Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

колаборант дозвиздівся

  • 07.10.14, 07:56
У Вінниці затримали сепаратиста
Володя Костик 07 жовтня 2014, 04:28
 452
У Вінниці затримали сепаратиста

Управління СБУ у Вінницькій області встановило особу місцевого жителя, який поширював антиукраїнську агітацію в соціальних мережах, а так само закликав громадян створити "Вінницьку народну республіку".

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Вінницькій області, передає Преса України.

«Студент одного з обласних вищих навчальних закладів використовував соціальну мережу» Вконтакте» для розміщення неправдивих матеріалів з організації та проведення 23 вересня цього року референдуму та подальшого створення на території області так званої «Вінницької народної республіки». Зловмисник супроводжував свої публікації скріншотами з відповідними написами і гаслами», - сказано в повідомленні.

Служба має у своєму розпорядженні дані, згідно яким, студент спеціально створював "фейкові" сторінки, використовуючи персональні дані други людей без їх відома.

Під час обшуку в квартирі підозрюваного були вилучені речові докази його злочинної діяльності.

Слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій).

Помста за Іловайськ

«По информации из больницы Калинина за две недели через морг «прошли» 427 штурмовиков АП.

Это вам за Иловайск, ватаны. За пацанов ответили. Еще раз уточню — 427 это внутренняя цифра Калинина. В нее не входят ватаны, до сих пор отдыхающие на взлетке, и члены кружка «мясна весна»», — говорится в сообщении.


http://warfare.com.ua/2014/10/06/ehto-vam-za-ilovajjsk-v-morge-donecka-za/

Невже торжестуватиме справедливість???

  • 06.10.14, 21:30
Судді, що відпустила екс-командира "Беркуту", оголосили підозру
Санкція статті, за якою оголосили підозру Волковій, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років.

Суддя Печерського райсуду Києва Світлана Волкова стала підозрюваною у справі про винесення нею завідомо неправосудної ухвали, що призвело до тяжких наслідків. Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Згідно з інформацією, під час розслідування прокуратура Києва встановила, що Волкова незаконно не задовольнила клопотання про продовження терміну утримання під вартою командира "Беркуту" Дмитра Садовника.

Натомість суддя застосувала до підсудного домашній арешт та звільнила його з-під варти у залі судового засідання.

Після звільнення Садовник, за даними прокуратури, зник з місця свого постійного проживання. Його оголосили в розшук.

Санкція статті, за якою оголосили підозру Волковій, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років. 

Як відомо, командир "Беркуту" Дмитро Садовник був звільнений судом з-під варти і відправлений під домашній арешт 19 вересня. Після цього він кілька разів не з’являвся на засідання Апеляційного суду щодо своєї справи, а 3 жовтня зник. 4 вересня суд дав дозвіл на затримання Садовника.

Дружина підозрюваного Садовника написала заяву в міліцію про його викрадення. 

6 жовтня Апеляційний суд Києва скасував рішення Печерського райсуду, який раніше змінив запобіжний захід Садовнику, підозрюваному в розстрілі 39 активістів Євромайдану. 


70%, 14 голосів

0%, 0 голосів

30%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Україні - українську владу!

  • 06.10.14, 12:47
Раз - Непрезидент, два - Непрезидент.

          Ще не стерлося в нашій пам'яті обличчя Януковича. Він називав себе Президентом. Так, деякий час він був ним. Легітимним Президентом.
          Але, після того, як він повернув стару Конституцію, треба було робити і вибори за цією Конституцію. Це ж елементарно, не треба бути дипломованим конституціоналістом.  Обирався за дієчою Конституцією, має ті повноваження, які в ній виписані. Повернув стару Конституцію з іншими повноваженнями Президента, будь ласка, на вибори. Але цього не було зроблено. Тому з моменту повернення старої Конституції, Янукович був Непрезидентом. Тобто узурпатором.
          І все, що він понапідписував, є нелегітимним. Чомусь про це зараз ніхто не згадує. Але, це інша історія.
          Маємо, раз - Непрезидент.
          Вибори 2014 року.
          На вибори йде олігарх Порошенко. Не будемо згадувати завдяки яким маніпуляціям, але він виграв вибори.
          Дивимося в Конституцію. Розділ 5 "Президент України", стаття 103, абзац четвертий -


Конституція


          Є ще хітромудрий закон про вибори Президента, в якому написано, що обраний Президент повинен на протязі місяця передати  в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права і припинити діяльність відповідно до Конституції України. Хоча, це для самовисуванця. А для того, хто був висунутий під партії нічого не написано. Чорт ногу зламає. Це вже звична практика наших законотворців. Заплутати так, щоб можна було крутити і Конституцією і законами, як циган сонцем.
          Але ще є право. І його верховенство. Навіть сам Порошенко, вже перебуваючи в статусі Президента, пише в Твіттері -

Право


          Те, що Конституція вища за закони, це аксіома. А те, що в законах маніпулюють нашім правом мати легітимного Президента, то якраз це і є порушення верховенства права. Всі ці передачі іншій людині, навіть родичам, це не відповідає Конституції і тому верховенству права, про яке раптом почав згадувати Порошенко
          Тому, спираємося тільки на Конституцію. Тим більше, що Президент є ії гарантом.
          А за Конституцією, перед тим, як проходити інавгурацію, Порошенко повинен був вже продати свій бізнес. Хоча, ще під час виборів, Порошенко оголосив про свої наміри порушити Конституцію, заявивши, що він не буде продавати 5 канал. Але, чомусь ані ЦВК, ані Конституційний Суд промовчали.
          І ось інавгурація.
          Голова Конституційного Суду оголошує, що Порошенко виконав всі вимоги Конституції. Порошенко кладе руку на Пересопницьке Євангеліє та клянеться на ній.
          Можливо Порошенко був продав свою бізнес-імперію, а ми просто цього не знаємо? А сам Порошенко та голова Конституційного Суду знають? Може і таке бути. Хоча ніякого оголошення ніде не було. Ні до виборів, ні після виборів.
          І ось, через декілька місяців з'являється ось це повідомлення -


Продажа


          Дивимося на число. 21 серпня 2014 року. Два з половиною місяці після інавгурації.
          Ось так. Порошенко сам визнав, що він не продав свій бізнес. Відповідно, порушив Конституцію. Так само порушив Конституцію і Голова Конституційного Суду.
          Виходить, що Порошенко порушив наше право мати легітимного Президента.
          Якщо Янукович став нелегітимним через декілька місяців після виборів, то Порошенко навіть і не набув легітимності.
          Маємо, два - Непрезидент.

          Власне, нічого дивного. Порошенко був одним з фундаторів створення олігархічно-корупційної системи в Україні. Порушення Конституції та законів України для нього норма.  Прямо зараз ми спостерігаємо чергове порушення закону на виборах у Верховну Раду України.
          Це вже навіть анекдотичний випадок. Начебто президент Порошенко, порушує указ Президента. Це УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 910/2010  Про недопущення порушень закону під час передвиборної агітації -


заборона


          А що ми бачимо в усіх містах України, на всіх розах? Ось це -


час єднатися

    Хароший мальчик Порошенко

ibanderivez

москалі = суцільні дибіли

  • 06.10.14, 09:00
Московські "історики" всерйоз твердять, що російський етнос - це суміш мавпоподібних істот та інопланетян 06.10.2014 07:48 Кандидат історичних наук, російський етнолог, мистецтвознавець Світлана Жарнікова на повному серйозі розповідає, що британці походять від росіян. Інший фахівець в галузі історії стверджує, що Рим заснували «русские», а видавець газети «Президент», яка прославляє Путіна, пише - у прадавні часи над Москвою зазнала катастрофи міжзоряна експедиція русів, від якої власне й пішло людство. Про це професор Державного університету Ілії (Грузія) Олег Панфілов пише у своєму блозі на Крим.Реалії. «Виявляється, як повідала член Російського географічного товариства, у росіян була традиція виганяти древніх хуліганів куди подалі. Цим «куди подалі» виявилися британські острови. «Вчена» дама пояснює, що тоді Британія була під льодовиком, а традицію виганяти правопорушників англійці зберегли, заселивши своїми хуліганами Австралію. Ще я почув, що перед тим, як засилати, російським хуліганам «брили» голову, «зрізали оселедець» (!), звідси і походить слово «брити» - пише він. За словами Панфілова, так він «несподівано дізнався, що у росіян були оселедці». Він також додає, що з покаранням трапився казус - британські острови були покриті льодом 12 тисяч років тому. Згадує Панфілов ще одного фахівця - керівника інституту давньослов'янської і давньоєвразійської цивілізації при російській Академія фундаментальних наук. Так от, очільник інституту Валерій Чудінов вважає, що етруски - які жили на північному заході Італії у I тисячолітті до нашої ери - насправді були «русскими». Справа в тому, що історик стверджує - Русь виникла в II тисячолітті до нашої ери. «Читати Чудінова так само цікаво, як читати психоаналіз Зигмунда Фрейда. Ось спробуйте усвідомити висновок про походження Риму: «етруски були слов'янами, а потім зрозумів, що вони були східними слов'янами зі Смоленщини, то пізніше стало з'ясовуватися, що вони не тільки створили Рим, але й були першими його мешканцями, тобто, в Римі звучала слов'янська мова», - пише Панфілов. Можна скільки завгодно сміятися над подібними опусами, якби не державна підтримка «досліджень». «Чудінов отримує гранти Міністерства освіти і науки Російської Федерації, викладає в Російському державному університеті туризму та сервісу, професор кафедри культурології та менеджменту Державного університету управління. Серед останніх «відкриттів» - знаходження написів на поверхні Місяця, Марса і в плямах на Сонці. Його колега Андрій Тюняєв видає газету «Президент», яка прославляє Путіна, його часто запрошує російське телебачення, даючи можливість нести всю цю нісенітницю, яка виходить величезними тиражами. Одне з відкриттів Тюняєва - «близько 50 тисяч років тому в районі майбутньої Москви зазнала катастрофу міжзоряна експедиція русів, що дала початок праетносу і почасти змішалася з місцевим мавпоподібним земним населенням», - пише Панфілов.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/10/06/115874-moskovski-istoryky-vseryoz-tverdyat-rosiyskyy-etnos-sumish-mavpopodibnyh

Ще одна ілюстрація продажності печерського суду

  • 05.10.14, 15:13
Затриманих «айдаровців» судили в Києві серед ночі
Олена Ярмолюк 05 жовтня 2014, 11:46
 1255  1
Затриманих «айдаровців» судили в Києві серед ночі

Безпрецедентне затримання бійців добровольчого батальйону «Айдар» під час супроводу ними в Київ луганського сепаратиста, набирає всі ознаки правового фарсу. Так, суд над «айдаровцями» розпочався в 3 години ночі, рішенням суду добровольців можуть відпустити при внесенні ними застави. Проте бійці, які прибули з передової, грошей не мають. Про це стало відомо кореспонденту Преса України за підсумком проведення судового засідання.

Двох бійців добровольчого батальйону силовики затримали вчора вдень, на квартирі сеператиста П. Малиша, якого «айдаровці» привезли на деякий час додому. Після арешту хлопців доставили в СІЗО до того часу, коли суд дасть правову оцінку їх діям стосовно громадянина П. Малиша. На даний момент Валерію Гаврилову і Андрію Ревуцькому інкримінують викрадення людини.

В 3 години ночі в Печерському суді Києва почалося засідання про продовження утримання під вартою обох «айдаровців». Уповноважений з особливо важливих справах Військової прокуратури аргументував утримання під вартою добровольців, і заявив про необхідність протягом 5 днів внести заставу. У своє виправдання хлопці заявляють, що діяли згідно з отриманим наказом від свого командування, рішення про затримання сепаратиста «Малюка», чиновника з МОЗ самопроголошеної «ЛНР» і про доставку його в Київ було погоджено з вищим начальством.

Суддя встановив найменшу можливу заставу, в даному випадку вона склала 20 мінімальних зарплат, що еквівалентно 24 000 гривень. Однак, хлопці були обурені самим фактом того, що їм необхідно за свою свободу сплатити гроші, адже всі останні місяці «айдаровці» не отримували за свою службу державних виплат.

Нагадаємо, добровольчий батальйон територіальної оборони «Айдар» знаходиться під юрисдикцією Міноборони.