Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Тимошенко повертає у політику Віктора Медведчука?



Учора газета "Сегодня" повідомила про те, що Юлія Тимошенко домовилася з Віктором Януковичем про новий склад уряду. У його складі місце Міністру юстиції запропоновано Віктору Медведчуку - лідеру СДПУ(о), голові адміністрації президента Кучми та адвокату-зраднику Василя Стуса у минулому.

Схоже, що Юлія Володимирівна остаточно вирішила вже відкрито показати всім українцям про дійсне існування союзу між БЮТ і ПР. Хай живуть медведчуки, мля!!!

Помолімось за порятунок життя!


Прошу приєднатися до молитви  за  порятунок  життя Владика Тихонова

(повідомлення волонтера Ірини Гавришевої від 03.12. 2008 про стан Владика Тихонова:

03.12.08 12:50
Irinka
Сообщений: 435
Емейл: скрыт
ip: скрыто


 

 

 

 

 

Прошу молитв о Владике, он сейчас в реанимации. переставляли катетер при низких анализах, открылось кровотечение. врачи говорят что состояние стабильное, но кровотечение пока продолжается, хирурги периодически его смотрят чтоб решить нужно ли ставить дренажи и т. д. Родители Владика очень подавлены и испуганы. Но даст Бог сегодня доноры сдадут тромбоконцентрат и завтра тоже, и даст Бог кровотечение удастся остановить. Пожалуйста, им очень нужна сейчас молитвенная поддержка!!!

 

 

Молитва за недужого

Лікарю душ і тіл наших, Джерело життя нашого, Христе Ісусе Господи і Спасителю наш! Поглянь милосердним оком Твоїм на цього в тяжкій недузі, прихились до наших слізних благань, перстом милосердя Твого доторкнись до немічного тіла брата нашого, вгаси вогонь тіла його, зменш біль недуги його, поверни здоров'я йому, піднеси його з постелі немічі, продовж дні життя його, щоб на землі він послужив Тобі, ходив по стежках заповітів Твоїх та удостоївся Твого Небесного Царства і разом з святими славив Тебе, Бога Милостивого, з Отцем і Духом на віки віків. Амінь!

Молитва ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ И ПРИСНОДЕВЕ МАРИИ ПРЕД ЕЯ ИКОНОЮ "ВСЕЦАРИЦА" для болящих онкозаболеваниями.

 

О пречистая Богомати, Всецарице! Услыши многоболезненное воздыхание наше пред чудотворною иконою Твоею, из Афонского удела в Россию пренесенною, призри на чад Твоих всех зде поминаемых, неисцельными недуги страждущих, ко святому образу Твоему с верою припадающих! Якоже птица крилома покрывает птенцы своя, тако и Ты ныне, присно жива сущи, покрый всех зде ныне поминаемых многоцелебным Твоим омофором. Тамо, идеже надежда исчезает, несумненною Надеждою буди. Тамо, идеже лютыя скорби превозмогают, Терпением и Ослабою явися. Тамо, идеже мрак отчаяния в души вселися, да возсияет неизреченный свет Божества! Малодушныя утеши, немощныя укрепи, ожесточенным сердцам умягчение и просвещение даруй. Исцели болящия люди Твоя, о всемилостивая Царице! Ум и руки врачующих благослови; да послужат орудием Всемощнаго Врача Христа Спаса нашего. Яко живей Ти, сущей с нами, молимся пред иконою Твоею, о Владычице! Простри руце Твои, исполненныя исцеления и врачбы, Радосте скорбящих, в печалех Утешение, да чудотворною помощь скоро получив, прославляем Живоначальную и Нераздельную Троицу, Отца и Сына и Святаго Духа, во веки веков. Аминь. 

Ви "за" запрет пропаганди комунізму і фашизму в Україні?

Вважаю, що це вже давно треба було зробити. Ще 17 років тому. На жаль, не зробили. Саме через це країною продовжують керувати комуняки та їхні нащадки.

А що думаєте ви? Ви за запрет пропаганди комунізму і фашизму в Україні?

76%, 35 голосів

24%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Виступ В.Ющенка на ICTV

  • 02.12.08, 10:43

Президент України Віктор Ющенко заявив, що якщо парламент у грудні обере спікера, прийме бюджет на 2009 рік і пакет антикризових законів, то в нього з'являється шанс надалі працювати ефективно. Про це він сказав в ефірі каналу "ICTV" увечері 1.12.08, в понеділок.

Також Президент сказав, що цей тиждень повинен в парламенті бути присвячений обранню спікера.

За словами Президента, після обрання спікера парламент повинен об'єднатися ("250-270 народних депутатів", які могли б об'єднатися навколо ухвалення антикризових законів і бюджету)".

У той же час глава держави зауважив, що якщо парламенту не вдасться перейти до ефективної роботи і не буде сформовано більшості, і відповідно - не буде робочих стосунуів із урядом, то питання дострокових парламентських виборів залишається відкритим.

При цьому Ющенку додав, що питання проведення дострокових виборів під час світової економічної кризи не є раціональним.

Президент Віктор Ющенко заявив про необхідність якнайшвидше розпочати проводити реформи, навіть непопулярні. "Якщо ми не робитимемо реформи, у нас немає жодного шансу на розвиток", - зазначив він.

Глава держави знову нагадав про необхідність змінити тактику формування бюджетної політики країни. За його словами, при нинішній ситуації, скільки б не закладати ресурсів у бюджет - ці ресурси йтимуть на нераціональні витрати.

Ющенко також зазначив, що другим завданням є ухвалення приблизно 20 законів для розвитку скороченого антикризового пакету, прийнятого парламентом у листопаді. За його словами, ці закони повинні дати "відповідний ресурс для того, щоб сформувати економіку розвитку, а також сформувати більш адресну соціальну політику в Україні.

Крім вищесказаного, Ющенко закликав відійти від політики "молодшого брата" в українсько-російських відносинах.


Президент зауважив, що необхідно відійти від політики вбачання в Україні молодшого брата.

"Ми повинні відійти від політики молодшого брата. Ми гідний брат, вільний брат. Ще раз хочу наголосити: ми не малороси, ми не хохли, ми - українська нація, яка має вільну незалежну державу", - сказав президент.

Український Президент зазначив, що Україна й Росія повинні поважати суверенітет один одного і прийняти мудре рішення, яке дозволить позбутися проблем минулого.

 

Вночі або музична пуза :-)


Так називається новий музичний проект Славіка Вакарчука.

З 30 листопада шукайте новий альбом в музичних крамницях letsrock.

А поки що можна насолоджуватися музикою он-лайн >>> Вночі <<<детальна інформація про проект

 

Чи честь чи жерсть

  • 01.12.08, 09:57

Знову зайшла тема за українську мову в Україні (маю на увазі замітку: В Донецькій області стало більше україномовної освіти). Що ж живодайна тема для понеділка.

Я вже не раз висловлювала свою позицію щодо українофобії в нашій державі. Гадаю, українофобські настрої виходять саме з керівної верхівки, щоби нас роз’єднати й викликати ворожнечу між російськомовною і україномовною частиною населення. Одні захищають свої права, інші – свої… Ні до чого доброго, думаю, це не призведе. А в цей час, коли ми будемо чубитися за те, якою мовою нам розмовляти, нас будуть обдурювати, обкрадати й знищувати…

Власне, сьогодні хочу зачепити тему, навіяну серією сюжетів 1+1 “Жерсть мундира” і вчорашнім виступом Юрія Луценка як міністра внутрішніх справ України на ТСН.

Що ви думаєте про стан справ у міліції?

Чи можна вибивати зізнання із підозрюваних?

Чи потрібно журналістам освітлювати різного роду зловживання і перебільшення влади в рядах правоохоронців?

Чи використовує злочинний світ ЗМІ з власною метою?

Чи повинен Міністр закидати звинувачення журналістам в необ’єктивності висвітлення роботи його підрозділу чи, може, все-таки звернути увагу на те, що коїться в його відомстві?

(Ці питання постали переді мною під час виступу Юрія Луценка)

Я думаю, що журналісти мають право висвітлювати події із своєї позиції, можливо, емоційно, не завжди цілком об’єктивно, тому що ЗМІ – це не судовий заклад, а лише засіб інформації, який інформує суспільство про події, що відбуваються в навколишньому світі.. А от Міністерство внутрішніх справ якраз має займатися об’єктивно й неупереджено проблемами цього навколишнього світу і захищати його від всяких зловживань зі свого боку.

Який офіційний символ України Вам подобається найбільше?

Опитування: Який офіційний символ України Вам подобається найбільше?

61%, 31 голос

20%, 10 голосів

20%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ющенко очолив партію "Народний Союз "Наша Україна" (опитування)





Як Ви розцінюєте те, що Президент України Віктор Ющенко очолив партію "Народний союз "Наша Україна"? (коментувати зможуть тільки учасники співтовариства "Ми любимо тебе, Україно!")

15%, 4 голоси

42%, 11 голосів

15%, 4 голоси

27%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

посміємося...

  • 28.11.08, 16:42

- Куме, а Ви знаєте , що в Україні буде Євро - 2012?

- А вчора було 7.50.

Українську культуру на світову арену!!!

  • 28.11.08, 12:47

Лідер рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка і музикант Павло Гудімов увійшли до робочої групи, мета якої - представити вітчизняне мистецтво зарубіжному глядачеві, з використанням можливостей, які надають програми "Культурна столиця Європи", повідомляє прес-служба проекту.

Рішення про створення робочої групи було ухвалено під час круглого столу "Міжнародний проект "Вільнюс - культурна столиця Європи 2009". Як представлена Україна", який було проведено в посольстві Литовської Республіки в Україні, передає ЛІГАБізнесІнформ.

У заході взяли участь представники столиці Литви, українські діячі культури і мистецтв, профільні державні органи, громадські організації та фонди.

Українські діячі культури в своїх виступах відзначали недостатність інформації про можливості, які надаються вищезазначеною програмою.

Тому було вирішено створити робочу групу, яка б зібрала таку інформацію і створила базу даних українських проектів у сфері культури, які можна було б представляти в Культурних столицях Європи не тільки 2009 року у Вільнюсі, але й надалі