Про дитинство

Флешмоб про дитинство ще триває? Здається, вже розповідав. Ну нічого. Думаю, диванним психотерапевтам буде цікаво. Тим паче, що окрім інтернету, розповісти нікому. А дитинство у мене було незвичним.
Звичайно, всі секрети не розкажу, але деякі факти з біографії повідаю.

На 10 пунктів все не вміститься)

1. Цілий рік(!) прожив у санаторії. Після того в оздоровчі табори і санаторії вже не відправляли.

2. В дитячий садок не ходив. А в школу пішов тільки з другого класу. Перший клас провчився в санаторії.

3. Розповідають, що зайшовши в забитий автобус сказав: "Де моє місце?" І пасажири одразу поступилися місцем.

4. В дошкільному віці в мене закохалась дівчина. Бігала за мною, залицялась. Але мені вона не подобалась. Мабуть через це я досі самотній.

5. Хотів, щоб виросла щетина (мабуть для того, щоб виглядати дорослим). Тепер, коли рослинність швидко відростає, вона мене бісить.

6. Якось у бабусі стравив собачку з кошеням. Думав, що потоваришують. А як ні — зможу розборонити. В результаті вони погризлися. Дорослі розійняли — але вони через декілька днів померли.
Дуже жалкую, що так вчинив. Виправдовую себе лише тим, що деякі однолітки робили більші звірства.

7. В школі "пощастило" вчитись з хуліганами-розбишаками. Та й сама школа була не з найкращих. Тому часто діставалося.
Лише в універі ніхто не чіплявся.

8. Хоч з іншими не бився, постійно с братом лупашили один одного. Він любив ламати іграшки, не вимовляв літеру "р", смішно засинав - були причини почубитися.

9. Вигадував і малював нафантазовані міста. Паралельно жив у тому вигаданому світі.
Біда, що вигаданий світ неможливо було домалювати.

10. В шкільні роки вдавав, що беру участь в реаліті-шоу на своєму телеканалі (в 90х такого ще не було). А коли це заважало поводитися вільно, вважав, що йде рекламна пауза або повтор передачі:)

11. В дитинстві нічого собі не ламав. Хоча однолітки вважали, що ходити перебинтованим круто. Навіть спеціально мазалися томатною пастою.
Травмувашись декілька раз в дорослому віці, скажу, що бути загіпсованим-забинтованим ніфіга не прикольно.

12. Дуже хотів двокасетний магнітофон. Однак його подарували лише на повноліття, коли компакт-диски почали витісняти касети.

13. З сусідським пацаном влітку робили дискотеки. Виносили на балкон магнітофони і вмикали на повну потужність.
Враховуючи, що не було двокасетника, користувався двома магнітофонами. Синхронізація виходила хрінова. lol

14.  В школі закохався в одну однокласницю, але досі ще не освідчився. 

15. Коли треба було вивчити вірш, а він ніяк не хотів запам'ятовуватися, ставав на голову або бився головою об стіну. Після того вірш запам'ятовував.

Насправді це не все. Але більше знати вам і не потрібно:)

Інформаційна гігієна

Поки сам не зрозумієш, чужий досвід нічому не навчить:( В програмах про психологію і здоров'я розказували, що в світі стільки негативу, що варто відгороджуватись від стресової інформації. Хоча, тягне до новин і інформації, які викликають емоції. Особливо до тих подій, які чіпляють. Розшукуєш, читаєш коменти. Обурюєшся. Якщо не можеш нічим зарадити/допомогти/протидіяти, то це ще більше заводить. Накручуєш себе. А в результаті зіпсовані нерви.

А ви дивилися новини по тєліку? Кожен день когось вбили, згвалтували, збили на машині, застукали за отриманням хабаря, хтось відкупився від суду, війна, тотальне подорожчання усього. Від несправедливості лютуєш. Але вдіяти нічого не можна.

Здається, навіть якби захотів, то не відгородишся від новин і негативної інформації, але...

Вже три дні не дивлюсь новини і другий день не слухаю радіо і не заходжу на новинні сайти. На душі справді стало спокійніше.
Навіть якщо пропущу важливу інформацію, навряд чи я міг би чимось вплинути. Ну, хіба буде акція халяви. Але то навряд чи.

В блогах раніше банив русню і співвітчизників-українофобів. А тепер почав банити порохоботів, які кажуть що все добре.
Ігнорую блоги, які читати гидко, які викликають злість і обурення.

Можу сказати, що навіть за декілька днів інформаційної гігієни є позитивний результат.

По газу

Не полінувався: написав скаргу, роздрукував. Прийшов з заявою у облгаз. Сказали: "Вчора постанову про дорахування відмінили. Платіть за показами лічильника". Отак от! Добре. Але нерви зіпсували (яких і так майже не лишилось).

Заяву не захотіли прийняти. Мовляв, нічого не треба. Хоча сумніваюся: може треба було втюхати? Бо як можна вірити без папірця?

Після нас прийшли і інші люди. І всі з одним запитанням. Як думаєте? Звичайно, про дорахування.

З газовиками це не перша проблема. Вони полюбляють дописувати у платіжкі вигадані борги. Щоб розібратися треба було йти в офіс.

P.S.: Заодно розібрались з платіжками. Виявилось, що не ми їм винні, а вони нам. Щоб не було підй%обок попросив роздрукувати звірку. Правильно зробив?! Бо без папірця хрін кому що доведеш?

Для того, щоб роздрукувати звірку для чогось повинен паспорт. Ідіотизм.

Ну а в цілому добре, що все скінчилось добре.

Дорахунки за газ або "Корекція" платіжок

А шо це за "радість"? В Фейсбуці писали про приватний сектор, але виявилосьщо це "стосується кожного". Мовляв, розрахунки платежів зроблені з урахуванням температури газу +20 і за нормального тиску. А оскільки у споживачів нема ні вимірювача температури газу, ні датчику тиску, то доплачуйте. Нафтогаз хоче нові Мерседеси і Прадо. Мало їм подорожчання.

Що робити будете? Платити, оскаржувати?

То що там?!

То що там?! Прийняли військовий стан, чи ні?! І що вирішив Радбез ООН? Бо вчора трансляцію з Радбезу перервали засіданням Верховної ради.

Можна, звичайно, полізти в новини, але навіщо накручувати?

Навушки, блін!

Навушники, сцуко! Зламалися. Дорогі — купляв за 100 гривень в "Ашані". Модні такі, "Havit". В коробочці, з запасними насадками на мікрофони. Написано, що гарантія 1 рік. Все дивувався, як вони можуть так довго служити. Бо китайський ноу-нейм працює один-два місяці. Але нові навушники не розраровували. Почав думати, що пропрацюють рік. А потім, за хвилин 15 почав нерівномірно розподілятися звук. При наступному вмиканні виявилось, що один навушник не працює. І дріт цілий! Покрутити кабель? Посовати штекер? Та ніфіга не допомогло! Коротше, пічалька.

Хоча, може так воно і краще. Бо наслухаєшся новин, а потім заснути не можеш.

Проте тепер питання, а які навушники купляти? 
Нажаль, не пригадаю, за скільки купляв дешеві безіменні навушники, але чомусь здається, що виходить 1/1. Тобто, якщо поділити вартість на термін використання, то може вийти що між дешевими і дорогими навушниками нема різниці. Що скажете?

50%, 2 голоси

50%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чергове загострення в Криму

Чергове загострення в Криму — захоплення українських військових кораблів. Рашка отримала нових полонених. Звичайно, Азовське море — внутрішнє море України і Росії. Але біда, що є Кримський міст, який русня береже. І Крим контролює саме кацапня. Тому перевага в Керченській протоці і в Азовському морі на їхньому боці.

Це не означає, що не треба захищати Азовське море. Але ж самі зайшли у лігво русні!

Реакція теж дивує. Кацапи не бояться нових санкцій. Щоб якось подіяло, треба тиснути на російське посольство, російський бізнес в країні. На крайняк — затримувати російських громадян з будь-якого приводу. Сумніваюся, що і запровадження військового стану щось змінить.
Так, режим "песіміст". Але й обнадіюватися не треба.

Як тепер вирішать питання із захопленими українськими кораблями і моряками?

21%, 3 голоси

14%, 2 голоси

64%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Почім тепер маршрутки?

  • 25.11.18, 11:31
Зараз, перед тим, як кудись їхати, треба добре подумати, щоб даремно не проїздити гроші. Шкода, невідомо, почім тепер проїзд. Може хтось користується маршрутками з Боярки?

До метро тепер мабуть, вже 21 гривня? 720, кажуть, повинна подорожчати до 23х. Але навіть в Фейсбуці нема новин. Не їздять, чи що?

Осінньозимова нудьга

Ну, класно! Думав закачати фотоархів з Флікру на новий сайт, залишилось зовсім трошки — але й там якісь неполадки. Блін, та шо ж таке?!

З вилазками теж ніяк. На один об'єкт вже інші злазили. Кажуть: не фіг там дивитись. Та після того, як там інші побували і зробили звіт, мені вже буде нецікаво. Тим паче, ще ж маршрутки подорожчали.

Ось така осіньозимова нудьга.

Українська дискотека 39

Хоч є багато справ, та й скачувати музику все важче, найшло натхнення підготувати танцювальний сет.  Цього разу дві пісні в нових версія (Navi "Це вона" в реміксі і Kazka "Плакала" в іншому реміксі). 5 новинок і 2 непогані композиції, які ще не включав до збірки.

Класні переходи. Сподіваюсь, вам дискотека сподобається.