Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Гороскопи бувають різними

Мій улюбленець Анубісsmile . Я дійсно в будь-якій ситуації, навіть важкій, знаходжу позитивну сторону.

Анубіс. 8-27 травня, 29-30 червня, 1-13 липня.
Розпорядник похоронних церемоній, процесу бальзамування і муміфікації. Він очікував мертвих на вході у потойбічний світ і очолював суд над душами. Його зображували у вигляді людини з головою шакала - із загостреними вухами і подовженою мордою.
Як ніхто інший, Анубіс наділений почуттям гумора і умінням навіть у складних ситуаціях знаходити веселі моменти. У ділах він схильний діяти з-за лаштунків, віддає перевагу тіні, самотності. Займаючись проблемою одноосібно. може принести набагато більше користі, ніж працюючи в команді. Багатьом здається вельми таємничою особистістю. Буває впертим і непохитний, одного разу прийнятого рішення не змінює. Не дивлячись на дещо похмурий вигляд,  проте. чутливий, відвертий і вірний.
На любовному фронті старі рани у Анубіса не затягуються, ось чому йому так складно знайти споріднену душу. Партнера він обирає дуже обережно, намагаючись зайвий раз впевнитись, що відносини будуються на взаємній повазі і згоді.
Надприродна здібність Анубіса - талант вершити правосуддя. Світ несвідомого не являється для нього таємницею, тому, будучи прекрасним психологом, він може неупереджено розібратися в заплутаних перипетіях долі і знайти для винного адекватне покарання.

Сет. 28-31 травня, 1-18 червня, 28-30 вересня, 1-2 жовтня.
Бог темряви, безпорядку, пустель, бурь, війн, але одночасно і символ свободи. У покарання за вбивство свого брата Осіріса Сет був вигнаний в пустелю. Часто його зображували у вигляді людини з головою кабана.
Народжені під знаком Сета надзвичайно амбіційні,  винахідливі, впевнені в собі і у своїй правоті. Завдяки цьому вони часто вибвваються у політики і керівники найвищого ешелона влади. По характеру це завойовники, які вважають, що перепони створюються для того, щоб їх долати. Тому постійно їх шукають. Неймовірно свободолюбиві, терпіти не можуть обмежень, завжди спрямовані у майбутнє, розраховують тільки на свої сили. До їх суттєвих недоліків можна выднести невмыння вчитися на минулих помилках, через що вони нерідко одне й  те ж діло починають спочатку по декілька разів. Іноді бувають егоїстичні.
У коханні їм важко контролювати свої ревнощі. Уживаються тільки з дуже поступливим партнером.
Надприродність підопічних Сета проявляється у мантичних практиках. Ніхто краще за них не вміє ворожити за допомогою різних атрибутів, читати знаки долі і робити правильні висновки.

Бастет. 14-28 липня, 23-27 вересня, 3-17 жовтня.
Богиня кохання і родючості, хранителька домашнього вогнища і всього людства в цілому. Її зображували у вигляді жінки з головою кішки.
Божество у подобі кішки дарує своїм підопічним проникливість, розвинену інтуїцію, відчуття такту і здібність тонко відчувати ситуацію, шарм, природну привабливість, а також дипломатію, грацію і щедрість. Іншими сильними сторонами особистості Бастет являються пильність і обережність. Такі люди ніколи не підуть на невиправданий ризик і будь-яку небезпеку відчують задовго до її наближення. Щоб реалізуватися у професійній сфері, народженим під цим знаком краще всього обрати педагогіку, медицину, природні науки, сільськогосподарську діяльність або економіку.
Для міцних інтимних відносин Бастет потрібен партнер, здатний задовольнити чуттєвість і сексуальний темперамент таких людей. У свою чергу він отримає безмежну турботу, море кохання і ласки.
В плані надприродних здібностей у Бастет розвинене уміння знімати стрес, позбавляти хвороб простим покладанням рук і спілкуватися зі світом духів.

Секмет. 29-31 липня, 1-11 серпня, 30 жовтня-7 листопада.
Ця шкідлива дівчина, ім'я якої перекладається, як "міць", наводила сухість або паводок, розповсюджувала епідемії, загалом, була джерелом людських бід. Але в її владі було і позбавлення від хвороб. Вона покровительствувала лікарям і магам. Її представляли у вигляді жінки, одягнену у довгу туніку, з головою левиці.
Якщо ви народилися під знаком цього божества, то, скоріше за все, будете користуватися великим авторітетом у будь-якому суспільстві. Ви особистість пристрастна, непохитна, горда. У вас завжди багато друзів, хоча ви і не дуже поблажливі до оточуючих. Ви добре себе контролюєте, а тому рідко робите помилки. Однак за вашою гордою зовнішністю приховується чесна, чуттєва, обережна натура, яка бажає визнання. Досягти його найпростіше у сферах, пов'язаних з суспільною діяльністю і боротьбою за справедливість.
В любовному житті ви не звикли брати на себе зобов'язання і, відповідно, не вимагаєте того ж самого від партнера, тому договір про вільні відносини здатен забезпечити більшу стабільність вашого союзу.
Ваші надприродні здібності можуть бути пов'язані з унікальним везінням. Ви умієте з'явитися у потрібний час і в потрібному місці.
4

Останні статті

Коментарі

121.01.24, 13:33

Интересно

    221.01.24, 13:49Відповідь на 1 від Hagal

    Знайшли себе

      321.01.24, 13:55Відповідь на 2 від matveeva_olga

      Знайшли себеО, да! Мир смерти охренительно хорош!
      Жаль, что люди боятся смерти

        421.01.24, 13:57Відповідь на 3 від Hagal

        Знайшли себеО, да! Мир смерти охренительно хорош!
        Жаль, что люди боятся смерти
        То ви теж Анубіс?

          521.01.24, 14:06Відповідь на 4 від matveeva_olga

          Знайшли себеО, да! Мир смерти охренительно хорош!
          Жаль, что люди боятся смерти
          То ви теж Анубіс?
          По этому гороскопу да. Но, в жизни мне больше нравится из египетских богов - Баст и Птах.

            621.01.24, 15:31Відповідь на 5 від Hagal

            Знайшли себеО, да! Мир смерти охренительно хорош!
            Жаль, что люди боятся смерти
            То ви теж Анубіс?
            По этому гороскопу да. Но, в жизни мне больше нравится из египетских богов - Баст и Птах.
            Мені теж подобається Бастет.