Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Панове Аваков і Наливайченко, на якого хера я плачу вам зарплати

  • 05.10.14, 15:03
Російського садиста Мільчакова бачили в Києві (ФОТО)
Олена Ярмолюк 05 жовтня 2014, 13:29
 889  3
Російського садиста Мільчакова бачили в Києві (ФОТО)

Російський садист і шкуродер Олексій Мільчаков, який воює на боці бойовиків на Донбасі, помічений сьогодні в Києві. На своїй сторінці в соціальній мережі Мільчаков опублікував фото, де він позує на тлі одного з київських пам'яток. Про цю новину повідомляє Преса України.

Жителі Києва були чимало здивовані, помітивши на одній з вулиць міста росіянина, який прославився в мережі Інтернет завдяки своїм фото з вбитими тваринами. Те, що шкуродер відвідував столицю України свідчить фото, яке той опублікував на своїй сторінці ВКонтакті, де він зображений на тлі пам'ятника гетьману Сагайдачному на контрактовій площі в Києві.

З якої причини російський терорист виявився серед киян, поки не відомо, однак, враховуючи той факт, що Мільчаков весь останній час воював у лавах групи швидкого реагування «Бетмен» терористичної організації ЛНР, де здійснював командування одного з підрозділів під назвою «Русич», що наштовхує на думку, що в українську столицю він прибув зовсім не з дружніми намірами.

Група швидкого реагування (ГШР) здійснювала диверсійно-підривну діяльність на території Донбасу, про що російський садист неодноразово повідомляв у соцмережах, публікуючи відповідні фото. Також відомо, що саме ця група спецназу добивала поранених хлопців з добровольчого батальйону «Айдар» під містом Щастя.

Варто відзначити, що в Росії це істота зарахована до героїв, у багатьох суспільствах соцмереж прихильники співають йому хвалебні оди. При цьому, існує частина російського суспільства, яка вимагає покарати Мільчакова згідно із законом за знущальне ставлення до тварин.

Читайте також:

Як актуально

  • 05.10.14, 13:35
Можна довіку спостерігати три речі: горіння вогню, падіння води і те, як какає цей милий песик


рашизм гірше фашизму

  • 05.10.14, 13:26
Наливайченко: є люди, яких після тортур ми не можемо показувати по телебаченню

Терористи беруть в полон та знущаються над людьми, щоб залякати українців та підкорити український Донбас

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

«Ми оприлюднили мапу концентраційних таборів, місць масових розстрілів і поховань на Донбасі. Усі ті злочини, які чиняться на Донбасі мають одну мету - залякування. Залякати і поставити українців на коліна, захопити нашу територію, захопити наші ресурси і фактично знищити наших людей.

Фактично, застосовуються есесівські методи. Саме тому ніхто не дотримується жодних конвенції, саме тому під тортури попадають і поранені полонені, до них не допускають лікарів.

Те, що в сюжеті звільнені хлопці розповідали, що їх не годували, це, безумовно, нелюдські умови, але ще не найгірший варіант. Є ями, є зварені підготовані тортурні кімнати в концтаборах, де людину фізично знищують, я вже не кажу про моральний бік.

Читайте також: Кожне угруповання бойовиків на Донбасі має свій концтабір

Тих людей, яких ми звільняємо з полону, але яких ми не можемо показувати на телебаченні, бо це офіцери СБУ чи Збройних сил, до них застосовуються просто немислимі тортури, це неможливо витримати. І після звільнення найважче їм допомогти психологічно повернутися до нормального життя», - розповів голова СБУ.

«На нашу територію зайшли не просто агресори, а агресори-фундаменталісти - православні фундаменталісти, в головах яких ідея, що вони прийшли або знищити, або підкорити під свій «русскій мір», - наголосив Наливайченко.

Він також відзначив, що в переговорах про звільнення полонених виникають складнощі, бо терористи відмовляються діяти цивілізованими методами та використовують полонених з метою здирництва та наживи.

Читайте також: Не всі силовики повертаються із полону живими. Відео

«Чому так важко звільнити їх? Бо ми діємо, як цивілізована держава, ми маємо заарештованих, згідно з судом (і терористів, і диверсантів). В СБУ немає дня, щоб не затримали 7-8 диверсантів як мінімум. Ми йдемо на все, щоб повернути з полону журналіста, волонтера чи військовослужбовця, не розрізняючи їх. Якщо є ціна питання, щоб змінити міру запобіжного заходу і віддати будь-яку людину, яка за законом може бути звільнена, не питання! «Всіх на всіх». Не торгуватися грошима, не паразитувати на біді людини», - сказав Наливайченко.

Гарна міна, за поганої гри

  • 05.10.14, 13:13
Чотири офіцери СБУ заарештовані за розстріл на Майдані, - глава СБУ
Олег Мисько 05 жовтня 2014, 00:03
 1177
Чотири офіцери СБУ заарештовані за розстріл на Майдані, - глава СБУ

Керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що станом на сьогодні заарештовані чотири зрадники, офіцери високого рівня, які організовували розстріл на Майдані.

Про це заявив керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко, передає новину "Преса України".

«Розстріл на Майдані планували десятки людей, насамперед це керівники департаментів і управлінь. Щодо них відкриті кримінальні провадження, причому ще з березня. Є відсторонені, є і затримані, є і заарештовані. Станом на сьогодні заарештовані чотири зрадники, офіцери високого рівня. Ще два керівники ключових департаментів втекли ще до наших призначень, вони у розшуку перебувають», - повідомив Наливайченко.

«Я вже не кажу про самого Олександра Якименка, який увійде в історію як перший, і сподіваюся, останній зрадник, який зрадив і службу цілу як керівник і власну державу, та ще й перейшов на бік агресора. При чому відкрито і зухвало», - додав очільник СБУ.

«Коли я увійшов у Службу безпеки 24 лютого, і не один, а з громадськістю, з майданівцями, з народними депутатами, з усіх заступників був аж один, а було їх до цього семеро. У Росії зараз перебуває Якименко. Там же двоє його заступників і два керівники ключових департаментів, один з яких і планував розгін Майдану, і виставлення снайперських груп і інших спецпідрозділів», - зазначив Наливайченко.

СМЕРТЬ москальським окупантам

  • 05.10.14, 13:04
Сили АТО знищили колону російської військової техніки
Наталія Світанок 05 жовтня 2014, 07:43
 8610  1
Сили АТО знищили колону російської військової техніки

Диверсійно-розвідувальна група Збройних сил України на трасі Н-21 знищила близько 10 одиниць ворожої військової техніки, яка їхала на підкріплення до Донецького аеропорту.

Про це Пресі України розповіло джерело ЗСУ.

Колона російсько-терористичної армії рухалася у напрямку Червоного променя. У складі колони йшли 13 танків, 3 БТР, 6 САУ, 8 машин РСЗВ «Град», 6 гармат Т-30, і 5 бензовозів. Для знешкодження та ліквідації бронетехніки висунулася диверсійно-розвідувальна група Збройних сил України. У результаті бою було знищено близько 10 одиниць техніки противника.

Виконавши завдання, розвідгрупа ЗСУ зникла без втрат особового складу. Бійці припускають, що ця колона могла бути черговим підкріпленням для наступу на Донецький аеропорт.

Зазначимо, нещодавно бойовики так званої «Донецької народної республіки» отримали підкріплення. У Донецькій області була помічена колона військової техніки. Бронемашини пройшли через місто Макіївка. У колоні налічувалося близько двадцяти одиниць техніки. Імовірно, техніка і найманці були перекинуті з РФ через ділянки державного кордону, які контролюються бойовиками.

Ото придурок!

Вчера в социальных сетях активно обсуждались слухи о том, что «Моторола» со своим подразделением пытаются выгнать ВСУ необычным способом. Они залили в катакомбы керосин и подожгли его. Последствия этого тактического хода выяснились сегодня.

«RadioBabay» в Твиттере еще вчера высказали предположение, что там погибли не украинские солдаты, а солдаты российского спецназа. Это оказалось правдой, так как в Макеевке сегодня хоронят много обгоревших трупов и пытаются скрыть этот факт. «Керосиновая атака» потерпела фиаско. На данный момент приблизительное число жертв за последние две недели после многочисленных штурмов аэропорта насчитывает около 400 террористов.


http://elise.com.ua/?p=44285