хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

репост. хай буде тут

  • 07.06.24, 09:20
Олександр Морозов, військовослужбовець ЗСУ

Я не знаю який сьогодні день війни. Не маю поняття які з відки самальоти летіли, і скільки ракет чи шахедів збили за сьогодні. Мені давно не важливо які там цифирки втрат противника. Минулого року коли я повертався з відпустки я написав пост про дві країни. Так от, повертаючись зараз з відпустки, проведу паралель що за рік змінилося.

Чи стало гірше за межами зони бойових дій ? Ні... Все цвіте, пахне, ложится асвальт, дурні гроші витрачаються на потреби які по суті не такі важливі. Єкономіка воєного часу так і не пришла в Українську війну, бо нахер воно нам вобше нада, Захід все дасть. Може і дасть, але краще своя синиця в руці, ніж чужий журавель в небі.

Всіх одне запитання. Коли це все закінчится?! Не питання скільки нам до перемоги? Чи як скоро ми їх здолаємо? Питання про закінчится. Не вникаючи в суть і наслідки. Навіть такі криваві життєві уроки нічого не навчили більшість звичайного люду, кроме того як дивитись жданова в ютубі.

Про зменшення чоловічого населення на вулицях можна довго говорити, але я припускаю, що ці всі чоловіки не пішли замінити тих хто третій рік ротується з Запоріжжя на донбас, а з добаса на Запоріжжя, бо так чесно, бо так було б справедливо, бо так принаймні правильно. Історій про 1.5 роки з квартири не виходить почув не одну. Всі лягли на дно. Існує велика імовірність того, що ми можемо з того дна не піднятися.

Загалом життя в містах таке як і було до повномаштабки. В всіх всьо харашо. А шо його робить ? Живем як жили, ждем коли це всьо кончится.

Розуміння того, що в цій війні участь будуть приймати всі, так на третьому році не зявилося.

А ну да, ще там з світлом щось не так, то всі якісь дьоргані, а так, в принципі пока свету нема, то можна і на шашлики сходить...

Тезис! (попробуй опровергнуть!)

  • 07.06.24, 07:24
Леонардо ДаВинчи рисовал только глупых женщин!
(Моя мама - художница и репродукции его работ всю жизнь перед глазами!)

(оновлено) Чому кажуть, що Україні поки не місце у НАТО

  • 06.06.24, 23:54
І тому, що про такі випадки розвідки країн НАТО знають значно краще нас..

командирів таких частин потрібно відсторонювати від посад без попередження, але таких служб, очевидно, нема..

ось такі наслідки мобілізації інвалідів будуть переслідувати Україну ще дуже довго, якщо не переслідувати винуватців..


і ось реакція ніби-як-би командування.. це піпець..

Скандинавська монета...





🪙Давня скандинавська монета...
[ Читати далі ]

Полетіли гуси...

Полетіли гуси,

Гуси далеченько,

Та й згубили гуси

Пір’ячко сіреньке.

Пір’ячко сіреньке

Та червоне літо

Там, де вітер бавив

Молодеє жито.

Молодеє жито,

Хмару одиноку,

Тишу-перетишу

У ярі глибокім,

Де живе і досі

Ніжний сон-спокуса,

У якому вдома

Залишились гуси.


фото з мережі



Дегустація крем-супів швидкого приготування "Alive"

Продегустувавши картопляні пюре швидкого приготування я написав, що якщо вже хочеться пюреподібних страв, то краще їсти креми-супи швидкого приготування — хоча б тому, що в них немає підсилювачів смаку та ароматизаторів. Ну і випускаються в стаканах. Тож, виходить корисніше та зручніше. Однак для огляду обрав їх випадково — просто не було інших підходящих продуктів швидкого приготування.

Як правило, креми-супи виготовляють на основі бобових — гороху, сочевиці або нуту.  Готувати їх швидко і просто. А ще крем-супи швидкого приготування вважають веганською їжею.

1. Дегустація крем-супів швидкого приготування "Alive" (в стакані), які з'явились в 2024 році. В наявності п'ять смаків: гороховий з протеїном, гороховий з капустою Кейл, гороховий з грибами, грибний, а також харчо. І це вже другий огляд швидкорозчинних крем-супів. Причому від того самого виробника.

Особливість цих крем-супів полягає в тому, що вони мають горохову основу. Та й за консистенцією більше нагадують не суп, а пюре.

Делитесь мыслями (поширюйте думки)

  • 06.06.24, 13:13
«Все, что меня не убивает, делает меня сильнее!", - так Ницше сказал, потом сошел с ума, а потом умер. Потому что это красивые слова, но это неправда. Все, что нас не убивает тотчас, убивает понемногу, незаметно. Убивает нашу доброту и доверчивость. Нежность и искренность. Открытость, щедрость, ясный взгляд и мягкое сердце... Обман, предательство, низость, неблагодарность, жестокость, несправедливость могут не сразу убить. А по капле, по капле... Стерпим, выдержим, рана заживет. Шрам останется - грубая кожа. И так, постепенно, этой кожей и обрастешь, сам не заметив - как это получилось?
И можно себя утешать - я стал сильнее! Да. Но в душе еще одна струна порвалась, еще один хрустальный колокольчик затих. Что-то или кто-то там умер, в душе, - добрая фея или маленький ангел. Которые были нашей частью. И уже точно знаешь, как надо ответить на удар. Как - на жестокое слово.
Как дать сдачи, если нужно. И точно знаешь, что могут ударить - просто так, ни за что. Или вместо благодарности. И ничуть этому не удивляешься. Привык.
И научился терпеть или защищаться. Но что-то безвозвратно утрачиваешь с каждым ударом, предательством, разочарованием. Навсегда это уходит и умирает. И становишься сильнее, да. Но за счет других важных качеств.

Все, что меня не убивает, просто убивает не сразу. Но делает сильнее или бесчувственнее? - кто знает. Надо поменьше того, что убивает. И тех, кто убивает, тоже поменьше. Потому что они все равно - убийцы. Убийцы чужих нежных Душ и добрых порывов...

(с)

Українська музика 2568







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.