2018й

2018й рік закінчується. І хоча до настання Нового року ще залишилось декілька днів, нічого такого незвичного чи цікавого не заплановано — так що можна робити традиційні підсумки року.
Можу зазначити, що в цілому це непоганий рік.

- Закриття фотохостингу Яндекса змусило переписати і впорядкувати фотоархів, частково залити на Флікр. Але потім і він зіпсувався. Тому довелося шукати інший хостинг і по-новій редагувати дописи. Добре, що нове місце краще. Однак бажання щось публікувати поменшало.

- В плані подорожей і прогулянок рік був цікавим. Вилазок було багато. Хоча хотілося більшого.
Здійснив давні бажання — з'їздити на насосну станцію в Халеп'я, полазити по підземеллям ДОТу 179, дійти до недобудованого заводу на Троєщині, подивитись репетицію параду військової техніки, пройтися по парку Муромець. При цьому повертався в місця, де бував раніше. Тому іноді було відчуття дежавю.

- Обзавівся новим компом. Тільки не купив, а зібрали.

- Погода в 2018му була аномальною. Ні, засилля спеки не було. А от зима затрималась аж до квітня, і розпочалася в середині листопада. Виходить, зима тривала 4 з половиною місяці! І навіть влітку було холодно. Дощі заливали рясно. Так де пресловуте глобальне потепління?!

- В фінансовому плані і по зайнятості з'явилась хоч якась стабільність. В повній мірі взявся за роботу на дому (фріланс). Сподобалось більше, ніж робота в офісі. Хоч і не вистачає реального спілкування.

- Активно шукав друзів. Як не дивно, завести нові знайомства можливо. Інша річ — наскільки відносини будуть тривалі. Бо однодумців мало. Особливо, коли специфічні погляди на життя та інтереси.

- В сім'ї поповнення — родина брата обзавелася дитиною. Так що в мене тепер є племінник. А мама і батько стали бабусею і дідусем за статусом, а не тільки за віком.

- Вибрав сімейного лікаря. Хоча знайомий профільний лікар кращий, ніж незнайома лікарка-терапевт. Медреформа — профанація. Ні щеплень, ні нормальних консультацій не дочекаєшся. Ще більше спонукають до самолікування.

- Закрили аналогове телебачення. Закінчилась традиція слухати серіали і програми по радіо. Тепер треба або дивитись по тєліку, або дивитись на Youtube.

- Пригод було багато: переплутали електричку та ледве не заїхали далеко; ледве не запізнився на електричку і не зірвав вилазку; вперше проїхався в Київ на таксі.

- Сподобалося робити мікси танцювальної музики (похвалитися тут, чи ні?). Хоча раніше не розумів музичний "нон-стоп".

Були і інші знакові події. Наприклад, запуск розвозки до супермаркету.
А в цілому, 2018 — цікавий, хоч і складний, рік.

Зимова вилазка

Взимку десь лазити не зручно. Але так захотілося! Погода ж була класна: все в снігу, не морозно, не слизько.

По плану було 9 кілометрів. Для весни/літа воно — легкотня. А от взимку.
Полазивши по сніговим заметам ледве не пожалкував, що поперся. Сніг налипав і замерзав з внутрішньої сторони джинсів(!). Засипався в чоботи. Думав, що буде обмороження.

Маршрутку прочекав майже дві години(!).

Ще й тупуватий дядько попався. Мабуть лісник. Бо вони їб@нуті (нормальні не попадалися). Спинив машину, а мужик став допитуватись: "А що цікавого в ДОТах? Тут ДОТу нема (А він то якраз є!). Чи є в лісі ялинки? А почім ялинка (Чим би її розпиляв)?" Добре, потім зустрівся другий мужик — так розповів де шукакти ДОТ.

Оглянути всі ДОТи також не вийшло. Два ДОТи не знайшов. До третього не став іти (треба було через ліс). А ще один ДОТ виявився зачиненим.


Далі — декілька фоток.
[ Читати далі ]

Атомна по, атомна па

По радіо почув прикольний трек. Старенький ремікс на пісню "Тартака".
Мелодія — супер. І текст прикольний.


Пісня про сільське життя

Пісня про сільське життя від учасників "Ліги сміху" і комедійних акторів "V.I.P. Тернопіль". До речі, серед них є музикант. Так що нічого дивного.


З такими гаслами переможе!

По місту розвішані бігборди з політичною рекламою Юлії Тимошенко. Так ось, з такими політичними гаслами шанси, що наступним президентом буде жінка, величезні. Бо знайдуться дурні, що повірять!

Хоча дивно, що ВОНА не згадує, що обіцяла в 2008му році, що "кризи не буде". І не змогла випросити знижку на газ у Путлєра.

Пенсіонери мабуть теж не згадають, що вона наобіцяла і наобіцяє на майбутніх виборах. А після 2019 можливо теж не згадають про обіцянку знизити ціну на газ.


Тонкіше треба розводити демагогію. Тонкіше. Як ВОНА збирається виконати обіцянку? Що, пересаджає всіх олігархів? Сумніваюся.

Українська дискотека 40

Воу-воу! Нова дискотека. Спробую вас здивувати аж шістьма новими композиціями.

Google закрив ще один із своїх сервісів

Під хештегом "Нема в інтернеті стабільності". Дізнався, що Google закрив ще один із своїх сервісів. Тепер черга дійшла до Google+. Причяому сервіс закривають на 4 місяці раніше, ніж передбачалось. Причина — витік даних 53 мільонів користувачів. Отакої!

Віртуальна екскурсія по автоскладальному заводу

Поки ходив по справах погода була гарна. А як захотів десь пройтися — похолодало і ожеоледиця. Але як добре, що можна подорожувати віртуально! Ще й іноді можна знайти щось незвичне. Наприклад, в Google StreetView виклади знімки з автоскладального заводу "Єврокар". Така собі віртуальна екскурсія. Вважаю, що шанс побачити це самому — 0%.
Сумніваюся, що й ви туди потрапите.Тому можете не дякувати. До речі, а що за кросовер на конвеєрі: Karoq чи Kodiaq? Бо вони мені "на одне обличчя".

https://www.google.com/maps/@48.4389338,22.1773839,3a,75y,25.55h,87.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipNfKFxMaSHZba4627icSzE7M4PRYiFsKYEBG7_-!2e10!7i10000!8i5000

P.S.: i.ua чогось не вставляє код вставки:( Тому панорами — за посиланням.

Про зиму (+18 censured) або Щас сніг розтане, а потім замерзне

Бл%, крутий відеоблогер! Всьо чотко про зиму.
Вчора, поки було 0 +1° проходив у справх. Сьогодні думав десь полазити. Але воно вчора розтало, розквашилося — а сьогодні замерзло. За даними рідні, яка вийшла надвір, слизько.

Ну, проте краєвиди зимові, класні. Але нікуди не хочеться. Вилазки і поїздки почекають без мене. Не хочеться приєднуватися до табору тих, хто нає%бнувся.

Краще подивитись відосики. Бампер чотко про зиму. "Щас сніг розтане. Потім замерзне..."





Червоний місяць-2

Наприкінці оскні можна було спостерігати захід місяця. При заході він з жовтого стає оранжево-червоним.

Якось про це вже писав тут. Ну, напишу ще раз.

Прикольний кадр — місяць сідає за ліс. Нажаль, сфоткати нормально не вдалося. Але задумка класна.