батюшка, а ви свій номер бачили?

666 (Число звіра) — число, яке у християнстві символізує Сатану (Антихриста) на противагу «Божим» цифрам 1, 3 і 7. Число звіра записано в Об'явлення Івана Богослова:

«

Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське. А число її шістсот шістдесят шість

 »

Об'явлення Івана Богослова, Глава 13, стих 18)


українцям буде важко потрапити в понеділок на роботу?

Новий спосіб боротьби з п'яними водіями авто винайшли в США: програма DADSS для розпізнавання нетверезих водіїв не допускає до керування транспортним засобом людину в нетверезому стані.

Програма Driver Alcohol Detection System for Safety або, скорочено, DADSS, розроблена Національним управлінням з безпеки руху на автострадах (NHTSA), являє собою дворівневу автомобільну систему для розпізнавання нетверезих водіїв.

Один із компонентів системи — аналізатор повітря, що видихається, — спеціальний сенсор, вбудований у кермо. Він вимірює концентрацію алкоголю і вуглекислого газу у видиху водія. Другий компонент системи — інфрачервоний датчик дотику в кнопці запуску двигуна. Він аналізує вміст спирту в крові водія.

У випадку, якщо після перевірки система виявила, що водій нетверезий, двигун авто не заводиться.

За словами розробників, DADSS забезпечує високу точність і має великий потенціал: вона може бути налаштована на різні порогові значення, відповідно до законодавчих норм різних країн.

І хоча Національне управління з безпеки руху США не збирається вводити обов'язкове використання цієї технології, але в майбутньому вона може стати важливою функцією для нових автомобілів.


Тамбов - день міста, парад колясок! )))

  • 14.06.15, 19:28

У Тамбові відбувся парад дитячих колясок, присвячений Дню міста. Багато візочків було стилізовано під радянську військову техніку часів Другої світової війни.

Саакашвілі - чиновник, який їздить маршрутками

  Михайло Саакашвілі у маршрутці. Фото: http://gagauzinfo.md/
 Новоспечений одеський губернатор Михайло Саакашвілі і міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко взяли участь у відкритті першого кілометра набережної в Затоці. 
   На урочисте відкриття на пляж чиновники поїхали звичайної маршруткою, чим здивували і навіть шокували місцевих жителів.


Київ, МАФіозні ПРОтеСТИ

Сьогодні в Києві власники МАФів своїми автомобілями частково перекрили дорогу на вул. Хрещатик біля будівлі КМДА. Цього дня учасники протесту проти демонтажу тимчасових споруд торговельного та культурно-побутового призначення (МАФів). Так от підбірка фото бідних власників МАФів.

maf1
maf2
maf3

борці з корупцією звільнені за корупцію (зміни в СБУ)

Глава відомства Валентин Наливайченко зазначив, що “настав час відповідати”. Валентин Наливайченко звільнив відповідальних за боротьбу з корупцією в СБУ.

Очільник Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що у п’ятницю 12 червня було звільнено все керівництво Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю Центрального управління СБУ. Про це глава відомства заявив в ході “круглого столу” з питань протидії корупції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна. “Я підписав укази і сьогодні звільнені всі керівники главку по боротьбі з корупцією СБУ. Настав час відповідати”, – сказав Наливайченко.

 Він також анонсував звільнення керівництва Управління СБУ в Рівненській області за корупцію. “Підготовлений проект указу, фактично указ на звільнення керівництва УСБУ в Рівненській області”, – сказав Наливайченко.
Джерело: http://patrioty.org.ua/zvilneno-vse-kerivnitstvo-antikoruptsiynogo-pidrozdilu-sbu/


Валентин Наливайченко звільнив відповідальних за боротьбу з корупцією в СБУ. Фото: focus.ua