хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Гарна міна, за поганої гри

Чотири офіцери СБУ заарештовані за розстріл на Майдані, - глава СБУ
Олег Мисько 05 жовтня 2014, 00:03
 1177
Чотири офіцери СБУ заарештовані за розстріл на Майдані, - глава СБУ

Керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що станом на сьогодні заарештовані чотири зрадники, офіцери високого рівня, які організовували розстріл на Майдані.

Про це заявив керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко, передає новину "Преса України".

«Розстріл на Майдані планували десятки людей, насамперед це керівники департаментів і управлінь. Щодо них відкриті кримінальні провадження, причому ще з березня. Є відсторонені, є і затримані, є і заарештовані. Станом на сьогодні заарештовані чотири зрадники, офіцери високого рівня. Ще два керівники ключових департаментів втекли ще до наших призначень, вони у розшуку перебувають», - повідомив Наливайченко.

«Я вже не кажу про самого Олександра Якименка, який увійде в історію як перший, і сподіваюся, останній зрадник, який зрадив і службу цілу як керівник і власну державу, та ще й перейшов на бік агресора. При чому відкрито і зухвало», - додав очільник СБУ.

«Коли я увійшов у Службу безпеки 24 лютого, і не один, а з громадськістю, з майданівцями, з народними депутатами, з усіх заступників був аж один, а було їх до цього семеро. У Росії зараз перебуває Якименко. Там же двоє його заступників і два керівники ключових департаментів, один з яких і планував розгін Майдану, і виставлення снайперських груп і інших спецпідрозділів», - зазначив Наливайченко.

6

Коментарі