хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як відсвяткував День народження

На День народження справи налагодились.
По-перше, як і просив, дарували гроші. Бо чесно, сувеніри, одяг або шампуні — то банально і буденно. І хоча гроші теж не запам'ятаються, та хоч сам куплю на своє визначення (наприклад, екскурсію).
По-друге, несподівано приїхали гості. Щоправда, розмовляти було ні про що та й збирався працювати — тому розважали батьки, а я працював за компом. Соромно, що до гостей так, але збирався весь день працювати.
По-третє, запрацював блютуз-адаптер. Так що перекинув на смартфон нову музику. Ось як мало потрібно для щастя! А я вже хотів його викинути.

Мама, як завжди, гарно постаралася. За два дні ледве доїли що наготувала. Але треба відмовитись від переїдання, бо чимось травонувся. Може салати почали псуватись. Може оселедець забродив. А може гриби позаторішні не "зайшли". Так що краще викинути, ніж отруїтися.

В ЖЖ пост про День народження, як і минулого року, не зробив. Розповів в якомусь зі звітів.
1

Коментарі

111.03.19, 20:23

вітаю!

    211.03.19, 20:40

      Гість: гогінцоллєр

      311.03.19, 23:12

      то є вибач пиздець
      сподіваюся в тебе вистачить сміливості подарені гроші витратити на шикарну(ну дивлячись звісно скільки подарували) прастітутку

        412.03.19, 14:31Відповідь на 3 від Гість: гогінцоллєр

        то є вибач пиздець
        сподіваюся в тебе вистачить сміливості подарені гроші витратити на шикарну(ну дивлячись звісно скільки подарували) прастітутку
        Не вистачить сміливості.