

At

ОЗУ :)

smile Конституція України по галицьки (Богдан Волошин) smile

Стаття 1. Україна є держава українців, які сповідуют свою суверенність, незалежність від оковитої і росийского газу, демократичність у виборі чільних урядників і жінки. Стаття 2. Суверенітет України поширюється на всі її городи, клумби, пляжі, комини і пляци під забудову. Україна є держава, як невгрижене ябко, тобто юнітарна. Сьвяті терени України в рамцях накраяних кордонів є нашими на віки вічні. Амінь. Стаття 3. Людина, навіть якщо вона й не є галичанином з якоїсь Божої примхи, її життє і здоров'є, честь і гордість, право бути непобитим на міліцейськім постерунку чи після футболу визнаютьсі в Україні найгарантованішою соцівальною вартісністю. Держава, як то не смішно, відповідає перед людинов за свою діяльність чи бездіяльність.

[ Читати далі ]

Евробаскет-2015 закрепит успехи футбольного Евро

Начал печатать заглавие сообщения и поймал себя на мысли, что многие придерутся к слову "успех"...

А я все же думаю, что Евро-2012 принес большую пользу Украине. Да, был дерибан бюджета, но это ведь вопросы к МВД - не так ли? Если бы не было чемпионата, то эти деньги все равно украли бы эти же самые проходимцы - на дорогах, на тендерах и т.д.

Теперь болею за сборную Германии - чтобы увидеть Меркель в Киеве. Она ведь утверждала, что в Украину ни ногою podmig А тут говорит, что таки приедет

Рад и тому, что почти сразу после футбола будет Евробаскет-2015. Главное кроме строительства арен, правильно построить и информационную компанию.

Рекомендую наше интервью с Александром Волковым, уже почти легендарным для Украины баскетболистом и главою ФБУ:

Мы фактически возрождаем массовый детский баскетбол, подобный тому, который был в СССР

Скоро выборы. за кого????

  • 26.06.12, 15:41

http://youtu.be/Fy48ng0z1xA  - Этих *господ* мы уже проверили!!!

МОЖЕТ ОБЬЕДИНЕННЫЕ ЭТО И ЕСТЬ  *ЗОЛОТАЯ СЕРЕДИНА*???

 А вот тут интересно -

 ПОДЕЛИТЬСЯ ЛИ???

 ПОМОЖЕТ ЛИ, в пользу НАРОДА  *ПОДЕЛИТЬСЯ*  АЛИГАРХАМ (слугам НАРОДА)

 А МОЖЕТ ПРОГОЛОСОВАТЬ ЗА КОМУНИСТОВ,НО БЕЗ СИМОНЕНКО -ХА ХА ХА....

ГОСПОДА! ПАНОВЕ! КУХАРКИ, БОМЖИ и ИНТЕЛЕГЕНЦИЯ!    ВСЕ КТО КУДА!!!