хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

***

  • 09.11.18, 08:33
Зачем же так-то, чтоб судьбе
достался образа лишь след,
невидим контуром во мне
навек присутствуя, навек?..

Зачем, чтоб мысль меня гнала
всё время вдаль - всё в пустоту? -
вчера до устали, да-да!
И вот опять лечу, зову…

Случайность кажущаясь? Нет,
прохожим вовсе не признать
его душе моей. Ответ
не первый год, увы, искать…


Зачем же так-то? В чём секрет
влечений всех моих к нему?
Однажды кто-то дал совет:
- Любовь, наверное, всему…

Переоценка ценностей

  • 09.11.18, 07:55
Наблюдения , как бомж готовится ночевать. Сначала он долго уносил куда-то одни большие сумки и приносил другие.
Затем притащил огромную охапку сложенного картона и аккуратно расстелил под деревом.
Потом долго переодевался, надел на себя икс курток и плащей, тщательно застегнулся на все пуговицы.
Затем укладывался и мостился на картоне. Положил рядом бутылку с водой.
Уперся головой в дерево, раскинул руки по сторонам и закрыл глаза.
Это мы снимаем одежду, залезаем под одеяло и спим. А у бомжа процесс подготовки к ночевке занял полчаса.

Надо ценить свои постельки, пижамы и подушки.
Ну и да, и крышу над головой.

Вітаміни та кретини

Бозна-коли хтів розповісти про вітаміни, а тут така нагода написати все це українською. Заздалегідь перепрошую за можливі помилки. Українська мова для мене не є рідною, і вчив я її лише самостійно.
Отже, я розпочну.

І з самого початку доведене ствердження: в загальному випадку додаткова вітамінізація не потрібна. Вона не тільки не є корисною, але й ще трішечки шкідлива.

Ні, вітамінні та мінеральні добавки не знижують ризик серцево-судинних хвороб і не впливають на здоров'я серця.
Ні, кожній вагітній поголовно не потрібна фолієва кислота.
Ні, погіршений стан шкіри, волосся та нігтів не може слугувати маркером того, що бракує вітамінів.
Ні, навіть суворе веганство не завжди призводить до дефіциту В12.
При віковому остеопорозі D3 не допоможе – потрібна гормонозамісна терапія. До речі, норми вживання D3 досі жорстко не встановлені.
Вади зору вітамінами теж не лікують.

Корені міфу про користь додаткової вітамінізації сягають робіт видатного хіміка Поллінга. Хіміка і мікробіолога, але ж не лікаря. Його теорія стосовно вітаміну С виявилась безґрунтовною та була спростована багатьма дослідженнями. Тільки ця скотиняка випадково дожила до 93-х років. Ну, так збіглось. Тому цей міф все ще живий.

Звісно, є хвороби, які спричинені нестачею вітамінів. Є хвороби, які викликають дефіцит вітамінів. Але лікують це все лише з лікарем на підставі відповідних аналізів.
Щоб у сучасної, порівняно здорової людини виник авітаміноз, їй треба бути безпритульною десь у Тамбовській губернії. Та й навіть там це важко зараз собі уявити.

Саме у Тамбовській губернії замість чаю заливають окропом капустяне листя і називають цей напій – щі.

Ще раз: при нормальному харчуванні авітаміноз можливий лише за наявності системних порушень обміну речовин.
Що ж таке нормальне харчування із точки зору доказової медицини? Ну, ви приблизно уявляєте асортимент совєтської столовки? Відносно м'ясні котлети, риба, каші, макарони, сезонні салати, перші страви та компоти, молочка. Оце і є нормальне харчування. Цього достатньо для повноцінної життєдіяльності.

Такі справи.

Як "язык" надсміхається над "мовою"

Прикро, але й серед карикатуристів є українофоби.
Ось зразок такого ставлення до державної мови людини, яка більше 10 років очолює "Асоціацію карикатуристів України", щорічно організовувала міжнародні конкурси карикатур "Незалежність".

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212710852197222&set=a.4114010539626&type=3&theater Шановні друзі! Після шквалу негативних відгуків щодо висловлювіання карикатуриста та його українофобного малюнка автор видалив свій пост з ФБ. Я не думав, що так станеться і не зберіг цей зразок українофобства до мови. По памяті я відтворив ескіз цього малюнка і подаю Вам на розгляд. Щодо тексту.Приблизно він мав такий вигляд. Десь пан карикатурист в меню побачив назву цукерки " Ведмедик клишоногий". Назва збентежила автора бо він все своє життя полюбляв цукерки " Мишка колсолапый". І з цієї миті відмовився від вживаня цукерок з наведеною назвою. Тепер він вживає цукерки "Тузик"

отчётное


наконец то звезды сошлись и я обзавелась семенами бананов. 
демонстрирую


семена нужно скарифицировать, прошу не путать со стратифицикацией
бананы всходят около 3-х месяцев запасайтесь корном, вафлями и борщом)) 
далі буде....



фрагменты утречка





подъездного Лео пересадила в новый горшок



появилась главная ёлка страны



хочу оберемок тюльпанов
ушла за красивым ведерком



немного ярких красок





было посаженоangel :







Яблучко від яблуньки, або класове скиглення... ч.1...


Було це ще в далекі совкові часи. Тоді така соціальна формація як "совецьський народ" або сиділа по тюрмах за тунеядство, або ж надривала собі пупа на будівництві світлого комуністичного майбутнього.

Причому і в тюрмах, і на "стройках комунізму" таке блюзнірське строїтельство проходило під недрёмним оком верховодів-смотрящих, таких собі лагерних комуністичних надзирателєй-капо….

Отакі політичні надзирателі були подібні до вкорінених в ідейний садочок еССеСеРу, плодовитих компартійних яблуньок. І ці совкові яблуньки активно плодоносились такими ж совковими "яблучками", які недалеко котилися від батьківських номенклатурних садиб.

Це від тих закоренілих есесерівських яблуньок, покотилися в незалежну Україну ядовиті яблучка у вигляді наших нинішніх верховних поводирів. Таких як наші генпрокурор, президент, інші совкові номенклатурні отприски з публічних та таємних відгалужень московітських таємних служб…


Це ті "наколоті", наповнені ядушною компартійною ідеологією совкові яблучка, яких держава Україна вже понад 27-ми років ніяк не може здихатися…

Не може здихатися оцих заряджених ще в дитинстві на лицемірство, підлість, обман та грабіж "яблучок" бо вони: – "Перестроились ублюдки во мгновенье ока И пока они у трона – грош цена всем нам!" (Ігор Тальков)

Вони швиденько відчепили КаПеЕсСесівські регалії, сховали компартійні білетики та вирядившись в вишиванки і вивчивши рядочок "Ще не вмерла.." – знову лизоблюдять тепер вже біля Київського трону…
-----------------------------------------------

Тож, підводячи риску під сказаним, ще раз закцентуємо увагу на першопричини, на те як проходив ще в есесерівські часи, пуповинний розрив між народом і компартійними чинодралами.

Проходив він під керівництвом пристарілих московитських комуняк, яких тоді іменували председатєлями, сєкретарями та красномордними директорами.

Цих комуністичних чинодралів, щиро і від всієї душі ненавидів і проклинав трудовий есесерівський народ, який пахав як проклятий для того щоб годувати жадібну компашку цих ідеологічних трутнів…

Той народ, який СКИГЛИВ та лаяв вдоль і впоперек забронзовілу компартію та її пристаркуватих ватяних генсеків.

І в кінці кінців, отаке народне СКИГЛЕННЯ привело до смертельної недуги і повного краху могутньої та непорушної імперії зла…

Тобто, термін "скиглення" – це не авторський витвір туповатного Януковича чи косноязичного Азірова, брехливого Реви чи лицемірного Потрошенки…

Це не скиглення, це народна захисна мантра. Та мантра, яка може розвалити навіть наймогутнішу імперію. Що й сталося з ессесером….

І тільки недоумкуваті привладні дурні, які полюбляють слухати лизоблюдні оди професійних ганьбунів-хвальбунів - не хочуть чути цієї попереджувальної народної мантри. Не чують її, тому і не можуть ніяк зрозуміти за що ж їх так ненавидить простий люд.

І головне - вони не хочуть розуміти те, що й Україна вже підійшла до світової політичної прірви…

Діагноз смертельної державної хвороби – кругова совкова порука та безвідповідальність, які утворилися завдяки відсутності своєчасної прививки в вигляді люстрації.

Тієї люстрації яку давним-давно пропонувала Свобода та інші демократичні сили…

Нині ж, лікування такого смертельного утворення як наші клептоманійні очільники – тільки хірургічне. Треба рішуче гнати від влади отаку негідну мафіозну сволоту!


зі… коли б ми – як ті ж поляки, чехи, словаки та ін…. ще в 1991 році провели очисну люстрацію суспільства – отакі негідники та шахраї, які правлять країною нині – ніколи і нізащо не пролізли до влади…

І нині, українська держава була би в світових лідерах, а не в ролі планетарних побирушок!

…далі буде…


8.11.18