Чим відрізняється націоналіст від інтернаціоналіста?

Мені здається, що націоналіст - це той, хто боронить свою землю від окупантів. А інтернаціоналіст - це окупант, який нав'язує силою зброї свої порядки у чужій країні.

А що думаєте ви з цього приводу?

Не озираючись, тільки вперед!

Пам'ятаю я ті часи, як на цьому сайті наша команда піддавалася критиці. В основному піддавалися образам яскраві особистості. Але сьогодні я можу сказати, що ті "критикани" зробили тільки одну користь для нас - вони загартували нас і ми стали міцнішими за сталь.

Наразі ми зробили вже два кроки вперед. Перший - створили форум нашої команди, другий - вже сайт. Наше гасло: "Україна понад усе!".

І це ще не все. Слідкуйте за нашими кроками. Приєднуйтеся до нас!

Луценко назвав нових союзників «Народної самооборони»

Лідер Громадянського руху "Народна самооборона", міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО сумнівається, що в цьому році відбудуться дострокові парламентські вибори.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час виступу на з`їзді політичної партії «Вперед, Україно!».

Разом з тим, зазначив Ю.ЛУЦЕНКО, якщо такі вибори будуть призначені, то “Народна самооборона” бачить своїми союзниками на них БЮТ, рух «За Україну» В’ячеслава КИРИЛЕНКА та новий політичний рух Арсенія ЯЦЕНЮКА.

«Я категорично проти парламентських виборів в Україні у цей кризовий період… Я прогнозую, що парламентські вибори цього року не відбудуться, але якщо вони відбудуться, хто наші союзники?» - зазначив Ю.ЛУЦЕНКО, додавши, що першим союзником для «Народної самооборони» стане БЮТ.

При цьому Ю.ЛУЦЕНКО наголосив, що особисто він вбачає цю політичну силу союзницькою не тому, що він є членом уряду і поважає лідера БЮТ, а тому, що саме чинний прем`єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО у кризовий для країни момент робить все можливе для подолання негативних явищ в економіці держави, а не піклується про свій рейтинг.

«Другий наш союзник – це рух КИРИЛЕНКА «За Україну»… Третій – новий рух ЯЦЕНЮКА, який продукує багато свіжих ідей», - сказав лідер «Народної самооборони». У той же час Ю.ЛУЦЕНКО висловив думку, що “Народній самообороні” все ж треба робити ставку безпосередньо на себе.

За словами Ю.ЛУЦЕНКА, наразі головним завданням для «Народної самооборони» є робота на повну силу, аби «Народна самооборона» від обласних штабів перетворилася на цілісну серйозну політичну структуру.

Продовжуючи тему дострокових парламентських виборів, Ю.ЛУЦЕНКО висловив впевненість, що «чим менше в Україні виборів, тим краще для демократії і самої України… В часи гострої хвороби не можна міняти лікарів. Сьогодні чим більше ми будемо шукати чергового світилу-лікаря, чергових месій, тим буде гірше». При цьому Ю.ЛУЦЕНКО додав, що на сьогоднішній день у парламенті багато тих, хто хоче працювати. «Хто ні – у верхню палату сенату і на острів Зміїний», - зазначив міністр.

Разом з тим лідер “Народної самооборони” зазначив, що останнім часом він все більше схиляється до процедури обрання Президента в парламенті, хоча дехто може розцінити це як зазіхання на демократію, але наразі така процедура обрання, враховуючи сучасність української політики, більш безпечна для України.

УНІАН.

Партію «Вперед, Україно!» перейменовано в «Народну самооборону»

Заступник голови партії «Вперед, Україно!» народний депутат Юрій Гримчак заявив під час її 9 зїзду, що відбувається в Києві, про рішення перейменувати партію «Вперед, Україно!» в «Народну самооборону».

"Народна самооборона".

Наша мета – об’єднати українців і очистити владу

Песиміст скаже, що мета Спільноти патріотів України ніколи не стане реальністю. А ми говоримо, що песиміст ніколи не зможе стати патріотом. Патріотами можуть бути тільки оптимісти. Серед таких оптимістів є сім засновників сайту «Україна понад усе!» (www.upu.org.ua) з різних куточків України.

Не встигли ми ще зорганізуватися як слід, як отримали ярлики «націоналісти», «фашисти» і т. і. Так на появу нашої спільноти відреагували представники поодиноких антиукраїнських сил, які втрачають свій останній авторитет і рештками своїх зубів намагаються вчепитися в підошви наших чобіт, якими ми робимо рішучі кроки до здійснення нашої мети.

Песимісти запитують нас про те, навіщо це нам в цей тяжкий час потрібно? Вони переконують нас, що зараз треба рятувати не країну, а власну шкіру. Наша відповідь хоч і є у формі зустрічних запитань, але примушує задуматися: «Якщо не ми – то хто? Якщо не зараз – то коли?».

Українці мають стати єдиною нацією. Вони більше ніколи не будуть миритися з помилками бажань і вимог інших «дружніх народів», справжніх «побратимів». Попереду важка дорога, яку ми обов’язково пройдемо. Нас надихають майбутні здобутки. Серед нас, мільйонів справжніх Українців, знайдуться кращі – справжні, натхнені борці за свободу і честь свого народу. Вони і очолять країну, яку ми вже сьогодні гордо називаємо – УКРАЇНА.

Вам подобається творчість Світлани Лободи???



Вам подобається творчість співачки, яка представлятиме цього разу Україну на Євробаченні?

28%, 22 голоси

72%, 57 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Народ перезавантажує політикум

Було отак:


А стало так:


Робіть висновки, панове політики! Тернопільщина дала перший сигнал.

За матеріалами сайту "Майдан" взято тут: http://upu.org.ua/

До Тернопільської облради проходять 7 партій

За даними голосування на 98% виборчих дільниць до Тернопільської обласної ради проходять 7 політичних партій.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в тервиборчкомі, лідирує Всеукраїнське об'єднання "Свобода" – 33,8%, далі йде партія "Єдиний центр" – 13,8%, потім Партія регіонів – 9,7%.

Блок Юлії Тимошенко й Українська народна партія отримали по 8%, партія "Народний союз "Наша Україна" – 5,5%, Блок Литвина – 3,6%.


Поки не долають 3-відсотковий бар'єр Соцпартія (1,9%) та "Пора" (1,3%).

За попередніми даними паралельного підрахунку голосів партій "Єдиний центр" та ВО "Свобода", до Тернопільської обласної ради також проходять 7 партій та блоків.

За результатами паралельного підрахунку голосів партії "Єдиний Центр" до Тернопільської облради проходять: ВО "Свобода", яка набирає 34,4%, Єдиний Центр – 14,29%, Партія регіонів – 9,71%, БЮТ – 8,03%, Блок Української Народної Партії – 7,98%, НСНУ – 5,54%, Блок Литвина – 3,58%. Такі дані отримані за результатами обробки даних із 1130 з 1163 виборчих дільниць.

Як повідомив агентству заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський, за даними обробки 95% протоколів з виборчих дільниць ВО "Свобода" набирає 33,5 %, партія "Єдиний центр" – 14%, Партія регіонів – 9,8 %, БЮТ – 8,1 %, блок УНП – 8%, НСНУ – 5,5%, блок Литвина 3,5 %.

Українська правда.

Маніфест українського поміркованого націоналіста

1. Головною метою українського націоналізму я визнаю зміцнення національного самовизнання українців, розвиток української культури і захист усього українського.
2.Я відкидаю усі силові методи боротьби окрім самозахисту. Невинна кров, пролита задля ідеї плюндрує саму ідею.
3.Я поважаю усі нації. Я не ставлю жодну націю вище за іншу.
4.Головними методами боротьби я визнаю культурні акції.
5.Я готовий стати до боротьби за Українську Державу, якщо це буде потрібно.
6.Я відкидаю культ особистостей. Поважаючи людей, що до нас боролися за Українську Державу, я розумію, що не можна переходити певної межі і створювати культ на основі постатей.
7.Я поважаю право людини на власну думку. Я поважаю інші політичні напрямки.
8.Я вважаю, що український націоналізм повинен керуватися передусім потребою українського народу.
9.За український народ я вважаю усіх мешканців України.
10.Я поважаю національні меньшини в Україні і ніколи не буду чинити перепон у їх культурному розвитку.
11.Я визнаю неможливість повного контролю усіх людей одним центром. Я визнаю шкідливість такої структури, бо людина повинна вчитися діяти за власним розумом. Я відкидаю тоталітаризм.

Взято звідси: http://upu.org.ua/

Чи набридли вам російські серіали на українських телеканалах?

Проводжу чергове опитування на своєму блозі http://tarastokar.blogspot.com/

Для участі у голосуванні реєстрація не потрібна.

Обговорення теми пропоную проводити у цьому форумі.