хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Народна люстрація набиратиме темпів

Нусс: Після інциденту із Шуфричем почнуться політичні вбивства
Елена Ясиновская 30 вересня 2014, 19:13
 
Нусс: Після інциденту із Шуфричем  почнуться політичні вбивства

Україна стоїть на порозі прямої, не керованої люстрації. Так висловився про сьогоднішній інцидент, який стався  із Шуфричем біля Одеської ОДА, політичний аналітик Павло Нусс. 

Новину повідомляє «Преса України».

«Те, що сьогодні сталося в ліберальній і демократичній, багатонаціональній Одесі з Шуфричем - серйозний сигнал до того, що Україна стоїть на порозі прямої  некерованою "люстрації", в наслідок  якої вже скоро можна очікувати політичні вбивства», - запевнив Павло Нусс.

Також експерт зазначив, що ситуація із Шуфричем це початок.  Наслідком, на його думку,  подібної «народної люстрації» стануть масові політичні вбивства. 

Аби такого не сталось  Нусс  радить «авторам  створення  кривавого  режиму Януковича» відмовитись від участі у парламентських  виборах  26 жовтня.

Нагадаємо, зранку 30 вересня,  народного депутата, екс-регіонала Нестора Шуфрича побили біля Одеської ОДА.  На горіхи від активістів отримав також  депутат облради  Микола Скорик.Сам Шуфрич, як тільки йому вдалось втекти від «народного суду», заявив, що українські «фашисти» засунуть його в сміттєвий ящик тільки мертвим. Також він сказав, що його побиття це чітка демонстрація того, що таке влада України і зокрема Одеси.

7

Коментарі

130.09.14, 21:05

наші хлопці на Східному фронті бють кацапських окупантів нам потрібно вибити рашистських колаборантів

    230.09.14, 22:06

    президенту нема чого тягнути з підписом під законом про люстрацію. І головне щоб це зупинити потрібно щоб закон про люстрацію працював

      31.10.14, 10:16

      Якщо суди, прокуратура і міліція відпускають злочинців, народу не залишають вибору, як тільки чинити самосуд.

        Гість: Svet-Lana

        42.10.14, 13:08

        да, они доведут народ до кипения и еще и до раскулачивания дойдет!!! скорей бы

          52.10.14, 23:23

          самі винні, їх відлюструють