Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Акт про відновлення Української держави та трохи ретроспективи

З0 червня 1941 року у Львові проголошений Акт про відновлення  Української держави.
          

1. Волею українського народу, Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її Творця й Вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кровавого московсько-большевицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває весь український нарід не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава.

Суверенна Українська Влада запевнить українському народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння всіх його потреб.

2. На західних землях України твориться Українська Влада, яка підпорядкується Українському Національному Урядові, що створиться у столиці України — Києві з волі українського народу.

3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Европі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.

Українська Національна Революційна Армія, що творитисьме на українській землі, боротисьме дальше спільно з Союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий лад у цілому світі.

Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава, хай живе Організація Українських Націоналістів, хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера! Слава Україні! Героям Слава!

Слава всім воїнам, що боролися за Україну. І хай волають зараз ті перевертні комуністичного режиму, адже переможець вбачається в незмінному факті - Українська держава існує! А Сталіна і СРСР немає. І вже не буде. 
І Україна є не досягненням комуняки Кравчука, раптом перефарбувавшогося в національні барви, а є результатом цілих поколінь, що поклали голову за цю країну. Адже саме міцний спротив українців ще в часи 1917 - 1920 комуністичній шоблі, спричинив те, що навіть Лєнін і Ко не могли вже ігнорувати факту існування українців. І навіть держава - примара УСРР була все ж державою українською, хоча б по назві.  Спротив вояків УПА спричинив те, що на українські землі вже не повернувся сталінізм та терор, котрий пережили українці в 30-х роках. Кожен, починаючи від селянина, котрий повісив на гіляку "вояку" НКВД до провідників ОУН обох таборів, зробив свій внесок в становлення Української держави. Велика їм дяка та шана!
А всі хто волають, то лише соплежуї. Хай волають, бо це вже вмираючий вид. Ці динозаври, уходячи вирішили ще хряпнути дверима, то хряпнуть. Хоча це навіть не хряп дверей, а лише стислий вереск вмираючої гієни. Бо Україна є й буде! А соплежуї можуть захлинутися своєю піною.
Слава Україні!
                   

Рейтинг путінського уряду сягнув історичного мінімуму

  • 29.06.11, 15:06
Той факт, що рейтинг Путіна вищий, ніж рейтинг його уряду, трохи бентежить. Очевидно, що російські громадяни вірять у казочку про доброго царя і поганих боярів.

Число незадоволених росіян кабінетом міністрів Володимира Путіна вперше перевалило за половину населення, хоча рейтинг самого прем’єра і лідера "Єдиної Росії" залишився на рівні 69 відсотків. Такі результати опитування, проведеного центром ім. Юрія Левади.

За даними соціологів, у червні рейтинг уряду впав до 46 відсотків, а число тих, хто не схвалює дії кабінету Путіна, досягла 52 відсотків.

У 2008 році діяльність уряду Путіна схвалювали 60% росіян. Восени минулого року рейтинг був стабільно вище 50%.

Розчарування громадян у владному тандемі і партії влади вперше було зафіксовано в січні, коли їхні рейтинги синхронно опустилися відразу на кілька відсотків, хоча і залишилися вищими за п’ятдесятивідсоткову планку.

Соціологи пояснювали зниження популярності влади із затяжним виходом Росії з економічної кризи і відсутністю у громадян надій на краще життя.

Рейтинги тандему досягли історичних мінімумів в березні, потім піднялися, але в червні повернулися на найнижчі за час спостереження рівні. Число тих, кому подобається робота президента Дмитра Медведєва, склало 66 відсотків, а кількість задоволених Путіним залишилося на рівні 69%.

Нагадаємо, що вперше рейтинги Путіна і Медведєва зрівнялися в травні цього року. У квітні понад третина росіян підтримували висунення і Володимира Путіна, і Дмитра Медведєва на президентських виборах 2012 року.
За матеріалами: ТСН

Хто придумав Європейський союз?

Нам кажуть, що після війни країни демократичної Європи об'єдналися задля проведення спільних політичних та економічних рішень і бла, бла, бла.

Проте ще у 1915 році Ленін випускає свій памфлет "О лозунге Соединенные Штаты Европы", де зокрема писав:

"Дискуссия по этому вопросу приняла на нашей конференции односторонне-политический характер. Отчасти это вызвано было, может быть, тем, что в манифесте Центрального Комитета этот лозунг прямо формулирован как политический (" ближайшим политическим лозунгом..." – говорится там), причем не только выдвинуты республиканские Соединенные Штаты Европы, но и подчеркнуто специально, что " без революционного низвержения монархий германской, австрийской и русской" этот лозунг бессмыслен и лжив".

Стає трохи зрозуміліше, хто бажав знищення трьох імперій, задля чого і хто розпочав Першу світову війну, про що вже писав. 

У 1925 році виходить багатотомник Лєйби Бронштейна (він же Лев Троцький) "Л.Троцкий. Сочинения. Прблемы международной пролетарской революции. Основные проблемы пролетарской революции". І ось у 12 томі в своїй праці "О своевременности лозунга "Соединенные штаты Европы" Лєйба пише:

"Я думаю, что, наряду с лозунгом: "правительство рабочих и крестьян", своевременно выдвинуть лозунг: "Соединенные Штаты Европы". Только в соединении этих двух лозунгов мы получим известный перспективный, этапный ответ на наиболее жгучие вопросы европейского развития".

"Мы не станем заниматься здесь предсказаниями насчет того, каким темпом пойдет объединение европейских республик, в какие хозяйственные и конституционные формы оно выльется, какой степени централизации достигнет европейское хозяйство в первый период рабоче-крестьянского режима. Все это можно спокойно предоставить будущему, - с учетом того опыта, который имеет уже Советский Союз, сложившийся на почве старой царской России. Но совершенно очевидно, что таможенные перегородки должны быть опрокинуты. Европейские народы должны взглянуть на Европу, как на арену объединенного и все более планомерного хозяйства".

"Соединенные Штаты Европы" - чисто революционная перспектива, - ближайший этап общей нашей революционной перспективы..."

"Разумеется, рабоче-крестьянская федерация не замкнется на европейском этапе. Через наш Советский Союз она, как сказано, откроет себе выход в Азию и тем самым откроет Азии выход в Европу. Дело, таким образом, идет только об этапе, но это очень большой исторический этап, и через него-то нам и нужно в первую голову перевалить". 

Тобто ми бачимо, що створення об'єднаної Європи було придумано комуністами. 

Що і підтверджує Буковський.


А що завадило?

Зверніться до Леніна, що він казав? Ще раз:

"...без революционного низвержения монархий германской, австрийской и русской"этот лозунг бессмыслен и лжив".

А напередодні війни, другої світової, котра з цих імперій існувала? І чого ЄС було створено саме після другої світової? І кому вона була на руку?

Якщо ви зможете відповісти на ці запитання, то зможете зрозуміти, хто і для чого розв'язав Другу світову, що таке ЄС і хто знаходиться за кулісами цього театру.

WikeLeaks:Тимошенко брехала, щоб отримати гроші від МВФ

  • 27.06.11, 16:15
Відповідно до даних, викладених на сайті WikeLeaks, працівники американського посольства ще в грудні 2009 року повідомляли, що екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко для отримання кредиту МВФ вдавалася до брехні.

Американські дипломати вважають, що команда Ю.Тимошенко для того, щоб домогтися грошей МВФ «вдавалася до брехні, залякування і маніпулювання громадською думкою як в Україні, так і за кордоном».

«Представник МВФ в Україні повідомив, що представники українського уряду навмисно ввели в оману як українські, так і міжнародні ЗМІ, змусивши їх повірити, що Україна виконала «основні вимоги» МВФ з метою отримання четвертого траншу позики. Макс Альєр знову повторив, що «дуже скромні» умови МВФ досі залишаються не виконаними», – йдеться у депеші.

М.Альєр відзначив, що заступник голови уряду Григорій Немиря «передав власну інтерпретацію вашингтонських переговорів українським та міжнародним ЗМІ, які написали 11 грудня і у вихідні, що уряд досяг прогресу у переговорах з МВФ», що Україна задовольнила «основні вимоги» МВФ і сподівається на отримання позики.

Представник МВФ в Україні також зазначав, що тодішній міністр закордонних справ України Петро Порошенко заявляв: виникне «великий ризик» перебоїв з постачанням газу до Європи, якщо Україна не отримає транш МВФ.

Зазначалося, що Порошенко у приватній бесіді з після 13 грудня висловив припущення, що Україна зможе сплатити рахунок за газ у січні, але без зовнішньої підтримки в лютому буде гірше.

Представник МВФ сказав, що повідомлення уряду України про перебої з постачанням газу виявилися безпідставним прийомом, спрямованим на європейські країни, щоб отримати кредит у терміновому порядку.

За словами М.Альєра, Ю.Тимошенко була «готова пообіцяти що завгодно кому завгодно», щоб влити кошти в бюджет, покрити витрати на газ і погасити внутрішній борг.
За матеріалами: ЗІК

Протиотрута від Ісаєва

Доволі часто помічав, і не тільки тут, що як тільки мова заходить про винуватців Другої світової розгораються спори і опоненти закидають нас інфой и посиланнями на свою ікону - Олексія Валерійовича Ісаєва. Написав ряд творів в серії "Антисуворов", де нібито доводить недолугість версій Суворова-Різуна. Я особисто читав Ісаєва і нікому б не радив цього робити, хіба що заради того, щоб побачити примітивну роботу гебіських подпєвал. Ну а для цілого пласта "патріотів совєцкой родіни" це звісно ж авторитет. Так ось, друзі, протиотрута є! Це книга Петра Тона "Живому классику А.Исаеву", де автор послідовно, чітко, пункт за пунктом доводить брехню цього нібито об'єктивного історика та його "істеричних фактів". Тож, друзі, наступного разу коли вам будуть тикати Ісаєвим, давайте їм читати Тона, може порозумнішають.
"Совсем недавно один мой приятель зашел ко мне, чтобы посмотреть новинки моей библиотеки. Слово за слово, разговор повернул на разоблачителей "Ледокола", всяких мастей помогайб-грызунов-городецких и их эпохальные труды. Собственно, это было продолжение давнего спора, поэтому, чтобы не толочь воду в ступе, я подошел к полке, взял с нее только что прочитанную книгу "Антисуворов" Алексея Валерьевича Исаева, и предложил другу выбрать наугад любую страницу из этой книги, утверждая, что найду на ней искажение фактов цитируемых мемуаров или книг. Он с сомнением полистал "Антисуворов" 2004 года издания и сказал мне: "Наугад выбирать не буду, потому что книгу еще не читал. Разбери ВСЕ страницы последовательно. Начни с "Введения" страницы с пятой по десятую включительно. А потом пойдем дальше по главам"

Ну я ему про “Введение” все и рассказал, что обнаружил. Он ответил — “быть не может, чтобы так много ляпов было всего на шести страницах! Наверно, ты что-то не так понял”

Вот я и спрашиваю у Алексея Валерьевича - “может, я действительно что-то не так понял?

Коли урветься наш терпець?

Чомусь потягнуло на лірику. Хотіла б процитувати  Яна Таксюра, який каже, що взагалі наша національна головна гідність, національне достоїнство – це найдовший у світі терпець. Є такі рядки у нього:

В американців є свобода,
У німців – пиво та бекон,
У французів є висока мода,
В англійців – кращий стадіон.

А українець пересічний
У справі іншій є взірець.
Він має довгий еластичний
Ніде не бачений терпець.

Наприклад, зверху заманеться
Ввести податок на штани —
Терпець вкраїнця не порветься,
Хоч триста літ його тягни.

Або братва введе в оману:
Покличе в банк, а там — бордель.
Вкраїнець свій терпець дістане,
Зітхне — і знову до грабель...

Я чув: начальство задля траншу
Продать хотіло наш терпець.
Не продавайте, я не раджу,
Бо вам усім прийде...
(...несподіваний і дуже
неприємний фінал).

15%, 3 голоси

5%, 1 голос

65%, 13 голосів

15%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Промова Сталіна від 19 серпня 1939 року

В минулій замітці ми мали змогу послухати Адольфа Гітлера щодо причин нападу на СССР.

А зараз повернемось трохи раніше, а саме 19 серпня 1939 року на зібрання Політбюро ЦК ВКП (б) і комінтерну, і подивимось на слова товариша Сталіна і як він пояснював підписання пакту Молотова-Ріббентроппа:

«Сейчас критической фазы достиг вопрос: война или мир. Мы абсолютно уверены, что в том случае, если нами будет заключен договор о взаимопомощи с Англией и Францией, то Германия будет вынуждена смягчить свои претензии к Польше. В этом случае, возможно, будет избежать войны. И последствия этого будут для нас весьма опасными. В противном случае, если мы заключим пакт о ненападении с Германией, она, безусловно, нападет на Польшу, и в этом случае вмешательство Англии и Франции на стороне Польши неизбежно. В этом случае мы имеем все шансы остаться в стороне со всеми вытекающими из этого выгодами. В связи с этим понятно наше решение принять предложение Германии о заключении пакта, а представителей Англии и Франции вежливо отправить по домам. Мы в высшей степени заинтересованы в том, чтобы в Европе началась война между Германией и англо-французским блоком и чтобы эта война длилась как можно дольше, чтобы воюющие стороны полностью исчерпали бы свои ресурсы. За это время мы должны интенсифицировать нашу работу в воюющих странах с тем, чтобы мы были полностью готовы к тому, что произойдет по окончании войны»

Джерело Christian Zentner/ CHRONICK ZWEITER WEKTKRIEG / Otus Verlag AG, St.Gallen

Шкода, що ми вже не зможемо запитати товариша Сталіна, що мало відбутися, після того як Німеччина вичерпала б свої сили?

Двоє донеччан спалили радянський та нацистський прапор

  • 22.06.11, 22:47

Свою акцію спалення прапорів шахтарі Олександр Луцик та Віктор Михащенко провели на верхівці одного з териконів шахти імені Челюскінців.

2206__1
Фото з місця події
У Донецьку 22 червня, в день річниці початку Великої вітчизняної війни двоє шахтарів спалили прапори СРСР та нацистської Німеччини. Свою акцію Олександр Луцик та Віктор Михащенко провели на верхівці одного з териконів шахти імені Челюскінців.

"Ми - двоє українців із Донецької області. Сьогодні, коли 70 років тому розпочалася бійня, що розв'язали дві сатанинські сили: одна - з Москви, інша - з Берліна, ми солідарні з рішеннням ОБСЄ. У ньому обидва кровожерливі режими визнані винуватими в цій бійні", - заявили шахтарі.

Нагадаємо, у 2009-му році Парламентська асамблеяОБСЄ зрівняла сталінізм та нацизм, як режими однаково злочинні за своєю суттю.

"Якщо ми європейці, то з такими прапорами в гості ніхто нікуди в Європі не ходить. Думаємо, що сьогодні всі люди доброї волі підтримають те, що ми зробили, і чинитимуть так само", - зазначили Луцик та Михащенко.

http://video.i.ua/user/2548344/54149/294893/

У Львові з’явилась нова соціальна реклама

  • 22.06.11, 22:22
:
Сьогодні, 22 червня, у Львові відзначають День скорботи і вшанування пам'яті жертв нацистського та комуністичного режимів в Україні. Відтак, від нині в місті з’явилась відповідна соціальна реклама на білбордах. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Червень 1941 – 70 років тому – був трагічним для Львова. Адже львів’яни однаково постраждали як від нацистського, так і комуністичного режимів під час Другої світової війни. Було винищено значна частина населення міста. В’язниці і концтабори однаково використовувалися НКВД та Гестапо. Це однакові за своїми злочинними діями сили. Тому ми вшановуємо пам’ять людей, які безневинно загинули в цей час від їх рук», - зауважив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

На білборді розміщено дві фотографії: жертв комуністичного та нацистського режиму. Зокрема, на соціальній рекламі проілюстровано страту людей 30 червня 1941 року в Тюрмі на Лонцького та розстріл в березні 1942 року позаду Львівського Національного Академічного театру опери та балету.

Агрессия или превентивный удар?

  • 22.06.11, 20:13
     vs  



Ну что ж, господа, вставлю и я свои пять копеек по поводу злободневных вопросов 70-летней давности. Буду говорить о "нгаглом и зверском" нападении Гитлера на нашу в прошлом (слава Богу что в прошлом) Родину СССР. Натолкнул на мысль спор с одним из блогеров на эту тему. Что ж попробую те доводы, которые приводил ему, в более развернутом виде опубликовать.

Для того, чтобы пресечь все споры и сомнения буду поьзоваться только всеми известными источниками, а не писульками современных историков. Это будет собственно "Моя Борьба" А.Гитлера, речи фюрера, сталина и другие публикации тех времен. На их основы попробуем логически все продумать и посмотрим куда нас заведет эта тропа.

Итак 1924 год. Крепость Лансберг. Еще всего лишь политический маргинал Адольф Алоизович пишет свою книгу, которая в последствии станет бестселлером, Моя борьба. И там в принципе излагает свои взгляды на международную политику и цели будущей Германии. Итак Гитлер оценивая причины поравжения Германии в первой мировой писал:

"Политику завоевания новых земель в Европе Германия могла вести только в союзе с Англией против России, но и наоборот: политику завоевания колоний и усиления своей мировой торговли Германия могла вести только с Россией против Англии. Казалось бы, что в данном случае надо было по крайней мере сделать надлежащие выводы и прежде всего - как можно скорей поспать к черту Австрию".
 
"Однако наша дипломатия не подумала ни о союзе с Россией против Англии, ни о союзе с Англией против России; как же, ведь в обоих этих случаях война становилась неизбежной"

То есть Гитлер видит основную причину поражения Германии в войне на два фронта. Логика есть? Есть и довольно правильная. Идем дальше.

Адольф Алоизович действительно писал о "походе на Восток". Но все забывают, что он добавлял. Снова к его книге:

"Перед тем как кончить эту главу, я хочу еще и еще раз остановиться на доказательстве той мысли, что в деле заключения союзов для нас существует только одна единственная возможность. Уже в предыдущей главе я доказал, что действительно полезным и открывающим нам крупные перспективы союзом был бы только союз с Англией и Италией. Здесь я хочу остановиться еще вкратце на военном значении, какое может получить такой союз".

И далее:

"Конечно достигнуть такого союза - дело, связанное с большими трудностями, о чем я уже говорил в предыдущей главе... Нужно только понять, что вся обстановка повелительно требует от нас именно такого решения, нужно раз навсегда
отказаться от внешней политики, не знавшей в течение последних десятилетий
никаких целей, нужно твердо выбрать один единственный путь и идти по нему до
самого конца
". 

Я думаю более чем показательно. Гитлер считал, что поход на Восток возможен только, если заспиной будет дружественная Англия. 

В общем логику мы видим. А что далее? Гитлер нападает на Польшу, заключает договор с Союзом. Почему он поменял тактику союзов? Обьяснил Гитлер это в своей речи от 22 июня 1941 года:

"Тем не менее, рождающаяся из ненависти новая политика окружения и изоляции Германии немедленно началась Англией снова. Внутренне и международно это результировалось в теперь нам хорошо известный заговор между евреями и демократами, большевиками и консерваторами, с единственной целью заблокировать установление нового германского государства, и опустить его снова в мизерное состояние и импотенцию".

Но логика "не войны на два фронта любой ценой" осталась, про что свидетельствовал Пакт Молотова - Риббентропа.

И вдруг перед Гитлером осталась одна Англия, разработана операция Морской Лев, а Гитлер  ни с того ни с сего нападет на СССР и втягивает себя в такую ненавистную ему войну на два фронта. Где же логика? Бывает говорят, что де Гитлер уверился, что США в войну не вступит (чего он боялся) и решил оставить Англию на закуску. Но так ли это? Не знал ли Гитлер, что США вступит в войну? Снова "Моя Борьба":

"Пример Англии также не опровергает сказанного. Глядя на британскую империю, не следует забывать весь англосаксонский мир как таковой. Англию нельзя сравнить ни с каким другим европейским государством уже по одному тому, что Англия имеет так много общего в языке и культуре с САСШ".

Знал он, что США и Англия это одно и тоже.

И вообще как мог Гитлер оставить у себя за спиной страну, которую считал самой коварной и одной из самых сильной в мире? Снова к Моей Борьбе:

"Ну, а Англия всегда обладала тем вооружением, которое для данного момента было ей необходимо. Англия всегда пускала в ход те орудия борьбы, которые обещали успех. Англия воевала при помощи наемной армии, пока ею можно было обойтись. Но Англия, когда нужно было, проливала драгоценную кровь лучших своих сынов, раз только этого требовал успех дела. И всегда неизменно Англия обнаруживала решительность, настойчивость и самое величайшее упорство в борьбе".

И кто то хочет сказать, что он недооценивал Англии? Или из его речи от 22 июня 1941 года:

"Именно поэтому Англия столетиями громила Испанию во многих войнах. Поэтому Англия вела войны против Голландии. Поэтому позднее (1812г.) Англия громила Францию с помощью сил всей Европы, а после этого на рубеже 20-ого столетия Англия (Антанта), начала окружение Германского Государства и это почему мы имели «Великую Войну» 1914 года – «мировую войну». Но только вследствие внутреннего саботажа Германия была разбита с катастрофическими для неё последствиями"

Т.е. это можно обьяснить только безумством. В России сейчас идет пропаганда "другого Гитлера", такой себе сумасшедший оккультист, и одна из недавних програм на ТВ обьяснила все просто - Гитлеру составили гороскоп и он плюнул на свои взгляды и кинулся на СССР. Но не думаю, что эту версию мы серьозно будем рассматривать, но факт в том, что все современные историки пытаються найти причину разворота Гитлера, а найти ее не могут, оттого и выдумывают небылицы.

А давайте теперь послушаем другую сторону.

1935 год. Шифрограмма Сталина Кагановичу:

"Чем сильнее будет драка между ними <капиталистическими странами>, тем лучше для СССР. Мы можем продавать хлеб и тем и другим, чтобы они могли драться. <…> Нам выгодно, чтобы драка у них была как можно более длительной, но без скорой победы одной над другой"

1938 год. Газета "Большевик", слова замнаркома НКИД В.Потемкина:

"Фронт второй империалистической войны все расширяется. В него втягиваются один народ за другим. Человечество идет к великим битвам, которые развяжут мировую революцию». В результате «между двумя жерновами — Советским Союзом, грозно поднявшимся во весь свой исполинский рост, и несокрушимой стеной революционной демократии, восставшей ему на помощь, — в пыль и прах обращены будут остатки капиталистической системы"

3 марта 1939 год. А.А.Жданов на Ленинградской партконференции:

"задача Москвы — «копить наши силы для того времени, когда расправимся с Гитлером и Муссолини, а заодно, безусловно, и с Чемберленом"

А вот слова Сталина Георгию Димитрову:

"Война идет между двумя группами капиталистических стран (бедные и богатые в отношении колоний, сырья и т. п.) за передел мира, за господство над миром! Мы не прочь, чтобы они подрались хорошенько и ослабили друг друга. Неплохо, если бы руками Германии было расшатано положение богатейших капиталистических стран (в особенности Англии). Гитлер, сам этого не понимая и не желая, расшатывает, подрывает капиталистическую систему. <…> Мы можем маневрировать, подталкивать одну сторону против другой, чтобы лучше разодрались. <…> Что плохого было бы, если бы в результате разгрома Польши мы распространили социалистическую систему на новые территории и население?"

Даже эта крупица информации, не говоря уж о других фактах, говорит о том, что Сталин готовился к войне. И Гитлер не добил Англию, только из-за того, что ему срочно блицкригом нужно было убить СССР превентимным ударом, пока в войну не вступила США.

Я не апологет Гитлера и ни за что не агитирую, просто изложил факты, а вы думайте.
 

85%, 22 голоси

15%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.