хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

І у найменшій на світі хатині...

І у найменшій на світі хатині,

І у палаці

Тісно людині.

І у нав'язаних всесвітом рамках,

У пішаках, у тузах і у дамках,

І у болоті,

І в шоколаді,

Затісно навіть в небаченій

Владі.

Тісно ніяким,

Рабам,

Незалежним...

Тільки в книжках і у мріях

Безмежно.


Ментона. Картинки с подписЯми

  • 24.05.24, 15:15
Небольшой, но очень не дешевый городок на границе Франции и Италии 
Главная достопримечательность


Найди средний палец 


Дрейфующие дома бедных олигархов


Блюменштрассе...


Это для внимательных


Ласточкино гнездо, обросшее этажами и пристройками


Перевал

Хочется дойти и обвенчаться


80%, 12 голосів

0%, 0 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Затямте, руські свині!

Затямте, руські свині, на віки -
Козацька кров тече у наших жилах!
Ми бойові станцюєм гопаки
У вас, свинособаки, на могилах! 

Зась з ворогом за стіл, 
Ні потиску руки... 
Здавна у нас це кожен добре знає! 
І хліб не преломи навпіл 
Й другої не підстав щоки 
Із тими, хто тебе вбиває!

Українська музика 2555







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прамовні срачі і тотальне дитяче мислення

  • 24.05.24, 10:41
Для неадекватних скотогнід недорозвинених, окремо, - володію українською мовою в достатньому обсязі для спілкування та написання текстів різної тематики та складності. Однак, принципово, писатиму радянською мовою, з повагою до російськомовних але теж українців, братів та сестер з Харкова та Одеси, Миколаїва та Херсону,  щоб вас бісити, дебільні рагулі, що півжиття розмовляли російською мовою, або суржиком, раптом зробилися великими патріотами, ще й розводите мовні срачі в інтернеті і пишаєтесь цим,  це - клініка психіатрична.

Півкраїни розмовляє радянською російською мовою і це - нормально, було і ще довго буде, але саме в цей час, комусь приперло з'ясувати, чому відчайдушні, героїчні маріупольці та харків'яни до останнього подиху захищали свої міста та евакуювали людей але ж, блядь, розмовляли російською мовою, слухали пісні ДДТ та Бі2, яка нахуй ганьба, і зрозуміло, що це раптова масова штопорна стресова деградація населення в умовах зради центральної влади, відсутності органу цивільного захисту населення як такого ( МНС України просрано і похєрєно бандою Тимошенко-Балога-Фірташ, перетворено на жидо-гнідо-скотську обнальну контору десенесе)

А ви знаєте, що в країні достатньо засобів та підприємств щоб самотужки виробляти мільйони якісних снарядів 155мм та мін будь-якого калібру за найдешевшою вартістю у світі. Але усі ці об'єкти (де можнв розгорнути захищене підземне виробництво) подаровані алкашом ку-ою головному жиду   показовому піар-меценату і другу лондонскьих підорів-серів. Кращі душогуби нації зараз відпочивають на своїх яхатах на лазурних берегах, а ви, хлопці, вмирайте.

Оберуть нового дідуся всесвіту, підпишуть усі збройні та нафтогазові контракти, нап'ютья нашою кров'ю і війна закінчиться, скоро. 
І не тому, що усі так нестримно донатять та намагаються усюди писати і розмовляти українською мовою. Досраки наші прапори на аватарах та диванах, простий російськомовний пацан Діма з харківщини з кулеметов в руках ефективніше, до якого наші нещасні донати не доходять. Наш колективний дитячий садок у тому, що не хочемо визнавати свою відповідальність за владу та уряди, що обираємо, завжди винуватий хтось інший - рептілоїди, масони, ротшильди, жиди, тільки не ми - святі дєгєнєрати, які живуть скотським медіа-гівноконтентом та серіалами типа сватів та слуг уродів. 

Чому у підарашки такий нескінченний ресурс. А тому, що у них 15-20% нафтогазових прибутків щорічно відкладється на оборонку та всесвітнє гівномутство, в тому числі на їхнє фсб, профільні управління чого складаються із спеціалістів з рівнем інтелекту вчених, за що вони отрумують не 10тис.грн. офіційної зарплати,  а набагато більше. Більшість так званих олігархів - агентура цієї служби та її гаманець. А в славетній уркаїні пиздиться та вивозится за кордон усе до копійки, на потреби бидла  народу щорічно показово успішно беруться кредити в міжнародних фінустановах. 

Через слабкість розуму та дитячий стан психіки, більшості україномовного населення, що залишиться після закінчення цієї блядсько-гібридної війни, буде легко вбити в голови ненависть до російськомовних українців і це буде шикарне поле дії для рашистського фсб, яке нікуди не подінеться і буде продовжувати війну в довготривалій холодній фазі. Більшість вважає, що можна просто відморозитись та відседітись закордоном. Але, як тільки війна закінчиться, усі біженці та заробітчани знову відчують на собі статус викіднів безхребетної недодержави, що захищає тільки своїх олігархів. Це буде нове приниження, рабство та наймитство для тих, хто приїхав до прагматичної Європи без міцного власного капіталу.  

Сьогоденний настрій більшості населення підорашки не зміниться навіть після вогняного закінчення війни, якщо спалять нахуй кремль з гробницею шизяри іліча, повісять за яйця усіх кремлівських ман'яків на червноій площі та спалять (збахмутять) піврасєї. Дебільно-озлоблений кацапський народ не змінить своє ставлення до українців і ще більше повірить у кремлівську пропаганду.     
 
 

Повернення блекаутів

Вітаю всіх з хаотичним вимкненням електрики! Вчора разів 4 вирубали: то на хвилину, то на півгодини, то на 4-5 годин. Причому, поза графіком, як попало. За таких обставин не можна нормально ні працювати, ні вести блог. Добре, що є ноут. При вимкненні світла він одразку пермикається на акумулятор. Правда, якщо потрібно користуватись інтернетом, при відключенні світла й він зникає. Але можна хоча б доробити статті (наприклад).

Спробував зробити картинку по роботі на ноуті (а там Фотошопу нема). Незручно. Але впорався. Ще й знайшов програму для відеомонтажу з дивним принципом роботи: обробка через сайт, але ресурсами ноута. Поки ще не перевіряв, однак можливість монтажу на ноуті тішить. Хоча і тут є нюанс: наскільки це необхідно? Бо може виявитись так, що нікому буде дивитись. Всіх же загребуть в армію. А жінкам на цивільці навряд чи буде до відосиків, оскільки вся ноша клопотів ляже на них. Ну і є ще один аспект: настрій. Стан такий, що не хочеться нічого робити, крім вживання алкоголю і сну. Про роздуми напишу пізніше.

Чи закінчиться путінізм, як гітлерізація нашого часу?.

Крим.Саки.Окупанти затримали чоловіка за прослуховування українських пісень біля військової частини,чим завдав психологічної травми кацапам,які сприйняли це як “дискредитацію армії”.Юдіна Антона змусили вибачатися і сказати,що він за війну і путіна.Чоловіка судитимуть…за пісні
Все що треба знати про рашкіну демократію.
Звісно у нас теж "гдє то коє порой" але ж до пісень не доходило. В нас трохи більше демократіі. Бо якби подібне як в нас на рашкє, тут різні вісмути давно сиділи би у в"язниці на років 20ть. "За дискридетацію арміі".
Багато базікання про стабільність диктатури. Але повірте, якщо за вами прийдуть з фсб вам буде однаково, яка стабільність та зарплатня.

а где-то в Крыму: "номер расположен не в зоне обстрела, имеется бомбоубежище, постояльцам выдаются металлические жетоны и даже в случае сгоревшего тела туриста, разорванного на куски, тело будет легко идентифицировано и родственники получат выплаты! Приезжайте и отдыхайте!"

Насчёт конца путинизма. Не Путина лично, а системы, созданной им.
Кому больше 50 - этого конца не увидят.
Кому 30-40 - застанут его стариками.
Кому 20 - может, успеют пожить.
Если вы уехали из России именно от путинизма - вы не вернётесь никогда. Даже если вы молоды, и крах путинизма случится на вашем веку - вы уже не вернётесь.
............
Имён активистов, которые сегодня дебатируют о России после путинизма, в России после путинизма и помнить-то не особо будут.
А самим этим активистам к тому времени будет лет по 80, и они спокойно доживут свой век в Германии, США или Аргентине, давно позабыв про стремление вернуться в Россию.
Я к чему.
Не живите тем, что будет через 30-40 лет, и чего вы, возможно, никогда не увидите.
..........
Так пише рашкін оппозиціонер. Що тут казати? Уявіть собі, якби люди взагалі не думали про майбутнє. Чи далеко вони б просунулись у розвитку? Чи жили б як саранча, з місця на місце без розвитку.
Ну десь так про совок писали і про россійську імперію, що це навічно, і ...? Дати політичних змін не передбачувані. Як, до речі й хід війни.

"Когда мы были маленькими, то нас учили: "-Чужое брать нельзя -это воровство!", "Убивать и мучить  людей нельзя -это против природы человеческой и против Бога!" - а Путин всего за 25 лет убедил большинство населения, на примерах, что воровать и убивать -это нормально и прибыльно?" (С)

Путин потребовал остановить эмиграцию молодежи из России
К 2030 году 85% молодых людей должны верить в возможности самореализации в России, а 75% - участвовать в "патриотических программах", хочет президент.

Росія відзвітувала про захоплення 5 сів в Харківській області України. А про те, скільки сіл щорічно без війни в самій РФ вимирає, соромливо мовчить
12 тисяч сел на рашкє померло за час Єльцина. та 15 тисяч лише за 10 років путінізму. Зараз мабуть стількі ж.

Любимое занятие роспропа - вброс куйни через импортную шестёрку на зарплате

Е! Так ось кого було б присилати на іннаугурацію в рашку.



*****

Кто пустил Дмитрия Анатольевича на конюшню?)





0