Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Стартує кампанія проти обмеження свободи зібрань

15 листопада 2011 р. ПРЕС-РЕЛІЗ ЛЬВІВ Початок збору підписів під зверненням  до Верховної Ради та Президента України  на захист права на мирні протести Всеукраїнська ініціатива “За мирний протест!”

СТАРТУЄ ГРОМАДСЬКА КАМПАНІЯ ПРОТИ ОБМЕЖЕННЯ СВОБОДИ ЗІБРАНЬ Всеукраїнська ініціатива “За мирний протест!” має на меті не допустити прийняття законопроекту № 2450 «Про порядок організацій і проведення мирних зібрань», який фактично скасує право громадськості на мирний протест, також в подальшому відстояти основоположні принципи свободи мирних зібрань при прийнятті нового закону. Активісти ініціативи «За мирний протест!» на брифінгу перед Львівською Ратушею зазначили, що сьогодні, всупереч рішенню Конституційного суду 2001 року, який чітко визначив, що немає законодавчо встановлених обмежень щодо строків подачі заявки на проведення акцій та місць її проведення, органи місцевого самоврядування в Україні намагаються своїми актами ускладнити для громадськості можливість участі в мирних демонстраціях. Активіст громадянського руху “Відсіч” Михайло Мосін додав: “Тому сьогодні ми робимо перший крок – починаємо кампанію зі збору звернень до Верховної Ради та Президента за вимогою захистити право на мирні зібрання. Ці підписи будуть збиратись по всій Україні, адже проблема обмеження свободи мирних зібрань є принциповою для діяльності будь-яких громадських ініціатив та збереження демократичних практик в країні”. Організатори навмисне обрали вуличний формат акції, адже йдеться саме про захист права на демонстрацію і відкрите вираження своєї позиції. “Якщо громадськість не буде втручатись у законотворчість наших парламентарів, то може статися так, що ми вже не зможемо підійти так близько до Ратуші, як сьогодні, щоб висловити нашу позицію з будь-якого питання. Наше завдання – домогтись остаточного відхилення законопроекту 2450 і пролобіювати правильний демократичний закон” – підкреслив голова правозахисної організації «Корпус свободи» Євген Філіппов. Детальніша інформація: Львів: Ольга Сало +380 63 628-68-41 Про загальноукраїнський формат: Володимир Чемерис +38050 380-62-68 http://www.zmina.org.ua/

Студенти влаштують виставку “зброї”* під офісом Партії Регіонів

У зв’язку із наміром Партії Регіонів прийняти законопроект «Про вищу освіту», а також у відповідь на заяву президента про те, що сьогодні в Україні закуповується зброя для скоєння нападів на органи влади, студенти заявляють, що самовіддано використовуватимуть знаряддя ненасильницького спротиву для знищення рейтингу партії більшості та викриття її антинародної політики.

У Києві в середу, 16-го листопада, о 14:00 під офісом Партії Регіонів (вул. Липська, 10) відбудеться виставка студентських знарядь боротьби!

Спудеї продемонструють свою справжню “зброю”, виготовлену для законного спротиву антистудентським, антиосвітнім та антинародним діям провладної партії.

Всі охочі запрошуються відвідати захід. Вхід вільний. *подія відбудеться з дотриманням Законодавства України

Берегиня роду













Зовсім не хотілось про сумне..., але пісня така зворушлива,що не могла залишити її без уваги heart
Пісні  Ірини Лончини знайдете  ТУТ

Спеціально про СС Галичина..

  • 15.11.11, 14:48

Взято звідси http://sd.net.ua/2010/06/09/ss_galichina_gromadjanska_vjjna_19411945.html

"Щоб дати оцінку діям українських солдатів у складі німецької армії, краще всього використовувати джерела, які важко запідозрити в симпатіях до солдатів Третього Рейху. Багато фактів цього матеріалу процитовано із статті ізраїльського журналіста Шимона Брімана «Золотий лев зі свастикою». Журналіст з Хайфи чітко визначає мету своєї роботи, розміщеної на «Порталі єврейських сайтів»: «Наскільки обгрунтовані звинувачення єврейських організацій і російської Держдуми в адресу ветеранів-галичан? Чи обагрені їх старечі руки кров'ю жертв Холокоста?» 

У результаті, автор наводить результати офіційних судових розслідувань, починаючи з Нюрнберзького процесу: «Радянська сторона не привела в Нюрнберзі ніяких доказів участі «Галичини» в каральних операціях. Судові інстанції ФРН в 1959-му і Канади в 1986-му визнали солдатів дивізії фронтовиками, що не брали участь в стратах польського і єврейського населення. Канада тричі розглядала в суді історію «Галичини» - і всі процеси підтверджували, що ніяких військових злочинів за дивізією не числяться.

У ухвалі судді Жюля Дешене (Оттава, 30 грудня 1986 року, стор. 261 протоколу, параграфи 56-61) сказано: «Члени дивізії індивідуально перевірялися в цілях безпеки перед їх в'їздом до Канади. Звинувачення у військових злочинах ніколи не підтверджувалися - ні вперше в 1950 році, ні після нової перевірки в 1984-му, ні зараз».

Але це все, звісно, не КРАПКА

Хто такі СС..

  • 15.11.11, 11:51

Справжні СС-івці - ще Секретні (таємні) Співробітники..

Журнал "Огонёк" писав ще у далекому 1991 році:

"За годы советской власти от рук палачей погибло более 80 миллионов россиян"...

і без ССівців тут не обійшлось.. 

http://photoalbum.chat.ru/ipc_index.htm

Альтернативщиків прибирають..

  • 15.11.11, 11:11

Не встигла як слід запрацювати, альтернативна звичайним, нова соціальна мережа Diaspora, як одного із її засновників "відійшли", надіюсь у світ кращий..

(тепер альтернативна Diaspora буде розвиватись у "правильному" напрямку)

http://focus.ua/incident/207710/

а ось тут повідомлення, що українці старіть (чомусь), випереджаючи біологічний вік

(тому, що вік нам ВКОРОЧУЮТЬ)

http://focus.ua/society/207624/

а ось тут серби хочуть стати громадянами Росії..

(тому Сербію можуть згодом "приєднати" до Росії, як Абхазію чи південну Осетію..) 

але спочатку все почнеться із Косово.. http://focus.ua/foreign/207686/

в США вчителів звільнять за записи в Facebook http://focus.ua/foreign/207419/

(це тому, що соціальні мережі "правильно" розвиваються і дають роботу сексотам

через 5 (п'ять) років нас "чекають" незворотні зміни клімату Землі http://focus.ua/tech/207658/

(ось це більше схоже на Кінець світу, але ВСЕ буде "кінчати" нас НЕ ТАК)

ГІГАНТСЬКУ сонячну пляму можна бачити не озброєним оком http://focus.ua/tech/207367/

(але небо "прикрили" хіміотрасами та "сухим" туманом і тому ми нічого не побачимо)

цього всього ВЖЕ ЗАРАЗ не витримують кашалоти і викидаються на берег http://focus.ua/foreign/207499/

а у Британії відкрилась виставка 9-річного художника http://focus.ua/culture/207451/

(якщо він буде ПРАВИЛЬНО малювати, то його, можливо, й не "приберуть"..)

Якими пральними порошками ви користуєтеся???



Нас цікавить ваша точка зору. Долучайтеся до нашого опитування – голосуйте та висловлюйте свої думки у коментарях під цією заміткою. На підставі результатів голосування та ваших висловлювань ми зробимо дослідження та оприлюднимо його широкому загалу.

Опитування проходить тут: http://ukrainianpeople.wordpress.com/2011/11/13/washingpowders/

Державні прапори в Луганську

Вчора я повернувся з Луганську. Помітив цікаву особливість. Достатньо нерідко бачив там на лобовому склі машин прапорці - маленькі Державні Прапори України.

Враховуючи те, що "жителі Донбасу", з якими мені довелося спілкуватися плюються при згадуванні нинішньої влади... Мені це здається ознакою, тенденцією... Побачимо...




Особливості національної рехворми.

  • 13.11.11, 17:36
- О... дивись-дивись, Микольцю! Пішли нарешті рехворми! Нашим "особєнним" образом!




Справжній український папуга!!! (відео)

Він говорить і співає українською. На відміну від багатьох українських політиків...

Переглянути відео можна тут: http://wp.me/p1fDEz-3F