Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

«Я не крепостной, чтобы с землей меня передавать».

Речь украинского режиссера Олега Сенцова в суде.

Я не знаю, Государственная Дума приняла закон, запрещающий смеяться в цирке? Она может это сделать. Но я не могу понять, почему вы с серьезными лицами воспринимаете то, что здесь происходит. Это представление. Я не буду в очередной раз заявлять о своей невиновности, говорить, что все это сфальсифицировано и политически обосновано, о том, что применялись ко мне различные меры воздействия. Я об этом уже говорил, повторяться нечего.

Следствие идет хорошо, уже 18 томов подшито, следователи браво работают, я очень за них рад. Из новых новостей, что там проскальзывают: что я хотел выпустить ракету по Верховному совету Крыма с радиоактивной начинкой. Я с нетерпением жду обнаружения данной ракеты, моих снимков на ее фоне и отпечатков пальцев — ну как все чтоб было красиво.


Трошки гумору не зашкодить .

  • 01.10.14, 00:35
трошки гумору не зашкодить 
Сидить  хлопець з  Правого Сектора і гірко плаче...Я його питаю:
-Що сталося?
-шуфрича побили
-А чого плачеш? 
-А я не бачив.

Скрізь, всігда, завжди

Чого ти, хлопче доїбався?
Чи був я тут, чи тут не був…
Я за Україну змагався,
Правда, де саме - я забув

Я ж не сховався у кладовці,
Хоч Яник ледь мене не вбив
Я просто був в командіровці,
(В Монако педікюр робив)

Дивлюся чесно прямо в очі,
Кажу відверто, ось вам хрест.
Два роки я простим робочим
Пахав в “Монакосанспецтрест”

І якщо буде справка нужна
Я принесу, бо там про то -
Як я з Майдану, безоружний
Поїхав на Донбас, в АТО

Щоб скласти у ВееР присягу -
Сухим я вилізу з води.
Достану вам любу бумагу,
Що я був скрізь, всігда, завжди…


колаборант заслужив більшого

  • 30.09.14, 21:15
У Шуфрича черепно-мозкова травма. Відео

Під час конфлікту біля будівлі Одеської облдержадміністрації з проукраїнськми активістами депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич отримав струс головного мозку і черепно-мозкову травму.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в Приморському райвідділі міліції Одеси.

«Політика шпиталізовано. Медики констатували у депутата струс головного мозку і черепно-мозкову травму. Розпочато розслідування за фактом побиття Шуфрича за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», - зазначили в райвідділі.

Згодом Шуфрич з лікарняного ліжка заявив, що влада не надала йому належної охорони.

«Я утримаюся від слова «фашисти», хоча те, що сталося, я думаю, одесити правильно розумітимуть і оцінять. Я, звичайно, здивований, м'яко кажучи, тому, що відбулося в будівлі обласної адміністрації. Це сьогодні чітка демонстрація того, що таке влада України і зокрема Одеси», - сказав нардеп.

За словами Шуфрича, протестувальники намагалися запхати його в сміттєвий бак, на що екс-регіонал відповів, що «в сміттєвий ящик ви засунете мене тільки мертвим».

Нагадаємо, близько ста активістів одеського Євромайдану, в тому числі «Правого сектора», Автомайдану, УДАРу та інших структур зірвали прес-конференцію кандидата в депутати ВР Нестора Шуфрича.

Перепалка між депутатом і його охоронцями та представниками Євромайдану переросла в бійку.

 Охорона Шуфрича застосувала проти активістів сльозогінний газ і стріляла вгору з табельної зброї. А через кілька хвилин сутички Шуфрич із закривавленим обличчям втікав разом з охоронцями до мікроавтобуса, який миттю від'їхав від будівлі ОДА.

Відео: youtube.com

Народна люстрація набиратиме темпів

  • 30.09.14, 21:04
Нусс: Після інциденту із Шуфричем почнуться політичні вбивства
Елена Ясиновская 30 вересня 2014, 19:13
 
Нусс: Після інциденту із Шуфричем  почнуться політичні вбивства

Україна стоїть на порозі прямої, не керованої люстрації. Так висловився про сьогоднішній інцидент, який стався  із Шуфричем біля Одеської ОДА, політичний аналітик Павло Нусс. 

Новину повідомляє «Преса України».

«Те, що сьогодні сталося в ліберальній і демократичній, багатонаціональній Одесі з Шуфричем - серйозний сигнал до того, що Україна стоїть на порозі прямої  некерованою "люстрації", в наслідок  якої вже скоро можна очікувати політичні вбивства», - запевнив Павло Нусс.

Також експерт зазначив, що ситуація із Шуфричем це початок.  Наслідком, на його думку,  подібної «народної люстрації» стануть масові політичні вбивства. 

Аби такого не сталось  Нусс  радить «авторам  створення  кривавого  режиму Януковича» відмовитись від участі у парламентських  виборах  26 жовтня.

Нагадаємо, зранку 30 вересня,  народного депутата, екс-регіонала Нестора Шуфрича побили біля Одеської ОДА.  На горіхи від активістів отримав також  депутат облради  Микола Скорик.Сам Шуфрич, як тільки йому вдалось втекти від «народного суду», заявив, що українські «фашисти» засунуть його в сміттєвий ящик тільки мертвим. Також він сказав, що його побиття це чітка демонстрація того, що таке влада України і зокрема Одеси.

Розпочато народну люстрацію

  • 30.09.14, 20:54
   Першим на горіхи отримав покидьок шуфрич. Звичайно він заслужив набагато більше. Як мінімум. шибеницю! Впевнений за цим першим вироком не забаряться й інші. У звязку із тим що правоохоронна система не виконує соціального запиту суспільства цю функцію цілком виправдано бере на себе саме суспільство.


   Дивіться і, беріть за приклад !!! Не суминіваюся у кожному регіоні знайдуться свої шуфричі і, свої патріоти, які знайдуть для них сухі та міціні гилляки.  СМЕРТЬ колаборантам!

СМЕРТЬ москальським окупантам та колаборантам

  • 30.09.14, 20:44
Загинув терорист, про якого російський LifeNews зняв великий сюжет (ФОТО)
Саша Казимирский 30 вересня 2014, 18:29
 1274  3
Загинув терорист, про якого російський LifeNews зняв великий сюжет (ФОТО)

Терорист з «донецької народної республіки», який ще вчора став головним персонажем російського пропагандистського телеканалу LifeNews, сьогодні загинув у бою з українськими військовими.

Про таку новину повідомляє сам LifeNews на своєму сайті, передає «Преса України».

Терорист мав позивний «Ялта» і він командував розвідувальним «взводом» з ідіотською назвою «Сомалі». Ще вчора «Ялта» передавав привіт своїй рідній мамі, але сьогодні вона вже отримала вісточку, що її син убитий...

«Ялту» та його кілька спільників розстріляли з бетеера, коли терористи підійшли до будівлі готелю, що розташований на території донецького аеропорту. 

Проте назустріч терористам, що підійшли впритул до будівлі, виїхав український БТР, який і обстріляв «Ялту» і його банду. 

Терористи вже забрали тіла загиблих, незважаючи на те, що територію готелю досі контролюють українські військові.

Бандит «Ялта», якому було 30 років, прийшов в «армію днр» добровольцем, своє прізвисько він отримав із-за місця народження. 

В останній раз в об'єктив камери LifeNews він потрапив буквально вчора.