хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

потрібна допомога!

Командир екіпажу 16-ї окремої бригади армійської авіації, 30-річний військовий льотчик Сергій Титаренко, вертоліт якого був збитий російськими найманцями 4 червня 2014 в районі Слов’янська, потребує допомоги, повідомляють  Патріоти України  з  посиланням на Цензор.НЕТ. 

Військовий. Фото: ФБ

4 червня 2014 він піднявся в небо для виконання бойового завдання в зоні антитерористичної операції. Він разом із заступником командира бригади підполковником Валентином Цігульським повинен був знищити групу терористів, яка обстрілювала з ПЗРК житлові квартали міста Слов’янська (Донецька область). Досягнувши місця призначення, екіпаж встиг випустити за місцем дислокації російських найманців кілька снарядів, але після цього пілоти відчули сильний удар в район правого двигуна – бойовики підбили Мі-24, в якому знаходилися наші льотчики. Вертоліт почав різко втрачати висоту і впав приблизно зі стометрової висоти в районі населеного пункту Маяки.У 2012 році Сергій провів 9 місяців і 11 днів у складі миротворчої місії в Демократичній Республіці Конго. Сергій зрозумів, що не може вибратися з палаючого гелікоптера, оскільки не відчуває ніг і спини. Але підполковник Валентин Цігульский, який також дуже серйозно постраждав при аварії, зібрався з останніми силами і витягнув хлопця з палаючого судна. 

Вердикт лікарів був невтішний – перелом третього, четвертого і п’ятого хребців грудного відділу хребта, ушкодження спинного мозку і супутні травми. Потім була реанімація, операції, чотири місяці лікування в Київському військовому госпіталі. Але надії на те, що Сергій знову зможе ходити або навіть сидіти було дуже мало. Добрі люди зібрали пристойну суму грошей і відправили його на лікування до Німеччини. Сьогодні чоловік все ще не може ходити, але вже сидить і може самостійно пересуватися за допомогою інвалідного візка. Лікарі кажуть, що шанси на те, що Сергій знову зможе ходити – є, але попереду його чекає тривала і важка реабілітація. Але на це відповідно потрібні чималі кошти. Сьогодні представники української діаспори в США за сприяння американського консульства в Україні намагаються відправити Сергія на реабілітацію в Сполучені Штати Америки. 

Тиждень тому в сім’ї Титаренко сталося чергове нещастя: дружина Сергія – Наталя померла від раку. 30-річний чоловік, інвалід першої групи залишився з малюком, якому ще немає і півтора років (1,2) на руках без власного житла. Маленький син Юра живе сьогодні з бабусею (мамою Наталії) в п’ятиповерховому панельному будинку без ліфта на верхньому поверсі. Сергій дістатися на п’ятий поверх у візку не може фізично – тому живе зараз у друзів. Як допомогти герою. Номер картки ПриватБанку: 4731 2171 0494 7732, Сергій Титаренко.

Джерело: http://patrioty.org.ua/potribna-dopomoga-u-tyazhkoporanenogo-lotchika-geroya-pomerla-druzhina-zalishilasya-malenka-ditina/

125410

14

Коментарі