Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

В Україні готується силове захоплення влади?

Як стало відомо від джерела, близького до Секретаріату Балоги, найближчим часом готується силове захоплення влади в Україні.

Демарш пропрезидентських парламентаріїв з послідуючою заявою Президента України Віктора Ющенко щодо конституційного перевороту в Україні стали активною фазою, відпрацьованого у Секретаріаті Президента, плану насильного запровадження прямого президентського правління.

Відповідно сценарію, для «поновлення» конституційного ладу в державі Президентом та його Секретаріатом передбачено застосувати силу військових формувань.

З цією метою вже віддані відповідні вказівки керівництву внутрішніх військ МВС України, номінально підпорядкованих Юрію Луценку. Відомо, що начальник штабу внутрішніх військ генерал-лейтенант Левченко направив офіцерів-посильних (для недопущення розголошення) до керівників територіальних підрозділів з відповідними усними розпорядженнями щодо підготовки введення внутрішніх військ до Києва. Офіцерам внутрішніх військ на цей час відмовляють у наданні чергових відпусток.

На даний час також вирішується питання щодо передачі внутрішнім військам МВС важкої військової техніки з Міністерства оборони України.

Крім цього до Києва підтягуються 2 бригади аеромобільних військ МО України. Міноборони дало відповідну команду на передислокацію.

До участі в поваленні «диктатури» Прем'єр-міністра та «пропрезидентської» Верховної Ради залучено спецпідрозділи СБ України та Управління державної охорони.

Так, було проведено підготовку підрозділів «Альфа» СБУ. Відповідно до листа Т.в.о. Голови СБУ В. Наливайченка, спецпідрозділом «А» з Міноборони додатково отримано значну кількість боєприпасів.

Щодо участі в силовому сценарії ведуться переговори з Головою прикордонної служби генералом армії М. Литвином. Останній не бажає погоджуватись, але до підтримки військового заколоту його активно схиляє старший брат - екс-спікер В.Литвин.

Право на використання Президентом військових формувань, нечітко приписане ст. 106 Конституції України, буде використано наразі громадських безпорядків в Києві.

Привід для цього підготували.

Стало відомо, що в слідчому управлінні СБУ порушено кримінальну справу за статтею «державна зрада» стосовно Ю.Тимошенко, В.Турчинова та А.Портнова. Текст постанови особисто корегував заступник Голови СБУ М.Герасименко, вірнопідданий В.Балоги.

Очікується, що ця постанова буде озвучена найближчим часом і «державні зрадники» негайно будуть затримані та доставлені в слідчий ізолятор. Далі, звичайно виникнуть бурхливі акції протесту прихильників Юлії Тимошенко, які провокатори від Банкової перетворять у кроваві безпорядки.

Відомо, що це не єдиний силовий сценарій Банкової. В Секретаріаті Президента активно відпрацьовувався і інший план. Відповідно задуму передбачалось спровокувати військовослужбовців російського військового контингенту в Криму на застосування зброї. Жертви з української сторони гарантувались.

Перша кров дозволяла б Ющенку заявити про загрозу нападу з боку Росії та дати вказівку Богатирьовій підготувати відповідні пропозиції щодо введення воєнного стану в Україні.

АКВ

9

Останні статті

Коментарі

Гість: iris s

18.09.08, 18:33

уже и не разберешь,что они там готовят,одно ясно - нам ничего хорошего не светит

    Гість: FanDK

    28.09.08, 18:34

    ипать! Страшно!

      38.09.08, 18:37Відповідь на 1 від Гість: iris s

      не могу не согласиться

        48.09.08, 18:37Відповідь на 2 від Гість: FanDK

        http://blog.i.ua/community/67/158788/?p=0#advA_advC_158788_3014987 - а що ти робитимеш? ))

          анонім

          58.09.08, 18:38

          Юля, походу, придательница оказалась?
          Изменять с "регионами" начинает.

            Гість: FanDK

            68.09.08, 18:38Відповідь на 4 від NATALI_YA

            там и почитай

              78.09.08, 18:41Відповідь на 5 від анонім

              по ходу, що Ющ перший почав, а вона лише випереджає... а там - х їх розбере ))

                анонім

                88.09.08, 18:43Відповідь на 7 від NATALI_YA

                по ходу, що Ющ перший почав, а вона лише випереджає... а там - х їх розбере ))І що ж він почав?

                  98.09.08, 18:44Відповідь на 8 від анонім

                  підсижувати товариша по майдану.

                    анонім

                    108.09.08, 18:47Відповідь на 9 від NATALI_YA

                    підсижувати товариша по майдану.А по конкретніше

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна