хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

колаборант дозвиздівся

У Вінниці затримали сепаратиста
Володя Костик 07 жовтня 2014, 04:28
 452
У Вінниці затримали сепаратиста

Управління СБУ у Вінницькій області встановило особу місцевого жителя, який поширював антиукраїнську агітацію в соціальних мережах, а так само закликав громадян створити "Вінницьку народну республіку".

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Вінницькій області, передає Преса України.

«Студент одного з обласних вищих навчальних закладів використовував соціальну мережу» Вконтакте» для розміщення неправдивих матеріалів з організації та проведення 23 вересня цього року референдуму та подальшого створення на території області так званої «Вінницької народної республіки». Зловмисник супроводжував свої публікації скріншотами з відповідними написами і гаслами», - сказано в повідомленні.

Служба має у своєму розпорядженні дані, згідно яким, студент спеціально створював "фейкові" сторінки, використовуючи персональні дані други людей без їх відома.

Під час обшуку в квартирі підозрюваного були вилучені речові докази його злочинної діяльності.

Слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій).

11

Коментарі

17.10.14, 17:37

Невже в Вінниці стінок бракує?

    27.10.14, 19:06Відповідь на 1 від Кривовус

    Слушне запитання!

      310.10.14, 16:16

      то то будки давно не чую