хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ще одна ілюстрація продажності печерського суду

Затриманих «айдаровців» судили в Києві серед ночі
Олена Ярмолюк 05 жовтня 2014, 11:46
 1255  1
Затриманих «айдаровців» судили в Києві серед ночі

Безпрецедентне затримання бійців добровольчого батальйону «Айдар» під час супроводу ними в Київ луганського сепаратиста, набирає всі ознаки правового фарсу. Так, суд над «айдаровцями» розпочався в 3 години ночі, рішенням суду добровольців можуть відпустити при внесенні ними застави. Проте бійці, які прибули з передової, грошей не мають. Про це стало відомо кореспонденту Преса України за підсумком проведення судового засідання.

Двох бійців добровольчого батальйону силовики затримали вчора вдень, на квартирі сеператиста П. Малиша, якого «айдаровці» привезли на деякий час додому. Після арешту хлопців доставили в СІЗО до того часу, коли суд дасть правову оцінку їх діям стосовно громадянина П. Малиша. На даний момент Валерію Гаврилову і Андрію Ревуцькому інкримінують викрадення людини.

В 3 години ночі в Печерському суді Києва почалося засідання про продовження утримання під вартою обох «айдаровців». Уповноважений з особливо важливих справах Військової прокуратури аргументував утримання під вартою добровольців, і заявив про необхідність протягом 5 днів внести заставу. У своє виправдання хлопці заявляють, що діяли згідно з отриманим наказом від свого командування, рішення про затримання сепаратиста «Малюка», чиновника з МОЗ самопроголошеної «ЛНР» і про доставку його в Київ було погоджено з вищим начальством.

Суддя встановив найменшу можливу заставу, в даному випадку вона склала 20 мінімальних зарплат, що еквівалентно 24 000 гривень. Однак, хлопці були обурені самим фактом того, що їм необхідно за свою свободу сплатити гроші, адже всі останні місяці «айдаровці» не отримували за свою службу державних виплат.

Нагадаємо, добровольчий батальйон територіальної оборони «Айдар» знаходиться під юрисдикцією Міноборони. 

10

Коментарі

15.10.14, 19:38

Доки це триватиме??? Невже не зрозуміло, народний суд буде скорим і жорстоким!!!

    25.10.14, 20:20

    Питання до Киян. Ну, і де майдан? Казали, що, як треба буде за декілька годин збереться. Вже не вперше потрібно, а щось я не бачу, щоб хтось зібрався! Люмпени. Що даунбасівські, що київські. Дали Кличку і Пороху розігнати людей, бо вони, бачте їм воняли, а тепер хоч криком кричи, не зберете.

      36.10.14, 21:10

      ПІПЕЦ ...повний

        49.10.14, 20:03Відповідь на 1 від Характерник+

        суд Линча самое действенное