Продегустувавши
картопляні пюре швидкого приготування я написав, що якщо вже хочеться пюреподібних страв, то краще їсти креми-супи швидкого приготування — хоча б тому, що в них немає підсилювачів смаку та ароматизаторів. Ну і випускаються в стаканах. Тож, виходить корисніше та зручніше. Однак для огляду обрав їх випадково — просто не було інших підходящих продуктів швидкого приготування.
Як правило, креми-супи виготовляють на основі бобових — гороху, сочевиці або нуту. Готувати їх швидко і просто. А ще крем-супи швидкого приготування вважають веганською їжею.
1. Дегустація крем-супів швидкого приготування "Alive" (в стакані), які з'явились в 2024 році. В наявності п'ять смаків: гороховий з протеїном, гороховий з капустою Кейл, гороховий з грибами, грибний, а також харчо. І це вже другий огляд швидкорозчинних крем-супів. Причому від того самого виробника.
Особливість цих крем-супів полягає в тому, що вони мають горохову основу. Та й за консистенцією більше нагадують не суп, а пюре.