хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

В моей душе покоя нет

Все новое это хорошо забытое старое! Не так ли?



_R

_R

Караван лає...

  • 26.06.24, 22:07
Караван лає...
А собака йде ©

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який офіційно закріплює англійську мову як одну з мов міжнародного спілкування в країні.
Тепер англійська мова матиме офіційний статус в Україні.
Також документ визначає перелік посад, кандидати на які повинні обов'язково знати англійську мову. Зокрема обов’язковим володіння англійською мовою є для:
голів місцевих державних адміністрацій,
військовослужбовців офіцерського складу,
прокурорів,
податківців,
митників,
керівників та викладачів закладів вищої освіти й наукових установ,
очільників закладів охорони здоров'я.

Як вже набридли ці дешеві квартальні трюки від Зеленського і команди.
Ще дешевим трюком було впровадження 60-годинного робочого тижня.
Дешевим трюком був заклик всіх складати дрони вдома і це в умовах 60-годинного робочого тижня і постійних повітряних тривог. Тепер ще крім дронів треба англійську вчити. Що у команди Зеленського з головами?

Зеленський є юристом за єдиною своєю вищою освітою, але ні дня не працював за фахом. Він навіть Конституцію України не читав, освоюючи свою юридичну спеціальність в навчальному закладі, судячи з його передвиборчих гасел, інтерв'ю, дебатів на стадіоні, довгих, нудних та беззмістовних інтерв'ю та прес-конференцій вже на посаді Президента. Його слова, що "кожен з нас Президент" - це повна ахінея. Президент - це людина з певними повноваженнями та можливостями, яка займає своє місце в системі взаємодії з іншими. Не можуть бути всі президентами.
Його вислів "Мої п’ять років ще не закінчилися, через воєнний стан вони продовжуються" говорять про те, що він або не володіє українською мовою і не розуміє, що говорить або математики не знає. На посаді він з 20 травня 2019 (20.05.2020 - перший, 20.05.2021 - другий, 20.05.2022 - третій, 20.05.2023 - четвертий, 20.05.2024 - п'ятий рік, після 20.05.2024 - це вже шостий рік повноважень).

Ще дивує Міністерство освіти, яке хоче впровадити Єдиний державний залік для аспірантів з української та іноземної мов, щоб перевірити в них "рівень базових комунікаційних компетентностей". ГА-ГА-ГА.
Таке міг придумати тільки міністр освіти, який купив за гроші дисертацію, де купа плагіату. Він не те, що її не писав, а навіть і не читав, бо не знає що, де і звідки там процитовано, напевно він не працював з літературою та не робив аналіз.
Людина, яка доходить до аспірантури мала ще при вступі у ВУЗ здавати іспит з української мови, під час навчання мала здавати іспити з іноземної мови. Для вступу в аспірантуру треба здати іспит з іноземної мови. Під час навчання в аспірантурі здають іспити з іноземної мови і ще кандидатський іспит з іноземної мови. Якщо потрібен ще якийсь залік ,то можна зробити висновок, що ці всі іспити фікція і Міністерство освіти і науки сумнівається в своїй системі освіти? Це серйозний прокол міністерства. Напевно міністр про куплені іспити, заліки, дипломи, дисертації знає не з чужих вуст. Ги.

От в мене з часом не все так просто, як в "зелених". Колись надцять років тому, щоб потрапити на якусь не надто привабливу посаду в місцевому органі влади, вирішив прийняти участь у конкурсі на цю посаду. Для цього за два місяці до проведення тестів і іспитів звільнився з роботи. Згідно вимог конкурсу поглиблював знання з Конституції України, Законів про державну службу, місцеве самоврядування, про запобігання корупції, про інформацію, про звернення громадян. Додатково для себе ознайомлювався з штатними нормами працівників, класифікатором професій, довідником професій, де є типові посадові інструкції, згідно яких можна оптимально сформувати штат певного відділу і створити оптимальну структуру та схему взаємодії між відділами та населенням. Я вважав, що ці знання потрібні в першу чергу мені, щоб приносити користь на певній посаді. Добре, що не потрапив я на цю посаду. Балів ніхто після конкурсу не оприлюднив, але таки додали в кадровий резерв. ГИ.
Але то таке...

Мене дивує, що люди йдуть на найвищі посади в країні, де від них залежить доля цієї країни і навіть не ознайомляться з нормативними документами, де описані їхні повноваження і сфера відповідальності. Замість вимагати знання іноземних мов, які не часто хтось використовує в повсякденній діяльності, краще б перевіряли рівень IQ, на скільки людина знає сферу діяльності, правове поле, що стосується діяльності на певній посаді, рівень доброчесності та рівень доходів і видатків цієї людини.
А ці всі знання іноземних мов, то це чудово, воно має вітатися, але не бути бар'єром для всіх без винятку. Вивчення мови вимагає багато часу і навіть при великих затратах часу і певному знанні мови деколи краще скористатися офіційним перекладом людини професіонала.

Повернемося до нашого каравану, котрий лає ©...
Чи хотіли б ви почути звіт Президента про його п'ять років, про територіальну цілісність, про права громадян, про дотримання Конституції і законів України, про динаміку зміни обороноздатності і безпеки країни, втрати, досягнення, як змінюється якість мобілізаційного ресурсу в плані здоров'я, підготовки, технологій? Яка ця динаміка і які можуть бути її наслідки.
Якщо хотіли б почути такий звіт, то чи не мав би заслуховуватися такий звіт в парламенті перед продовженням воєнного стану і тим самим продовженням повноважень Президента? Чи мала б якась комісія парламенту проводити аналіз на предмет узурпації влади, нецільового використання коштів, корупції і т.д.?

В нас вже нема опозиції і це тільки мене цікавлять відповіді на такі прості питання?

Мысли вслух.

  • 26.06.24, 20:05
Если я говорю языками человеческими и ангельскими, а любви не имею, то я--медь звенящая или кимвал звучащий.
Если имею [дар] пророчества, и знаю все тайны, и имею всякое познание и всю веру, так что [могу] и горы переставлять, а не имею любви, --то я ничто.
И если я раздам все имение мое и отдам тело мое на сожжение, а любви не имею, нет мне в том никакой пользы! Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится,
не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла,
не радуется неправде, а сорадуется истине;
все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.
Любовь никогда не перестает, хотя и пророчества прекратятся, и языки умолкнут, и знание упразднится.

Знаки на Футболці...

коли чогось немає, 
то можна просто обозначити...

дід Панас

Цікаво, а хто пам"ятає останню фразу діда Панаса 
у прямому ефірі на Телебаченні...? 

Цікаве спостереження по блекаутам

Цікаве спостереження по нещодавнім блекаутам: варто ввімкнути ком'ютер — гарантовано вимкнуть електрику. А як тільки підключаєш ноутбук струм не вимикають. Все-таки, до ДТЕК у мене упереджене ставлення стає все більш упередженим. Складається враження, наче навмисно підлаштовуються. Звичайно, навряд чи це закономірність — але виглядає, як закон підлості. Правда, вже призвичаївся до користування ноутбуком. Однак на компі зручніше.

І ще який нюанс: всі нещодавні вимкнення електрики — позапланові. Не знаю, навіщо ДТЕКу розміщувати графіки відключень, якщо вони не діють. Диспетчерка не змогла відповісти на це питання. Одного разу, скоріш за все, трапилась локальна аварія. А другого разу були загальнодержавні аварійні вимкнення через зменшення лімітів електроспоживання.

Скажу навіть більше! Якщо не повідомляють про екстренні вимкнення, вони можуть бути. Отакий є%анутий ДТЕК! Ризиковано користувати компом, бо можуть вимкнути у найнепідходящий момент. 

До речі, у міській спільноті на Фейсбуці ДТЕК також поливають помиями.

Українська музика 2588







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.