Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Обращение Сергея Костакова к гражданам Украины

  • 27.03.11, 15:43


 Уважаемые земляки!

Я – один из многих, кто не побоялся выйти на акции протеста против произвола властей.
Я – полностью самостоятельный член нашего общества, имел свое дело, платил налоги, и тем самым в полной мере выполнял свои обязательства перед своей Родиной, государством, в котором живу я, моя семья и все мы.

[ Читати далі ]

Сдать декларацию: налоговая проверяет плательщиков на прочность



 Вот уже второй день в стенах районных налоговых инспекций Днепропетровска царит небывалый ажиотаж. У дверей кабинетов собираются толпы предпринимателей с налоговыми отчетностями в руках.

Они приходят сюда в 6 утра, выстраиваются в длинные очереди, прямо на коленях заполняют бланки деклараций, задают вопросы, возмущаются и гомонят.

Волнения, происходящие сегодня в налоговых инспекциях по всей Украине, вызваны одной и той же причиной – новой формой налоговой декларации на доходы физлиц, которую необходимо заполнить и представить в ГНИ в течение нескольких дней. А именно – до 21 марта, о чем самим плательщикам налогов стало известно только вчера.

[ Читати далі ]

Зачем возбудилось "дело кучмы"?

 

Зачем это, действительно «боянистое», дело Кучмы? 

Естественно, в справедливое правосудие от донецких рэкетиров и катал не верит никто из тех, кто вышел из детсадовского возраста… 

«Дело КучмЫ» - это «многозаячный выстрел» - в том смысле, что информационная Кучмобомба убивает многих зайцев: 

- Визит Тимошенко в Брюссель прошел почти незамеченным. И аргументы о избирательности правосудия не так убедителены на фоне «новых обстоятельств» громкого дела Гонгадзе… 

- Наезжают на Литвина? Зачем? Он уже и так покладистей самой высокооплачиваемой проститутки… И так же виртуозен в удовлетворении тех, кто платит… 

- Обдерут ли Пинчука? Непонятен механизм…
А вот его каналы, действительно, станут осторожней в отношении к власти… 

Но, думаю, главное не вышеназванные причины.
[ Читати далі ]

Киев-Одесса: пожар привел к столкновению десяти автомобилей

 

На трассе Киев-Одесса произошло масштабное ДТП с участием 10 автомобилей. 

По предварительной информации, в результате крупной аварии пострадало около 10 человек, данные о погибших не поступали. Со слов очевидцев, причиной аварии стал сильный густой дым от пожара, который произошел в лесополосе, расположенной вдоль трассы. Видимость упала практически до нуля. Известно, что среди десяти автомобилей - два грузовика. Предварительно шесть человек в тяжелом состоянии. Устанавливаются подробности ДТП.


http://www.profinews.com.ua

Інтернет-конференція з Андрієм Парубієм на Facebook



30 березня, о 12.00 год.

Для спілкування з Андрієм Парубієм треба на стіні (внизу цієї події) написати своє запитання. Під запитаннями Ви побачите відповіді нашого гостя.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Андрій ПАРУБІЙ
народився 31 січня 1971р. у м. Червонограді на Львівщині.

У 1988р. Андрій очолює першу в Україні націоналістичну молодіжну організацію Товариство "Спадщина". Брав активну участь у національно-визвольному русі, організовував перші в Україні пікети.

У 1989р. - арештований за організацію несанкціонованого мітингу.

У 1990р. обраний депутатом Львівської обласної Ради першого демократичного скликання. На той час Андрій Парубій - наймолодший депутат в Україні. Успішно працював секретарем постійної депутатської комісії з питань молоді та спорту.

У 1991 році став одним із засновників Соціал-Національної партії України.

У 1994р. закінчив історичний факультет Львівського державного університету ім. І. Франка.

З 1994р. до 1998р. - депутат Львівської міської Ради. Керує депутатською групою.

З 1996 р. - керівник Товариства сприяння Збройним Силам та Військово-Морському Флоту України "Патріот України".

З 1999р. Андрій Парубій редагує науково-політичний журнал "Орієнтири".

У березні 2002 року обраний депутатом Львівської обласної ради. У червні цього ж року стає заступником голови обласної ради.

Активний учасник Помаранчевої революції. Комендант Українського Дому у Києві під час листопада - грудня 2004 року. Нагороджений пам`ятним знаком "Видатному учаснику Помаранчевої революції."

У січні 2005 року обраний головою партії Народний союз "Українці!", яка з липня 2005 року реорганізується в Громадське об`єднання "Український Дім"

У березні 2006 року став депутатом Львівської обласної ради від Блоку "Наша Україна".

В листопаді 2007 стає Народним депутатом України від Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона"

Член Політичної ради партії "Народний Союз Наша Україна".

Науковець. Закінчив аспірантуру на кафедрі політології та соціології Національного Університету "Львівська Політехніка"

Одружений. Дружина Парубій Уляна Юріївна - аспірант ЛНУ ім. Івана Франка. Спільно з дружиною виховує доньку Ярину.

Нагороджений Орденом "За заслуги" ІІІ ступеня та почесною грамотою Президента України.

Інформація взята з сайту: http://www.parubiy.org/
******************************************************
Сайти Андрія Парубія:
* http://www.facebook.com/andriy.parubiy
* http://www.parubiy.org/
******************************************************
Сторінка інтернет-конференції: http://www.facebook.com/event.php?eid=150594688337958
******************************************************
Організатор інтернет конференції: спільнота "Україна - Ukraine" на Facebook (http://www.facebook.com/UkraineUA)

На евро не хватает...

 

Сегодня узнал от знакомых интересную новость. В некой больнице руководство заставляет (на добровольной основе,конечно) перечислить З/П за один день на ЕВРО 2012. Так сказать, помочь родной Державе... А то сволочи империалисты ( европейские) ну никак не хотят инвестировать свои денежки в руки "які ніколи не крали". Видать нашим "нищим" олигархам очень не хочется выкидывать уже украденные бабки из бюджета страны на то, на что они были предназначены. Поэтому и решили, как и всегда, вытрусить из лохов, т.е. из народа...А дальше будем скидываться на будущую Олимпиаду и т.д. и т.п.
Так что, ребятки, будьте готовы отдать последнее ради еще более жирного "прозябания" наших Олиграфов...
P.S. И когда ж они, суки, нажрутся-то а ? 

 взято тут © pioner2000 

Бег по кругу на самокатах

 

Читаю два сообщения. 

Первое.

21 марта около 10 авто отправились из Львова протестным автопробегом. В это же время из Луганска также стартовала колонна автомобилей. 25 марта все участники автопробега встретятся в Киеве на Европейской площади и проведут совместный митинг-протест под лозунгом «Отбери у олигархов Украину, верни её гражданам!».

Второе.

В Киеве 27 марта состоится велопробег по случаю показа документального фильма Auto*Mat в рамках международного фестиваля по правам человека Docudays. Организатором мероприятия выступает Чешский центр в Киеве и Посольство Чешской республики. Все желающие принять участие в велопробеге приглашаются на Ярославов Вал 34А 27 марта на 15:30.

Очень хочется понять разницу. Не удаётся.

[ Читати далі ]

Україна переходить на «літній» час



Україна 27 березня о третій годині ночі за київським часом переходить на «літній» час.

Стрілки годинника будуть переведені на 1 годину вперед.

Перехід на «літній» час здійснюється згідно з постановою Кабінету міністрів від 13 травня 1996 року.

Перехід на «літній» час традиційно здійснюється в останню неділю березня.

Практика щорічного переходу на «зимовий” і «літній» час застосовується зараз у більш ніж 100 країнах світу. На думку експертів, це сприяє раціональнішому розподілу електроенергії, використанню світлового дня. У ряді країн дата переходу визначається з урахуванням регіональних особливостей.

УНІАН.

Звіт "Автомайдан" 25.03.2011



 Викладаю не великий звіт про участь Громадянського руху "Спільна Справа" в акції "Автомайдан".

Фотозвіт можна побачити ТУТ


Громадянський рух "Спільна Справа" був присутній на «Автомайдані», хоча офіційного запрошення від організаторів не було. Не брати участі в акції ми не могли. На акцію мали прийти люди, які брали участь разом з нами в протестах під час підприємницького майдану. Ці люди з нами жили в наметах, мерзли і залишилися з нами в той важкий час коли під ранок міліція розганяла людей і громила наметове містечко. 

[ Читати далі ]

Українське майбутнє?

Регіональні вибори в Росії дають українській владі приклад контрольованого голосування.



У 12 регіонах Російської Федерації відбулися місцеві вибори. Згідно з попередніми даними, очолювана прем’єром Путіним «Единая Россия» відповідно до результатів голосувань за партійними списками і в мажоритарних округах здобуде 375 із 546 місць у регіональних парламентах – понад дві третини всіх мандатів. У КПРФ буде 71 мандат, у «Справедливой России» – 46, у ЛДПР – 33, у «Патриотов России» – 10. Самовисуванці матимуть 11 депутатських місць.
Нинішня Україна, на думку її очільників, має в усьому копіювати старшу сестру. Досвід російських виборів змушує уважніше придивитися до того, що може нас очікувати, якщо політичні процеси цілком і остаточно відбуватимуться в бажаному для кланово-олігархічного режиму річищі.

**********************************************************************************************************************************************

Одне слово, у сучасній Росії вміють регулювати виборчу кампанію. А тому партія влади цілком спокійна напередодні грудневих парламентських перегонів. Вона переконана: «незручних людей» у представницьких органах не буде. І соціологічні опитування поки що це підтверджують. Те саме може чекати і на Україну, адже Партія регіонів сумлінно вивчає досвід «суверенної демократії» по-російськи.

Весь текст читати тут:
http://www.ut.net.ua/Politics/19348

5%, 1 голос

16%, 3 голоси

74%, 14 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.