хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Картопляні пюре швидкого приготування "Хуторок"

Картопляні пюре швидкого приготування не входили в коло запланованих дегустацій. Але купуючи вермішелі "Хуторок" з попереднього огляду потрібно було доукомплектувати замовлення. А пюре потрапило до уваги завдяки асортименту: зазвичай, виробники пропонують два-три смаки, а тут аж шість! Крім того, ці пюре тієї ж торгової марки та мають ідентичний дизайн упаковок, що й замовлені вермішельки. Та й два звіти поруч від одного бренду, на мій погляд, виглядатимуть прикольно.

Правда, виникає питання: що показувати? Бо це доволі проста страва, адже в пачці розсипом перемішані всі інгредієнти і немає ні пакетика з приправами, ні столових приладів. Але я блогер! Щось вигадаю...

1. Картопляні пюре швидкого приготування "Хуторок" радують кількістю смаків. На огляді різновиди зі смаком вершків; зі смаком курки, смаженої цибулі та зелені; зі смаком сметани та зеленню; зі смаком грибів та зеленню; зі смаком яловичини з овочами; зі смаком телятини з аджикою. Якщо не помиляюсь, вони коштували 13 грн. за 30-грамову упаковку. Плюс — доставка.

Цікаво, що попри однакову марку з вермішелями, виробник пюре зовсім інший. А ще всі ці пюре я продегустував за один день.
[ Читати далі (+42 фото)... ]

Наша земля

  • 26.05.24, 18:19
Тотальний розпач, що несеться звідусіль, підпилює і без того розхитану нервну систему. Після переїзду з окупації очікування семи діб на блокпостах Василівки вилізло бонусом купа хвороб. Як каже одна з моїх докторинь : " дорогенька, гідозепам- то вже наш хліб"))) А я ще не їм його, пручаюся. І взагалі кожного ранку розумієш, що комусь набагато гірше. А тому, хто загинув, так і взагалі...
Бісить линуче з усіх прасок лайно щодо" тцкашників", "зсушників". Всі рожевенькі і пухнасті, спостерігають, що воно далі буде. А хлопці там. Чому вони повинні. 
Ніхто крім них? Низький уклін назавжди вам, рідненькі...
На бложиках, забутих, тупе старе піздло вісмут відчуває себе королем. Соромище страшне. В противагу чоловікам його віку, що воюють на Запорізькому напрямку. А я нагадаю тобі, що казав дядько з тієї бригади: "На цій землі , окрім козаків , ніхто жити не буде".
Тобто люди честі і совісті там. На фронті. Як і раніше.
Віками, за Україну. За нашу землю.
Віками не змогли її отримати і завжди намагалися захистити, але совість їх віками чиста.
Як і тих, хто зараз на фронті.
Дякую ЗСУ за кожен ранок і день у вільній країні. 
Недавно дізналася, що двоюрідний брат на війні, є більш конкретна ціль донатів.

Великі жернова історії знову перемелюють українців...
Але ми живучі. 
Віками це довели...
Це наша земля. 

На роздоріжжі

Почуваюсь, як на роздоріжжі. Прямо підеш — в армію потрапиш. Ліворуч підеш — армія сама до тебе прийде. Праворуч підеш — сядеш у в'язницю і теж нема гарантії, що не візьмуть в армію. А в безвихідній ситуації ризик скоїти дурницю підвищується. Особливо, якщо не вмієш вибирати з декількох зол найменше. Час на роздуми поки шо є. Але ніякі адекватні думки в голову не приходять.

Погрози на мене діють негативно. Та й обирати з декількох зол найменшще не вмію.

Українська музика 2557







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чи слід соромитись турботливості близьких?

Або "мамина черешня".


- мужик перед поездкой заскочил в мак, взял еды чтоб ближайшие 6-10 часов не было скучно в желудке и спокойно себе принимает пищу. Причем особо вонючей еды я там не помню, котлета с булкой абсолютно мимо описания. Кстати так и не понял что плохого в звонке от матери?
это сейчас у этих единорогов считается зашкваром? 
но у нас зато есть цветная феминистка с претензией ко всему миру. И вместо того чтобы выкупить купе и никого не видеть и не слышать, она начинает с порога портить воздух и без того душного вагона.
 
- причем чувак абсолютно адекватен, он не завалился синий с сиськой орсенал мицне и двух недельных носках, зашёл перед поездкой, купил еды, все. Но произошел бомбаж
- нема в неї нікого. Гарантія. Вона розраховувала на флірт може, а тут мама бдіт. Таким зажди є діло—хто як виховує синів, чому так, а не отак, « як її брат своїх »і різна проча хрінь.
- тут справа не в чуваку, а в тому, що пані треба знайти десь гівна, щоб погодувати своїх читачів.

сьогодні



ну от й досягли ювілею... невже недостатньо???