Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Місце не пустує

На місці членіна в Харкові тепер стоїть дубовий хрест. 3,5 м висотою і 1,5 м шириною. Вага десь 100 кг.


Люстрацію розпочати із Авакова, Яреми...

  • 04.10.14, 21:15

Розстріл майданівців: Садовник втік з-під арешту. У Авакова вирішили "зробити висновки"
Субота, 04 жовтня 2014, 10:02 
фото

Командир "Беркуту" Дмитро Садовник, підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані, не повернувся додому о 23:00 напередодні і оголошений у розшук.

Про це у своєму Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко. 

"Дружина Дмитра Садівника повідомила, що сьогодні вранці (3 жовтня) він сказав їй що йде в поліклініку перевірити здоров'я і після цього він з нею не зв'язувався.  Якщо Вам що небудь відомо про його місцезнаходження, прохання зателефонувати 102 і повідомити про нього в чергову частину міліції", - зазначив Геращенко.

Окрім того він зазначив: "Мені здається, що домашній арешт практикований зараз у тому числі за фінансові правопорушення провокує осіб, що  перебувають на домашньому арешті, втекти з-під арешту побоюючись тривалого терміну тюремного ув'язнення".

"Втім спочатку потрібно вивчити статистку втеч з під домашнього арешту. І зробити висновки", - зауважив Геращенко.

Командир "Беркуту" Дмитро Садовник, оголошений у розшук 

Як відомо, Генпрокуратура підозрює Садовника і ще двох екс-співробітників "Беркута" в убивстві 39 активістів Євромайдану в січні-лютому поточного року.

Підозрювані екс-співробітники "Беркута" Сергій Зінченко і Павло Аброськін утримуються під вартою, а Садовника суд 19 вересня відпустив під домашній арешт.

1 жовтня екс-командир "Беркуту" Садовник не прийшов на засідання суду. Через це Апеляційний суд переніс розгляд апеляції на його звільнення з-під варти.

3 жовтня Садовника не змогли доставити до суду. За словами слідчих, електронний браслет пеленгується за домашньою адресою Садовника, однак двері конвою ніхто не відчинив.

Прокурори попросили у суду ще 20 хвилин, для того щоб слідчі змогли увійти в квартиру.

У свою чергу, адвокат Садовника Сергій Вілков продовжив стверджувати, що його підзахисний перебуває в лікарні. 

Українська правда 

знову кривосуддя...

  • 04.10.14, 20:59
Розстріл майданівців: Суд видав дозвіл на арешт втікача СадовникаСубота, 04 жовтня 2014, 20:15

Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Головного слідчого управління Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання командира роти спеціального призначення ПМОП "Беркут" Дмитра Садовника.

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

Розшук підозрюваного Генеральною прокуратурою доручено Службі безпеки України із залученням підрозділів МВС України.

При цьому Генеральна прокуратура України звертається до всіх громадян, хто може допомогти у пошуку і затримані підозрюваного і буде вдячна за надану інформацію.

Як відомо, Генпрокуратура підозрює Садовника і ще двох екс-співробітників "Беркута" в убивстві 39 активістів Євромайдану в січні-лютому поточного року.

Підозрювані екс-співробітники "Беркута" Сергій Зінченко і Павло Аброськін утримуються під вартою.

19 вересня слідчий суддя Печерського райсуду Києва звільнив з-під варти підозрюваного у масових розстрілах учасників акцій протесту у лютому 2014 року, обравши йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23.00 до 7.00 год. наступної доби.

1 жовтня екс-командир "Беркуту" Садовник не прийшов на засідання суду. Через це Апеляційний суд переніс розгляд апеляції на його звільнення з-під варти.

3 жовтня підозрюваний зник з місця постійного проживання, чим порушив умови обраного запобіжного заходу.  Його оголошено у розшук.

Українська правда 

Чи потрібно кидати політиків до сміттєвих баків?



Як ви ставитеся до того, що народ кидає політиків до сміттєвих баків?


78%, 36 голосів

22%, 10 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Революція на граніті - 1990 рік (відео)

Одним із провідників "Революції на граніті" був Олесь Доній. Цікаві та романтичні були часи.


Симпатии и разочарования. Политика...

Когда-то я симпатизировала Шуфричу...когда он был прикольным, эпатажным министром МЧС. Мне нравилось наблюдать за ним, смеяться над его выходками, и тогда он говорил множество патриотичных фраз. А сейчас этот человек стал полным дерьмом. Что ж его так испортило? Я думала он один из немногих регионалов, которые позиционируют себя патриотами. Или я ошиблась изначально, или он так скурвился. Урод и кусок говна. Жалею о своей симпатии и больше не уважаю. урод.

Когда-то еще до начала войны я симпатизировала Ринату. Считала его сильным и могущественным хозяином Донбасса, была благодарна за Донбасс-Арену, думала что он никогда не сдаст свой регион. Когда всё начиналось, я была полностью уверена в том, что этот хищник защитит свою территорию....но он сделал то, чего не ожидал никто...он не стал защищать свой дом. он бросил его и уехал. Мне было больно разочаровываться и в нём.

Никто не ждал, что Днепр защитят те, кто его защищает сейчас. А они пришли и защитили.

Люди не предсказуемы. Народная любовь всегда обречена на разочарования и удивления. Отдавая свою симпатию, будьте готовы разочароваться. И не удивляйтесь, когда вас спасает тот, от кого вы меньше всего этого ожидаете. Такова жизнь. Такова политика.

Прохання до користувачів мережі "ВКонтакте"

Громадська організація "Наша Полтава" створила свою сторінку в соціальній мережі "ВКонтакте". Посилання на сторінку: http://vk.com/nashapoltava

Прохання до користувачів мережі "ВКонтакте" підписатися на сторінку. Обіцяємо розміщувати на ній інформацію, яка зацікавить не тільки мешканців славного міста Полтава.

У самісіньке яблучко

  • 03.10.14, 19:27

100%, 14 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.