хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Акт про відновлення Української держави та трохи ретроспективи

З0 червня 1941 року у Львові проголошений Акт про відновлення  Української держави.
          

1. Волею українського народу, Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її Творця й Вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кровавого московсько-большевицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває весь український нарід не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава.

Суверенна Українська Влада запевнить українському народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння всіх його потреб.

2. На західних землях України твориться Українська Влада, яка підпорядкується Українському Національному Урядові, що створиться у столиці України — Києві з волі українського народу.

3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Европі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.

Українська Національна Революційна Армія, що творитисьме на українській землі, боротисьме дальше спільно з Союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий лад у цілому світі.

Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава, хай живе Організація Українських Націоналістів, хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера! Слава Україні! Героям Слава!

Слава всім воїнам, що боролися за Україну. І хай волають зараз ті перевертні комуністичного режиму, адже переможець вбачається в незмінному факті - Українська держава існує! А Сталіна і СРСР немає. І вже не буде. 
І Україна є не досягненням комуняки Кравчука, раптом перефарбувавшогося в національні барви, а є результатом цілих поколінь, що поклали голову за цю країну. Адже саме міцний спротив українців ще в часи 1917 - 1920 комуністичній шоблі, спричинив те, що навіть Лєнін і Ко не могли вже ігнорувати факту існування українців. І навіть держава - примара УСРР була все ж державою українською, хоча б по назві.  Спротив вояків УПА спричинив те, що на українські землі вже не повернувся сталінізм та терор, котрий пережили українці в 30-х роках. Кожен, починаючи від селянина, котрий повісив на гіляку "вояку" НКВД до провідників ОУН обох таборів, зробив свій внесок в становлення Української держави. Велика їм дяка та шана!
А всі хто волають, то лише соплежуї. Хай волають, бо це вже вмираючий вид. Ці динозаври, уходячи вирішили ще хряпнути дверима, то хряпнуть. Хоча це навіть не хряп дверей, а лише стислий вереск вмираючої гієни. Бо Україна є й буде! А соплежуї можуть захлинутися своєю піною.
Слава Україні!
                   
22

Коментарі

Гість: отслужил

130.06.11, 19:47

    230.06.11, 19:53

    Героям слава!

      Гість: Сергій +

      330.06.11, 19:55

        430.06.11, 20:04

          51.07.11, 00:43

          Героям слава!

            61.07.11, 13:27

            Героям слава!

              71.07.11, 15:09

                81.07.11, 23:54

                  92.07.11, 10:17Відповідь на 8 від ГвОзДьИк

                    1020.07.11, 07:18

                    +2)))) Щирі вітання і найкращі побажання Вам друже в День народження ! ЩАСЛИВО З Богом ! )))))ШЛЕМО друзям

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна