В молодості дуже любив пити пиво. Хоча спочатку до нього ставився скептично: наприклад, пригадую, як у одногрупника на першому курсі в інституті запитував наскільки відрізняються сорти пива. Пізніше зрозумів,що пиво може бути не тільки різним, а ще й смачним. Ну а подружка, Мері, ще більше пристрастила до пивасіка. Зокрема, вона казала, що пиво — це рідкий хліб. Зараз же любов до хмільного напою повернув канал про пиво на Youtube, а також роздратованість і нервовість. Ви ж знаєте, що алкоголь розслаблює і заспокоює? Однак нагадую, як в рекламі, що надмірне споживання алкоголю може нашкодити вашому здоров'ю.
Не в останню чергу на мій вибір вплинув й величезний асортимент спеціального фруктово-ягідного пива. Та й якщо вже захотілось чогось алкогольного, то краще випити дивне пиво, ніж слабоалкогольні коктейлі або горілку. Правда, я не знаю, як воно поєднується з антидепресантом і заспокійливим...
1. Незвичне пиво у поєднанні з лимонадом або соком називають "радлер". Для цієї дегустації я обрав 8 найменувань: "Львівське" Радлер зі смаком яблука та м'яти (3,5% алк.), "Перша приватна броварня" Фірмове безалкогольне пиво грейпфрут-апельсин, "Beer Mix" від "Оболоні" з персиком та "Beer Mix" від "Оболоні" з манго (2,5% алк.), "Kronenbourg 1664" Rose (4,5% алк.), "Тетерів" Хмільна вишня (7% алк.), "Keten Brug" Вишня (4,5% алк.), "Garage" Hardcore вишня (6,0% алк.). Сподіваюсь, що такої кількості цілком достатньо для розлогої дегустації. Бо випив це все з величезним трудом.
[ Читати далі (+40 фото)... ]