Подаруємо разом радість для собаки

Знайшли величезну добру, розумну собаку просто в кюветі. Люди бачили її та не звертали увагу не повірите, протягом 4-х тижнів. Собаку, судячи з огляду лікарів отримав сильні травми не від удару машини, а УВАГА, його добре били арматурою, всього, скільки було сили. А потім викинули в кювет Висновки медиків. Мабудь лиходії думали, що його вбили. На щастя, помилились.

http://photo.i.ua/user/655618/490136/

Голова Гостомельського притулку, Ася Вільгемівна їхала за кормами в село, та чудом помітили в кюветі собаку. За 4 тижні собака весь висох. Робили всілякі рентгени, МРТ, та інші аналізи, щоб врятувати собаку. Зробили декілька операцій. Зі слів українських та зарубіжних медиків його стан вкрай важкий, частина органів за цей період часу в кюветі, без їжі, від зневоднення відмовились працювати. Та він хоче жти, та вірить,  що йому допоможуть. Та й ми звичайні люди, віримо, що ми зможемо йому допомогти. 2 тижні собака лежав в стаціонарі на Малишка, м..Чернігівська в зооакадемії. 25 тис грн пішло на його реанімацію, результати трошки є. Та потрібно трошки більше, зібрати на коляску для цього мужнього радісного собаки. Та, коляска, яка в нас є в Гостомельському притулку, йому не підходить по розмірах. Нова коляска коштує прибл 250-300 євро, в залежності від комплектації.

Собака грається, жвавий, рухливий, повзає на передніх лапках.. а щоб не було собаці зовсім скучно підселили до нього маленьких цуценят. Йому веселіше, але на душі волонтерам справді, важко.

Оптимізм цього собаки дає надію і кожному з нас, хто хоче та може йому допомогти.

Також для швидшої реабілітації та одужання потрібний масажист – ветеринар, так як у нього проблеми з сечовипусканням. Портібно проводити деякий час з ним.

Спинний мозок цілий, з хребтом є  тимчасові проблеми.

Хто може допомогти, прошу допомогти, хто може провідати, прошу провідати собаку в Гостомельському притулку.

http://animalprotect.org/  Серпінська Ася Вільгельмівна 097 564 5907, 063 582 2240

Ми віримо та собака вірить, що йому допоможуть.

Бережи нас Господь та всю Україну!

 

Поїздка в Гостомельський притулок для тварин

Пропонуюмо приєднатись до поїздки в Гостомельський притулок  09.04.17
http://animalprotect.org/ru/
Будемо раді бачити доброволців різної вікової категорії без обмежень.
Купувати плануємо таке, на що вистачить фінансових можливостей:
Сир,заморожені корма,сухе молоко,заморозка суха, ліверна ковбаса, голови курячі,лапки курячі, шиї курячі, молоко великого терміну зберігання, сардельки, сосиски, яйця,перчатки  для рукпприци 2,5, 5 куб
В кого не має фінансової можливості, але має бажання приєднатись до поїздки, як то кажуть, для кількості, чи просто прийняти участь в добріх справах, першої розвідки перебування в схожому закладі провідування наших друзів, також будемо раді вас бачити.

Як правило, хтось прибирає вольєри, хтось територію, хтось розвозить їжу, хтось роздає їжу, а хтось просто милується маленькими собаками та котами..... Хто чим хоче корисним зайнятись, сам вирішує, скільки на це піде часу, сил, та бажання.
Виїжджаємо приблизно в 10-30 з Києва. Збираємось біля м.Житомирська .
Плануємо бути в притулку приблизно до 14-15 дня.

Друзі пишуть, дзвонять. 0672430448, 0635748688. Тарас


Поездка в детский дом винницкой области.

27.07, суббота, будет поездка в с.Плисков,Винницкая обл. Поездка организуется с целью посещения детского дома особенно больных детей особой категории с психическими отклонениями.  Везти будем сладости, продукты, мед препараты и памперсы. Было бы здорово, если желающие смогут принять участие в поездке. Знакомые, если есть, тоже можете предложить для количества. Поездка расчитана туда, и назад, на целый день. В прошлый раз когда ездили, то после 10 вечера вернулись, с учетом того, что это было воскресенье. Приведу пример: У каждого человека есть проблеммы и трудности, в школе, в в вузе, в семье с родителями,на работе, с родственниками, друзьями, и каждый пытается по мере возможностей и трудностей эти проблеммы решать, или не пытается это делать вообще. Детям с особенными трудностями решить эти проблеммы в 10 раз, а то и больше труднее. И им тяжелее самим себе помочь. Но многие хотят,могут, и действуют. И я думаю, лучше действовать и помогать другим, чем без действовать. Я думаю, что провезти время в такой неожиданной атмосфере, это особенный миг, который поможет оценить многие факторы, который порой мы не дооцениваем. Поездка -это праздник для детей. Так же собираем вещи, игрушки. Кто не сможет поехать, то сможет помочь вещами, и т д. Друзья, а так же кто хочет принять участие в поездке пишут, звонят. Поездка бесплатная. Желаю принять правильные решения. 0672430448: 0635748688, скайп tapac2415,  Тарас.  Кто заметил ошибки, пожалуйста, подправьте.

Приєднатися до події

Травневі свята в Карпатах.

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Всіх охочих та бажаючих запрошую приєднуватись до поїздки в Карпати.

Заплановані міроприємства будуть такого характеру:

Більшість часу буде пішою. Походи за звичай розраховані на цілий день.

День перший

Прибуття до Яремче. З 11-00 Яремче Оглядове(розминка- підготовка)

Прогулянка до вольєрів диких тварин (!!!!!! корм свіжим хлібом не допускається), відвідування природного мінерального джерела, та г. «Бобрянка» 800 м.

Дорога легкої складності

День другий.

Похід на г. Хом*як.

Під*їзд до підніжжя транспортом.

Підйом на Г. Хом*як висота 1547м. Спуск поблизу Женецького водоспаду(дача Ющенка)Гора належить до Карпатського масиву Горгани. Вершини гір мають круті схили, вкриті камяними розсипами. З вершин дуже добре проглядається весь Чорногорський хребет з його найвищими вершинами Говерлою та Піп Іваном. Підйом на гору Хом"як здійснюється по стежці форми серпантину або більш складнішим маршрутом зі сторони урочища Женець. Час на сходження близько 2,5 год. на спуск близько 1,5 год.

Дорога середньої складності, та крутими підйомами. Більшість часу дороги проходить по серпантину.

День третій.

Ворохта оглядова.

Поїздка до Ворохти транспортом. З відти похід від лижного трампліна по хребтах до с.  Яблуниці (4 км від перевалу між Закарпатською та Івано-Франківської обл).

Дорога легкої складності з періодичними крутими підйомами

Далеко в горах може бути присутній сніг.

День четвертий.

Гора Маковиця 950 м, та скелі Довбуша.

Дорога середньої складності та не невеликими крутими підйомами.

Вартість проїзду харчування та проживання:

Поїздом з Київа до Івано-Франківська ціни коливаються  в обидві сторони приблизно  від 300грн,  в залежності від типу місць та вагонів.

Проїзд з Івано-Франківська до Яремче маршрутками, кожні 30 хв. Ціна в обидві сторони 40 грн.  

Проїзд до маршрутних місць в обидві сторони 25 грн маршруткою. 

Проживання коливається від 75 грн з людини з усіма зручностями.

Харчування 2-3 разове, домашня гуцульська та європейська кухня. Сніданок від 35 грн, обід від 35 грн, вечеря від 35 грн. Все залежить від типу меню. Для бажаючих є можливість відвідати ресторан, кафе, та колибу.

Додатково: для бажаючих є змога орендувати велосипеди та квадроцикли, замовлення фінської сауни та руської бані, масаж, а також єккурсія на конях.

Рекомендую брати речі потепліші та термос.

Увага!!! Можуть бути зміни. Прошу уточнювати.

http://yaremcha.at.ua/index/prozhivannja/0-4

http://photo.i.ua/user/655618/71498/

Друзі пишуть та дзвонять.

0635748688; 0672430448.

skype: tapac2415

isq: 392447372

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Приєднатися до події

Поїздка в Плисківський дит будинок 23.11

Запрошую до спільної соціальної поїздки в плисківський дитячий будинок 3-ї категорії для особливих(хворих) дітей, яка відбудеться 23.11,13
Поїздка розрахована на цілий день.
Мета поїздки:
Подарувати дітям веселе свято з іграми та спілкуванням, привезти подарунки, солодощі, фрукти, та надати допомогу купивши саме необхідне для дитячого будинку та дітей.
Ми будемо дуже раді і вдячні кожному, хто до нас приєднається або допоможе з реалізацією планів допомоги.
Бажаючих приєднатись до поїздки, ми заздалегідь розповімо вам про особливості цих діток і спілкування з ними. Поїздка зазвичай займає цілий день, але дарує багато позитивних емоцій усім учасникам!!!
Друзі пишуть та дзвонять, скайп: tapac2415, 0635748688 Tapac.
З усіх питань пишіть Velvet Hearts в повідомленнях/на стіні/на сторінці самого заходу або на нашій сторіночці в Facebook або дзвоніть по телефонах 0975913444(Олена), 0505929411(Ганна), 0503353797(Саша), 0972822121(Ганна). 0635748688 (Tapac.)
 

Приєднатися до події

Поездка. Гостомельский приют для животны

с 10:00 до 15:00 26 октября, в субботу, приглашаем желающих присоединиться к поездке в Гостомельский приют для животных. Мы собираемся привезти животным угощения, помочь физически по текущим нуждам (уборка вольеров, раздача еды, колка дров и т.д.), и просто подарить свои тепло и ласку питомцам. Также на данный момент приют остро нуждается в крупе, стоимость 1 кг - 4 грн, в день на кормление всех питомцев уходит мешок крупы, стоимостью 200 грн. Если у вас есть возможность и желание помочь приюту с этим вопросом, пишите и звоните, будем рады объединить усилия. 0672430448, 0635748688.

Приєднатися до події

Травневі свята в Карпатах

Всіх охочих та бажаючих прошу приєднуватись.

Заплановані міроприємства будуть такого характеру:

Більшість часу буде пішою. Походи розраховані на цілий день День перший. Прибуття до Яремче. З 11-00 похід на гору Маковицю, 950 м, спуск хребтами до скель Довбуша.

День другий.

Похід на  хребет Горган зі сторони Яремче. Маршрут проходить через полонину Явір на хребет. Потім перехід по чорногірському хребту, по величезних вразливих своєю неймовірною красою каміннях.Спуск на полонину Явірник. Висота самого хребта 1567м (субальпійські тропіки)

День третій.

Поїздка в с.Ворохта. Підйом по канатно-крісельній 150м на тренувальний гірськолижний трамплін( хороший огляд), перехід по хребтах з Ворохти до яблуницького перевалу.

День четвертий.

Похід на г. Говерлу, 2061м. День п*ятий.

з 12-00,оглядове Яремче, відвідування сувенірних ринків, вольєра з дикими тваринами.

День шостий

Підйом на Г. Хом*як висота 1547м. Спуск поблизу Женецького водоспаду(дача Ющенка) Гора належить до Карпатського масиву Горгани. Вершини гір мають круті схили, вкриті камяними розсипами. З вершин дуже добре проглядається весь Чорногорський хребет з його найвищими вершинами Говерлою та Піп Іваном. Підйом на гору Хом"як здійснюється по стежці форми серпантину або більш складнішим маршрутом зі

сторони урочища Женець. Час на сходження близько 2,5 год. на спуск близько 1,5 год.

Вартість проїзду харчування та проживання:

Поїздом з Київа до Івано-Франківська ціни коливаються  в обидві сторони приблизно від 260 грн,  в залежності від типу місць та вагонів.

Проїзд з Івано-Франківська до Яремче маршрутками, кожні 30 хв. Ціна в обидві сторони 40 грн.  

Проїзд до маршрутних місць в обидві сторони 20 грн маршруткою. 

Проживання коливається від 60 грн з людини з усіма зручностями.

Харчування 2-3 разове, домашня гуцульська та європейська кухня. Сніданок від 15 грн, обід від 25 грн, вечеря від 20 грн. Все залежить від типу меню. Для бажаючих є можливість відвідати ресторан, кафе, та колибу.

Додатково для бажаючих є змога орендувати велосипеди та квадроцикли, замовлення фінської сауни та руської бані.

Приєднатися до події

День незалежності в Карпатах

Більшість часу буде пішою. Походи розраховані на цілий день День перший. Прибуття до Яремче. З 11-00 похід на хребет Горган зі сторони Яремче. проходимо через полонину Явір на хребет. Потім перехід по чорногірському хребту, по величезних вразливих своєю красою каміннях.Спуск на полонину Явір. Висота самого хребта 1567м (субальпійські тропіки) День другий. Поїздка в с.Солотвино,солені озера, селище Ділове - географічний центр Європи.  Поїздка єкскурсійним мікроавтобусом. Виїзд близько 9 ранку, повернення назад близько 18-30. Проїзд буде пролягати поблизу Труфанецького водоспаду. Ціна поїздки з людини 120 грн День третій. Підйом на Г. Хом*як висота 1547м. Спуск поблизу Женецького водоспаду(дача Ющенка) Гора належить до Карпатського масиву Горгани. Вершини гір мають круті схили, вкриті камяними розсипами. З вершин дуже добре проглядається весь Чорногорський хребет з його найвищими вершинами Говерлою та Піп Іваном. Підйом на гору Хом"як здійснюється по стежці форми серпантину або більш складнішим маршрутом зі сторони урочища Женець. Час на сходження близько 2,5 год. на спуск близько 1,5 год.

Приєднатися до події

День конституції в Карпатах.

www.yaremcha.at.ua 28.06 – 01.07 Все программы расчитаны на полный день,время может быть продлено до 20-00, в зависимости от маршрутов, группы и темпа. 1-й день. Приезд в Яремче, поход –экскурсия на «Скалы Довбуша – г.Маковиця » Время целый день. 2-й день. Поездка в с. Ворохта, проезд на канатной (возможно двух) дороге, переход с Ворохты по хребтам на Яблунецкий перевал (граница Ивано-Франковской обл и Закарпатской) 3-й день. На выбор: г. «Говерла» (высшая горная точка Украины); поход на   черногорский хребет «Горган». "Горган" – уникальный маршрут находящийся на территории субальпийских тропиков. Это эксклюзивный маршрут, места обзора получше чем на «Говерлу», людей ооочень мало туда ходит, но и сложнее, так как передвижение с «Горгана» на полоныну  «Явир» занимает не мало времени по склонам огромных камней, которые покрыти мхом. Все фото этих гор и другой местности у меня на сайте. 4 –й день. Поход к источнику минеральной воды, вольеры диких кабанов, оленей.Вечером  Отъезд.

Приєднатися до події

Відпочинок в Мальовничих Карпатах

Хто має бажаня та можливість відпочити в Карпатах, а саме в Яремче, Ворохта, Яблуниця, Поляниця(Буковель) і т д, але не має де зупинитися, можу допомогти забронювати місця в садибах зеленого туризму, котеджах, базах відпочинку та готелях  на Новорічно-Різдвяні свята, та інший період.Також є можливість організувати єкскурсії(в тому числі на конях, квадроциклах) по мальовничих Карпатах, здати в оренду лижне спорядження,  сноуборди(в зимовий період часу), велосипеди, квадроцикли(верняно-осінній період),  можливість організувати захоплюючу вечірку, цікаві єкскурсії, частування гуцульських страв, знайомство з аборигенами(дикими оленями, козулями та кабанами.).....

Друзі пишуть, жзвонять 063 5748688.

http://www.yaremcha.at.ua/  skype: tapac2415, ISQ 392-447-372

 Проводиться замовлення на харчування в садибах зеленого туризму а також в ресторанах та колибах у Яремчі, Микуличині, Яблуниці, Ворохті. 2-3 разове харчування від 25-120 гр. В період травневих свят ціни на проживання в садибах зеленого туризму з усіма зручностями будуть від 40 гр,  2-3 разове харчування від 60 гр з можливістю вибору меню Європейської або Гуцульської кухні. Ціни в котеджах будуть коливатися від 70 гр з однієї людини. 

Є можливість замовити єкскурсійну програму на кінній кареті, яка схожа за стародавніми звичаями  в період Австро-Угорської імперії.

Є можливість здати в оренду квадроцикли, а також організувати корпоративний відпочинок у Карпатах з цікавими та захоплюючими програмами, звичаями та традиціями повсякденного життя Гуцулів.

Для того, щоб попередньо забронювати місце необхіно подати точну інформацію: кількість людей, на скільки днів, на який період, з харчуванням чи без.....

Друзі дзвонять, пишуть.

тел 80635748688 Тарас.

skype              tapac2415

isq                   479094650

http://www.yaremcha.at.ua/

[email protected]

Приєднатися до події

Сторінки:
1
2
попередня
наступна