Про Зіброва

Зібров — крутий дядка! Нехай і естрадний, а не попсовий співак. Я пам'ятаю його по пісням "Хрещатик", "Женщина любимая", "Мертві бджоли". В 1990-ті був на піку популярності.
Але найцікавіше, що і зараз намагається "йти в ногу з часом".

Раджу подивитись інтерв'ю на радіо Люкс FM. Там і про почуття гумору, і про вуса, і про інтернет, і про те, скільки заробляє артист. Ну і виявляється, Павло Зібров — ще DJ на дискотеках(!).


Закачка

Пару днів тому захотілось закачати нової музики. Бо з роботою і перезаливом фотоархіву вже замахався. Вирішив поміксувати танцювальний музон. Тим паче, в голові вже крутився варіант переходу між треками. Але, як назло, це були треки, яких не так легко знайти. Як каже знайомий: "Якщо того, що треба нема на перевірених сайтах, не треба шукати на неперевірених". Так-то воно так. Але якщо дуже хочеться...

Ну, коротше, став закачувати трек і бачу, що закачується не аудіо, а веб-сторінка. Я миттю перервав завантаження. А воно вийшло так, що закачку не можна відмінити і видалити.


Порадили закрити браузер. Вискочило повідомлення про закачку. Зупинив.
На наступний день — знову та сама закачка (добре, що відхилена. Але все одно в історії).

Поки не зіпсується

Мама сама розповідала, що чула в черзі, як один чоловік казав, що їдять фрукти лише після того, як зіпсуються. Прикол в тому, що й у нас так виходить. Батьки понакупляють і чекають поки загниє. Нашо так робити? Ще й самі їсти не хочуть. А купляти, щогб викидати — це марна витрата грошей.

Звичайно, це не означає, що все треба одразу з'їсти. Але якщо фрукти швидко псуються, то потрібно їх або в холодильник, або вживати.

Незрозуміла поведінка кицьки

Кицька дивує — стала незрозуміло поводитись: забула дорогу до туалету. Подає сигнал, що щось хоче — треба заносити в туалет і ледве не ставити на лоток. Невже у нас така величезна квартира? Раніше ж знала дорогу.

А от дворовий кіт, який ходить на вулицю, іноді обирає домашній туалет.

З початком зими!

Чогось потемніло. Подивився у вікно — засніжило.
Так що з початком зими!
Хоча, середина листопада може ще ранувато? Цього року зима протрималась аж до квітня!

Серіальчик

Новий гумористичний серіал від телеканалу "ТЕТ". В каментах пишуть, що відстьій і не смішно — але хоча б новий. Та й чого не смішно? Ось, наприклад, ржачна серія.


Чергова прогулянка в ліс

Фоточки з нещодавнього походу в ліс.
Грибів у лісі дуже мало. А опеньків аж один.

Ну, хоч пройшовся знайомими і новими місцями. За звіт не дотягне. Та ще й розбираюсь з перенесенням фоток. Тому запощу тут.

Фотік не взяв. Тому знімки на телефон.

По дорозі в ліс. Дорога — [censured]! Машини "літають". А ще ж туман — а їм пофіг.

Мініатюрна залізниця по хаті

Була в мене давно мрія — зробити мініатюрну залізницю на дачі. А ось є люди, що зробили.

Вам таке й не снилося

Напевно кажуть правду, що з віком сни змінюються. Впливають на це і життєві обставини, і події, і навіть думки. Але на це не дуже-то звертаєш увагу. Тому що зміни відбуваються поступово. Лише оглядаючись назад помічаєш, що сни рідше сняться. А вигаданий світ все більше нагадує декорації. І сюжету нема.
Цікаво, це тільки в мене так?! Чи у вас теж сни змінюються?

Розповісти що наснилося? Не знаю, що насниться цієї ночі (пишу наперед), напередодні снилося, що відремонтували завод. Прокинувся, подивився — біля будівлі стоїть кран. Співпадіння?

Але це ще не белібєрда. Уявіть таке: дорога, стоїть тролейбус, злива. Тролейбус стоїть на місці. Потім зривається — і їде по газону, траві. Переїжджає на сусідню вулицю. Проїжджає якусь відстань і потім знову повертається на проспект.

Збір грибів

Напередодні того, як дізнався про зміну умов на Флікрі, встиг сходити з батьком у ліс. Правда я більше фотографував, ніж збирав. Але сам знайшов пару літніх опеньків.

Фоторепортаж швиденько опублікував на ЖЖ. Почитати можна тут.

Потім, правда, фотки довелося розміщувати на хостингу блогів (поки облаштовуюсь на новому сайті).
Запощу і тут декілька картинок.

Величезний мухомор.


Листя вже попадало, а ягоди черемхи ще висять.

Думаю, може ще сходити по гриби. Але робота. І фотки треба переносити.