Профіль

matveeva_olga

matveeva_olga

Україна, Нікополь

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Гороскопи бувають різними

Мій улюбленець Анубісsmile . Я дійсно в будь-якій ситуації, навіть важкій, знаходжу позитивну сторону.

Анубіс. 8-27 травня, 29-30 червня, 1-13 липня.
Розпорядник похоронних церемоній, процесу бальзамування і муміфікації. Він очікував мертвих на вході у потойбічний світ і очолював суд над душами. Його зображували у вигляді людини з головою шакала - із загостреними вухами і подовженою мордою.
Як ніхто інший, Анубіс наділений почуттям гумора і умінням навіть у складних ситуаціях знаходити веселі моменти. У ділах він схильний діяти з-за лаштунків, віддає перевагу тіні, самотності. Займаючись проблемою одноосібно. може принести набагато більше користі, ніж працюючи в команді. Багатьом здається вельми таємничою особистістю. Буває впертим і непохитний, одного разу прийнятого рішення не змінює. Не дивлячись на дещо похмурий вигляд,  проте. чутливий, відвертий і вірний.
На любовному фронті старі рани у Анубіса не затягуються, ось чому йому так складно знайти споріднену душу. Партнера він обирає дуже обережно, намагаючись зайвий раз впевнитись, що відносини будуються на взаємній повазі і згоді.
Надприродна здібність Анубіса - талант вершити правосуддя. Світ несвідомого не являється для нього таємницею, тому, будучи прекрасним психологом, він може неупереджено розібратися в заплутаних перипетіях долі і знайти для винного адекватне покарання.

Сет. 28-31 травня, 1-18 червня, 28-30 вересня, 1-2 жовтня.
Бог темряви, безпорядку, пустель, бурь, війн, але одночасно і символ свободи. У покарання за вбивство свого брата Осіріса Сет був вигнаний в пустелю. Часто його зображували у вигляді людини з головою кабана.
Народжені під знаком Сета надзвичайно амбіційні,  винахідливі, впевнені в собі і у своїй правоті. Завдяки цьому вони часто вибвваються у політики і керівники найвищого ешелона влади. По характеру це завойовники, які вважають, що перепони створюються для того, щоб їх долати. Тому постійно їх шукають. Неймовірно свободолюбиві, терпіти не можуть обмежень, завжди спрямовані у майбутнє, розраховують тільки на свої сили. До їх суттєвих недоліків можна выднести невмыння вчитися на минулих помилках, через що вони нерідко одне й  те ж діло починають спочатку по декілька разів. Іноді бувають егоїстичні.
У коханні їм важко контролювати свої ревнощі. Уживаються тільки з дуже поступливим партнером.
Надприродність підопічних Сета проявляється у мантичних практиках. Ніхто краще за них не вміє ворожити за допомогою різних атрибутів, читати знаки долі і робити правильні висновки.

Бастет. 14-28 липня, 23-27 вересня, 3-17 жовтня.
Богиня кохання і родючості, хранителька домашнього вогнища і всього людства в цілому. Її зображували у вигляді жінки з головою кішки.
Божество у подобі кішки дарує своїм підопічним проникливість, розвинену інтуїцію, відчуття такту і здібність тонко відчувати ситуацію, шарм, природну привабливість, а також дипломатію, грацію і щедрість. Іншими сильними сторонами особистості Бастет являються пильність і обережність. Такі люди ніколи не підуть на невиправданий ризик і будь-яку небезпеку відчують задовго до її наближення. Щоб реалізуватися у професійній сфері, народженим під цим знаком краще всього обрати педагогіку, медицину, природні науки, сільськогосподарську діяльність або економіку.
Для міцних інтимних відносин Бастет потрібен партнер, здатний задовольнити чуттєвість і сексуальний темперамент таких людей. У свою чергу він отримає безмежну турботу, море кохання і ласки.
В плані надприродних здібностей у Бастет розвинене уміння знімати стрес, позбавляти хвороб простим покладанням рук і спілкуватися зі світом духів.

Секмет. 29-31 липня, 1-11 серпня, 30 жовтня-7 листопада.
Ця шкідлива дівчина, ім'я якої перекладається, як "міць", наводила сухість або паводок, розповсюджувала епідемії, загалом, була джерелом людських бід. Але в її владі було і позбавлення від хвороб. Вона покровительствувала лікарям і магам. Її представляли у вигляді жінки, одягнену у довгу туніку, з головою левиці.
Якщо ви народилися під знаком цього божества, то, скоріше за все, будете користуватися великим авторітетом у будь-якому суспільстві. Ви особистість пристрастна, непохитна, горда. У вас завжди багато друзів, хоча ви і не дуже поблажливі до оточуючих. Ви добре себе контролюєте, а тому рідко робите помилки. Однак за вашою гордою зовнішністю приховується чесна, чуттєва, обережна натура, яка бажає визнання. Досягти його найпростіше у сферах, пов'язаних з суспільною діяльністю і боротьбою за справедливість.
В любовному житті ви не звикли брати на себе зобов'язання і, відповідно, не вимагаєте того ж самого від партнера, тому договір про вільні відносини здатен забезпечити більшу стабільність вашого союзу.
Ваші надприродні здібності можуть бути пов'язані з унікальним везінням. Ви умієте з'явитися у потрібний час і в потрібному місці.

Гороскопи бувають різними

Продовжую "свій" гороскоп.smile  Що цікаво, в інтернеті бог Тот перекладено на українську як Той. rofl

Ізіда. 11-31 березня, 18-29 жовтня, 19-31 грудня.
Символізує жіночність та материнство. Захищає новонароджених і мореплавців. Особливу популярність Ізіда здобула за те, що оживила свого чоловіка Осіріса, убитого ревнивим братом. Її часто зображували як жінку, у якої між бичачих рогів світиться сонячний диск.
Щастя, якщо під цим знаком народилася представниця прекрасної статі. Адже головна сутність Ізіди - кохання. Її підопічні немов розпускають навколо себе флюїди ніжності. але при цьому вони точно знають, чого хочуть у житті. Зазвичай досягають видатних успіхів в економіці і педагогіці. За характером люди Ізіди життєрадісні, відкриті, щедрі, довірливі, але разом з тим і амбіційні. Воліють жити на повну силу. красиво, енергійно, без упереджень і докорів сумління. Обожнюють усе нове.
Їхня безперечна перевага - вірність і відданість у коханні. Проте в окремих випадках вони бувають настільки ідеалістичні, що, не знайшовши для себе гідного партнера. розчаровуються в цьому прекрасному почутті і вирішують доживати життя на самоті.
Надприродний дар людей Ізіди - очищення того місця, де вони в даний момент перебувають.

Осіріс. 1-10 березня. 27-30 листопада, 1-18 грудня.
Один із найбільших богів єгипетського пантеону. Одружившись на власній сестрі Ізіді, Осіріс розлютив свого брата Сета, який в люті убив його. Однак Ізіда повернула чоловіка до життя. Таким чином, Осіріс символізує вічне оновлення. Його зображували у вигляді зеленошкірої людинив капелюху, прикрашеномупір'ям.
Народжені у зазначені ччасові проміжки - нестримні оптимісти. Це також дуже впевнені у собі люди - беруться за будь-які справи, не боячись зазнати невдачу. Але при цьому вони передбачливі і завжди забезпечать собі безпечні шляхи відступу або  потурбуються про подвійну, а то і потрійну підстраховку. Крім цього, люди Осіріса дуже допитливі, обожнюють пригоди і експерименти, вміють використовувати досвід минулого і виправляти помилки, створені раніше. Але у матеріальному плані часто неспроможні: шукають журавля в небі, коли синиця вже знаходиться у їхніх руках.
Дружба для таких людей часто виявляється сильніше за кохання. Хоча у більшості випадків вони самі не можуть провести чітку межу між цими поняттями.
Із надприродних здібностей у людей знака Осіріса можна виділити вміння читати чужі думки.

Тот. 1-19 квітня, 8-17 листопада.
Бог знання. Писар інших богів і головний радник Осіріса. У його обов'язки також входило слідкування за плином часу. Тот допомагав людям в оволодінні мовою, писемністю і арифметикою, був покровителем астрономів, лікарів, філософів і вчених. Його зображували у вигляді людини з головою ібіса, прикрашеною місяцем.
Усі народжені під цим знаком відрізняються великою увагою до деталей, здібністю до аналізу і логічному мисленню. Цікавість поряд з підприємливістю штовхає їх на пошуки нового і невідомого. Скрізь і в усьому люди Тота намагаються докопатися до істини. Чесні і щедрі. Люблять подорожувати, добре адаптуються до нових умов, завжди і скрізь почуваються як вдома. Наділені педагогічним талантом, який нерідко роблять своєю професією.
У коханні здатні віддати партнеру усе найкраще, майстерно приховуючи свої недоліки.
Надприродні здібності народжених під цим знаком полягають в оволодінні гіпнотичного впливу: вони можуть переконати кого завгодно в учом завгодно, варто лише подивитися в очі людині. А вже відрізнити правду від брехні здатні за одну мить.

Гор. 1-70 травня. 20-30 квітня, 12-19 серпня.
Бог неба. зірок і кохання. Володів дуже  гострим зором, умів також бачити в темряві. Зображували його найчастіше у вигляді людини з головою сокола і з сонячним диском над нею.
Можна сказати, що ті, хто з'явився на світ під покровительством Гора, створені для польоту. У них чудова фантазія, богата уява, і вони прекрасно реалізують себе на ниві творчих професій. Це дуже життєрадісні і благородні люди, які до того ж володіють здоровим прагматизмом і умінням бачити. Свої цілі бачать чітко. тому досягають їх легко. Та й важкої роботи або відповідальності вони не бояться, люблять керувати, все контролювати, залучати до роботи нових людей. Нажаль, народжені під цим знаком не дуже тактичні. Їм варто було б попрацювати над терпінням і дипломатичністю.
У міжособистих відносинах люди Гора схильні до кохання з першого погляду., через що потім нерідко розчаровуються. Правда, з віком вони стають більш постійними у своїх почуттях.
Надприродність підопічних Гора проявляється у тому, що вони уміють розуміти мову тварин. Коти, собаки, інші тварини і птахи з радістю реагують на їхні команди.

Далі буде...

Гороскопи бувають різними

Я не дуже вірю повсякденним гороскопам, але подібні - мені цікаві. Проте не варто сприймати за чисту монету те, що тут написано. Але ж так цікаво дізнатися, хто ти є серед богів давнього Єгипту.podmig

Ніл. 1-7 січня, 19-28 червня, 1-7 вересня, 18-26 листопада.
Ніл - ріка, джерело нескінченної енергії, яка дає життя жителям Єгипту. Його води не тільки зрошували посіви, але й удобрювали землю під час широких розливів. Цього бога родючості зображували з овочами замість волосся.
По свідоцтву древньоєгипетських астрологів, люди, народжені під знаком Ніла, відрізняються веселою ї життєрадісною вдачею. Вони легко адаптуються до нових умов, неймовірно активні, хоча іноді ця активність межує з імпульсивністю. У своїх вчинках звикли керуватися поточними обставинами, тому можливі варіанти розвитку подій заздалегідь не продумують. У зв'язку з цим, їм підходять професії, де не треба сидіти цілий день на робочому місці, можна пересовуватися і легко змінювати рід діяльності.
У відносинах з оточуючими люди Нілу добродушні і поблажливі. До протилежної статі відчувають особливу ніжність, свято шанують сімейні традиції. Єдине, чого не можуть пробачити - це зраду.
Надприродня здатність людей Нілу - дар цілительства. Їхнє біополе несе величезний позитивний заряд, завдяки якому у них виходить знимати руками головний біль, позбавлятися від наврочення і негативної енергетики.

Амон-Ра. 8-21 січня, 1-11 лютого.
Підопічні цього знака - мудрі і цілісні натури. Головні якості їх характеру: сонячний оптимізм, харизматичність, хороші організаторські здібності, дипломатичність, сміливість, життєрадісність. У будь-якому колективі вони, як правило, грають роль лідера, а з професій обирають ті, які дозволяють їм продемонструвати свої особисті таланти. Прагнення до слави у них в крові. Похваліть народженого під покровительством Амон-Ра, і він зверне  заради вас гори.
У любовних відносинах цим людям важео повністю відкрити партнеру свою душу. Вони можуть бути популярні серед друзів або в соціальній сфері, але саме через це на кохану людину у них не залишається часу.
Надприродня здібність Амон-Ра заключається в здібності на прочуд точно передвіщати майбутнє.

Мут. 22-31 січня, 8-22 вересня.
Ця богиня символізує сувору матір. Її зображували у вигляді жінки з подвійною короною на голові: короною Верхнього і Нижнього Єгипту. Іноді її представляли і у більш небезпечному вигляді - левиці або грифа.
Якщо ви народилися під цим знаком, значить дуже чутливі до реакціїінших людей, на все реагуєте безпосередньо, а ваші емоції змінюються швидко і різко. Можливо, саме тому вам часто не вистачає впевненості в собі, і з цієї ж причини ви віддаєте перевагу дити в ізоляції від суспільства, вважаючи, що саме так можна вберегтись від негативного впливу. Разом з цим, ви дуже суворі, як до себе, так і до інших, особливо в усьому, що стосується професійної сфери. Вам більше всього підходить робота, яка вимагає таланту експериментатора, пов'язана з самими сучасними і прогресивними технологіями.
Не дивлячись на те, що сфера романтики не зовсім вам зрозуміла, заради душевної рівноваги з партнером і міцного союзу ви готові поступитися своєю безтурботною самотністю.
Надприродність ваша полягає у великій фізичній силі, "залізному" здоров'ї і таланті вчасно уникати небезпеки.

Геб. 12-29 лютого, 20-31 серпня.
В пантеоні богів Древнього Єгипту  у веденні Геба знаходились землі, рослини і мінерали. Він зображувався як людина, яка несе на голові червону корону у вигляді гусака.
Ви дуже хороший радник, добрий і співбесідник. який тонко відчуває. Друзі настільки довіряють вам. що навіть якщо ви того не хочете, все одно починають ділитися своїми проблемами. з повною впевненістю, що ваша порада змінить їхнє життя на краще. Якщо ви станете використовувати цю якість, то напевно досягнете успіху у будь-якій суспільній діяльності або в таких професіях, як психолог, лікар, письменник, журналіст чи еколог. Втім, технічні спеціальності вам також під силу. В цьому ж полягає і ваша надприродність: під вашими руками усе розквітає. Варто народженому під знаком Геба кинути в землю насінину, вона проросте; варто створити яку-небудь систему, як вона самоорганізується і працює у подальшому вже без участі свого творця. Помічено, що серед людей цього знаку багато успішних бізнесменів.
Вашим ідеалом у коханні може стати людина чутлива, довірлива і водночас енергійна, здатна узяти на себе частину ваших турбот.

Далі буде...

Пофантазувала

"Вона приїхала до нього несподівано. Подзвонила і сказала, що чекає на нього біля будинку. Він посміявся і попросив її не жартувати так. Але вона сказала, що не жартує і він сам може переконатися в цьому, подивившись у вікно. Що він і зробив. Це було справді несподівано... Ну, коли вона приїхала і стоїть біля його будинку, довелося запросити її... Не добре вийде, якщо він протримає несподівану гостю на вулиці.
Вони увійшли до квартири. Вона озирнулася, посміхнулася своїм думкам, що випливли на мить у пам'яті, і сказала:
- Давно я тут не була. Наче в іншому житті це було все.
Він запросив її на кухню, запропонував чай-каву. Вона подивилася на нього і з усмішкою сказала:
- Пам'ятаю, що ти на свій день народження вино з черешні пив. Пригостиш?
Він глянув на неї і на його вустах промайнула лукава посмісшка, ніби він усміхнувся до своїх думок. Але вона у відповідь усміхнулася так само, даючи зрозуміти, що не він один про це подумав. Сходивши за вином і наливши у келихи (не буде ж вона сама пити), він сів за стіл навпроти. Вони чокнулися, келихи брязнули і вона сказала невеличкий тост:
- За тебе, за твій день народження, що минув. Шкода, що ти один його відсвяткував.
Випивши вино, вона глянула на нього і в її очах затанцювали вогники.
- А я тобі боржок хочу повернути, - сказала вона. - Пам'ятаєш, коли ти поїхав від мене без поцілунку? Я лише в щоку тебе поцілувала тоді. Я ще з такими кумедними та смішними хвостиками була.
- Пам'ятаю, - відповів він.
- Так ось, - продовжила вона. - Ось саме цей поцілунок я тобі і хочу віддати. Сподіваюся, він не запізнілий?
А далі вже було без слів. Вона вийшла із-за столу, підійшла до нього і сіла йому на руки обличчям до обличчя. Йому нічого не залишалося робити, як обійняти її. Вони дивилися одне одному в очі, потихеньку зближуючи обличчя. Вони були так близько одне до одного, що відчували гаряче дихання одне одного. Її очі дивилися в його очі, і це тяжке очікування зростало, розпалювалося. Дихання ставало дедалі частіше. Його руки все сильніше і сильніше притискали її до нього... Її груди все частіше підіймалися від частого дихання... І ось нарешті вона легенько доторкнулася до його вуст. Потім ще раз... Потім провела язиком по його губам і більше він не зміг чекати. Він притягнув її до себе настільки близько, так міцно обійняв, і вп'явся своїм ротом у її вуста, запускаючи язик у її рот. Так вони цілувалися кілька хвилин.
Він підхопив її під сідниці, вона обійняла його ногами і він поніс її до спальні. А там на ліжку вона знову взяла гору. І в них у пам'яті спливли спогади, де вона, дражнячи, гралася з ним, то наближаючи свої вуста до його, то віддаляючись. І знову все повторилося. Вона тримала його руки на ліжку біля голови і дражнила, наближаючи вуста до його губ, проведе по них язичком своїм і віддалить голову, не дозволяючи йому поцілувати її. Але гра тривала не довго. Вся ця ситуація, ця гра настільки сильно його збуджувала, розбудивши в пам'яті всі ті почуття, що він відчував тоді... Вон, така ж дражливо спокуслива, була зараз поряд, не в спогадах, а в реальності. Він може її обійняти, погладити, поцілувати... І в її очах такі самі вогники, як і тоді. І не гаючи часу, він вирвав з її захоплення свої руки, схопив її і перевернув на спину, притиснувши своїм тілом до ліжка. Він вп'явся в її вуста і вони цілувалия так, поки їм вистачало повітря..."

Мій щоденник

Бувають нормальні люди, а бувають люди-наркотики.
Навіть коли ти залишаєш їх у минулому, думки про них не полишають. Ти тримаєшся, з усіх сил намагаєшся не звертати уваги на них, запевнюєш себе, що вони тобі не потрібні, ти можеш і без них жити, знаходиш у ваших стосунках щось, що стало для вас поганим і намагаєшся переконати себе, що вони зробили тобі боляче, але... Варто їм написати тобі бодай слово і ти зриваєшся. Ти знову поринаєш у те безумство, намагаєшся вхопити більшу дозу, бо тої дози тобі замало. Ви знову разом і насолоджуєтеся цим. Та одного дня усе повторюється, як колись. Тобі перестають давати навіть малу дозу. І ти починаєш курс лікування заново. Переживаєш усе знову. Ти лікуєшся усіма способами, які тобі доступні, знаходиш нові способи і додаєш їх. Запевнюєш себе, що це було востаннє. що більше це не повториться...
Та проходить час, навіть роки, і ти знову зриваєшся...

Мій щоденник

Привіт.
Я знаю, що більшості людям начхати на інших, на їхнє життя і проблеми, але мені хочеться з кимось поговорити. Оскільки я люблю писати і мені так легше висловлювати свої думки - то говоритиму з вами таким способом.
Хоча й назвала цю замітку "Мій щоденник", це ще не означає, що я тут писатиму свої найпотаємніші бажання і думки. Інтиму теж не чекайте.)))

Тема, знайома для дівчат


На вулицях місцями ожеледь, холодно, а я біжу на манікюр. І в голові одна думка "Хоч би не гепнутись". За два роки вперше вирішила піти на манікюр, зробити собі веселі і гарненькі нігтики. Додати яскравості у своє сіре і похмуре життя, підняти собі настрій. (Волосся вже пофарбувалаsmile .) До назначеного часу залишилося десять хвилин і я намагалася не запізнитися...
Отже, прийшла, зняла куртку, сіла за стіл і тут зрозуміла, що я дуже хвилююся, бо руки трусяться, і я уявлення не маю, наскільки добре ця дівчина робить манікюр. Як виявилося, вона почала цим займатися з минулого літа. Тож, клієнтів у неї не дуже багато, але ж її кабінет розташований в десяти хвилинах від мого будинку. Це зручно для мене. Особливо, якщо загроза артобстрілу застане в дорозі (кляті москалі!angry ).
Отже сиджу, вона робить свою справу, я дивлюся у вікно, намагаючись зрозуміти, що то за будинок з утепленими стінами на три поверхи. І періодично згадую свою минулу манікюрщицю. Як я сумую за нею. Вона ж була не просто моєю манікюрщицею, а одногрупницею. Ми з нею закінчували одне училище в одній групі. Як важко і трохи страшнувато міняти майстра манікюру.
Та думаю, що ми спрацюємося з Катериною.podmig

Манікюр зі справжніми сухими квітками.



Вона - його спогад

"Вона стала для нього спогадом.
Тим спогадом, куди він "тікає" від сірої реальності свого життя. Тим спогадом, який ранить і лікує водночас.
Він знає, що вона є, але для нього вона недосяжна, далека, як зірка. Він бачить її образ, її очі, волосся... І чим довше він дивиться на неї, тим більше йому здається, що її очі, її погляд проникає у саме його серце, душу.
Він закриває очі і "пірнає" у море Спогадів, щоб хоч там, досягнувши бажаного острівця, залишитися сам на сам з нею...
Пам'ять покаже йому вже вкотре той фільм, у якому вона поряд і така досяжна, так близько. Фільм, де, крім них, більше нікого немає. І до болю знайомі кадри почнуть свій танок.
Він буде вкотре її обіймати і притискати до себе, гладити її волосся, цілувати її тіло, вуста... Дивитися у її очі, бачити її грайливі вогники в них... Вкотре вона буде дражнити його, заманювати у свої тенета, підпускати на відстань подиху і відштовхувати...
Він знову буде відчувати на своїй шиї її гарячий подих, смак її поцілунку на своїх вустах. Вона знову буде поряд і даруватиме йому неймовірну насолоду...
Але вона стала для нього спогадом... Таким бажаним, болючим і незабутнім спогадом..."

Думки... різні

Що ви робите, коли у вас на душі кепсько? Коли думки лізуть в голову і не дають спокою?
Я намагаюся їх відігнати, щось робити, знайти ідею, щоб перебити ті думки... Або просто пишу про те, що турбує. У такі моменти мене краще не чіпати і не задовбувати зайвими запитаннями. У такі моменти з глибини моєї душі здіймаються хвилі почуттів та емоцій з висоти найвищої хвилі цунамі. І це буває не завжди доречно, бо останнім часом я не буваю на самоті. А іноді так хочеться побути на самоті і віддатися тим хвилям почуттів, щоб вони потім ще довго мене не турбували.

Так, в цей момент мені трохи кепсько.

Пробуюся у письменництві. Ч.5.

"Остання зустріч"
Кінець.
Незабутній день, вражаюча прогулянка. (Ах, літо. Куди ти пішло? Повернись назад.) Той же шлях, тільки назад. Біля воріт стояли дві ятки. Дівчина попросила морозива і Павло купив. Вперше вона щось у нього попросила. Вони вийшли на зупинку, дочекалися трамвая і поїхали назад на Привокзальну площу. Там він почекав своїх товаришів і вони учотирьох попрямували до автовокзалу. Двоє хлопців йшли позаду них. Павло тримав її за руку. Дівчині було трохи ніяково і водночас вона була щаслива, що знає його. Їй здавалось, що усі люди зараз дивляться на неї і заздрять їй, такій щасливій, радісній. У неї було відчуття, наче вона ось-ось злетить. Проте думка про розлуку прикувала дівчину до землі. Певно, через цю думку в її очах був смуток, а посмішка здавалася сумною. Але кожен з них розуміє, що рано чи пізно усе хороше закінчується. Ось і її радісне «хороше» закінчувалося.
Останній будинок, останній магазин, поворот і великі сині літери «Дніпропетровськ». Тільки на автовокзалі є такі літери. Ще трохи і все. Звичайним кроком вони підійшли до велетенської будівлі, звичайним кроком увійшли усередину, піднялися на другий поверх і вона пішла купувати квитки. Замовивши у віконечко квиток і отримавши його, дівчина повернулася до Павла, який стояв біля величезної труби-поручня. Вона обійняла його і притиснулася до його грудей. Як же ж їй хотілося залишитися з ним. Проте вона намагалася не сумувати, посміхаючись йому і цілуючи його. Вони стояли там і цілувалися.
- Тут же люди, - сказав він, коли вона перервала поцілунок.
- Ну то й що. Не вони ж цілуються, а ми, - відповіла дівчина.
Час йшов. Він поцілував її ще раз і пішов до товаришів, які чекали його унизу. Потім вони попрямували на зупинку, чекати свій трамвай, щоб повернутися у військову частину. Вона хотіла його ще раз побачити, хоча б здалеку. Під’їхала маршрутка і дівчина зайняла своє місце. (Все! Немає шляху назад. Вона одна, повернеться додому. Повернеться туди, де ніколи не буде його.) Через деякий час маршрутка зрушила і поїхала до виїзду з платформи. І вона побачила вдалині трьох солдатів. Серце стиснулося. (Воно ще не раз стискатиметься від думки, що вони не будуть разом.) Автобус минув один поворот, другий, третій, минув світлофори. Загалом, та сама процедура, що й при в’їзді у місто. За вікном промайнув вказівник зі словом «Дніпропетровськ», перекреслений червоною лінією. Так само перекреслюється все те хороше, що відбулося з нею у цьому холодному місті. Вони залишили місто. А попереду сто двадцять кілометрів шосе і її місто.
Подумки вона поверталася до нього знову і знову. В її пам’яті, немов кадри з фільму, промайнули усі події від дня народження до сьогодні. Набравши швидкість, водій гнав вперед, немов навмисно відносив її подалі від міста, яке стало для неї рідним, де вона зустріла свою любов. Увесь час дівчина думала про Павла, усміхалася. Намагалася поспати трохи, але нічого не вийшло. За вікном сідало сонце. Ось вони вже проїхали пів шляху, повернули на своє шосе, яке вело до Нікополя. Ще годину і вона побачить своє місто, але не побачить його.
Нікополь. Маленьке місто, навесні зелене і гарне, а взимку і восени похмуре. «Я повернулася, Нікополь. Я знову з тобою.» Вже стемніло. Дівчина вийшла з маршрутки і попрямувала на зупинку міського автобуса. Ось вона вже і вдома.
Ранок наступного дня. Дівчина прокинулася, оглянула кімнату, згадала вчорашній день… З очей по щоках потекли сльози. Так, вона усвідомила той факт, що це була їхня остання зустріч. З того дня вона не переставала думати про нього, не переставала любити його.
Вона і зараз любить його.
Увесь час, що вона провела з ним, усі ті хвилини спілкування з ним, вона поділяла його радість, що невдовзі він демобілізується і поїде додому…