хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Чи честь чи жерсть

Знову зайшла тема за українську мову в Україні (маю на увазі замітку: В Донецькій області стало більше україномовної освіти). Що ж живодайна тема для понеділка.

Я вже не раз висловлювала свою позицію щодо українофобії в нашій державі. Гадаю, українофобські настрої виходять саме з керівної верхівки, щоби нас роз’єднати й викликати ворожнечу між російськомовною і україномовною частиною населення. Одні захищають свої права, інші – свої… Ні до чого доброго, думаю, це не призведе. А в цей час, коли ми будемо чубитися за те, якою мовою нам розмовляти, нас будуть обдурювати, обкрадати й знищувати…

Власне, сьогодні хочу зачепити тему, навіяну серією сюжетів 1+1 “Жерсть мундира” і вчорашнім виступом Юрія Луценка як міністра внутрішніх справ України на ТСН.

Що ви думаєте про стан справ у міліції?

Чи можна вибивати зізнання із підозрюваних?

Чи потрібно журналістам освітлювати різного роду зловживання і перебільшення влади в рядах правоохоронців?

Чи використовує злочинний світ ЗМІ з власною метою?

Чи повинен Міністр закидати звинувачення журналістам в необ’єктивності висвітлення роботи його підрозділу чи, може, все-таки звернути увагу на те, що коїться в його відомстві?

(Ці питання постали переді мною під час виступу Юрія Луценка)

Я думаю, що журналісти мають право висвітлювати події із своєї позиції, можливо, емоційно, не завжди цілком об’єктивно, тому що ЗМІ – це не судовий заклад, а лише засіб інформації, який інформує суспільство про події, що відбуваються в навколишньому світі.. А от Міністерство внутрішніх справ якраз має займатися об’єктивно й неупереджено проблемами цього навколишнього світу і захищати його від всяких зловживань зі свого боку.

23

Коментарі

11.12.08, 10:11

Діалог між правоохоронними органами і журналістами має бути відкритим. І тоді від цього буде користь суспільству.

    21.12.08, 10:17Відповідь на 1 від Тарас Токар

    Діалог між правоохоронними органами і журналістами має бути відкритим. І тоді від цього буде користь суспільству.Але чи має право міністр отак виходити і відверто затикати рот журналістам, навіть погрожувати : "Не ставайте між двома відомствами, бо вас можуть задушити" ( його слова )

      Гість: LuciaNasareno

      31.12.08, 10:18

      сми это средства информации, управляющей этими массами. любое министерство - кодла жуликов и воров, тоже управляемых в силу своей продажности, а Вы все о каких-то идеалах бестелесных))

        41.12.08, 10:42Відповідь на 3 від Гість: LuciaNasareno

        сми это средства информации, управляющей этими массами. любое министерство - кодла жуликов и воров, тоже управляемых в силу своей продажности, а Вы все о каких-то идеалах бестелесных))Ви знаєте, може, це й смішно, але я вважаю, що саме через брак нашої позиції , нехай і ідеалістичної, але справжньої, нами й керують жулики й бандити, і нашими поглядами маніпулюють...

          51.12.08, 11:21

          У ментов должна присутствовать жесть. Это не пансион благородных девиц. Это их работа, они большей частью борятся с подонками и швалью. Бывают издержки производства, но это есть в каждой профессии (шахтеры, металлурги и др. кто знает статистику травм и летальных исходов). Ато получается менты плохие, а всякую мразь-не трогайте -права "человека" нарушаете. В ментов значит можно кидать камни, гранаты, а они должны молча наблюдать и терпеть?

            61.12.08, 11:50Відповідь на 5 від Толстенный Р

            Ага, це по типу - лєс рубят, щєпкі лєтят... Ну, як показала історія ні до чого хорошого така практика не призвела

              71.12.08, 12:16Відповідь на 6 від TatianaR

              Ага, це по типу - лєс рубят, щєпкі лєтят... Ну, як показала історія ні до чого хорошого така практика не призвелаДумаете если менты по струнке будут ходить и честь всякой срани отдавать- будет порядок ? Или как по телеку гаишников и ментов лохами выставляют, а эта быдлота - типа крутые пацаны :такая практика приведет к чему то хорошему?

                81.12.08, 13:00Відповідь на 7 від Толстенный Р

                а що, по-вашому, приведе до порядку нашу державу? беспрєдєл?

                  91.12.08, 16:43Відповідь на 8 від TatianaR

                  а що, по-вашому, приведе до порядку нашу державу? беспрєдєл?Если брать крайности, то лучше уж ментовский беспредел, чем беспредел всего говна - этих урок, воров, алкашни и прочего.

                    101.12.08, 16:52Відповідь на 9 від Толстенный Р

                    та я, взагалі, проти крайнощів... краще вже нехай щось буде справжнє, якщо це можливо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна