хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

WikeLeaks:Тимошенко брехала, щоб отримати гроші від МВФ

Відповідно до даних, викладених на сайті WikeLeaks, працівники американського посольства ще в грудні 2009 року повідомляли, що екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко для отримання кредиту МВФ вдавалася до брехні.

Американські дипломати вважають, що команда Ю.Тимошенко для того, щоб домогтися грошей МВФ «вдавалася до брехні, залякування і маніпулювання громадською думкою як в Україні, так і за кордоном».

«Представник МВФ в Україні повідомив, що представники українського уряду навмисно ввели в оману як українські, так і міжнародні ЗМІ, змусивши їх повірити, що Україна виконала «основні вимоги» МВФ з метою отримання четвертого траншу позики. Макс Альєр знову повторив, що «дуже скромні» умови МВФ досі залишаються не виконаними», – йдеться у депеші.

М.Альєр відзначив, що заступник голови уряду Григорій Немиря «передав власну інтерпретацію вашингтонських переговорів українським та міжнародним ЗМІ, які написали 11 грудня і у вихідні, що уряд досяг прогресу у переговорах з МВФ», що Україна задовольнила «основні вимоги» МВФ і сподівається на отримання позики.

Представник МВФ в Україні також зазначав, що тодішній міністр закордонних справ України Петро Порошенко заявляв: виникне «великий ризик» перебоїв з постачанням газу до Європи, якщо Україна не отримає транш МВФ.

Зазначалося, що Порошенко у приватній бесіді з після 13 грудня висловив припущення, що Україна зможе сплатити рахунок за газ у січні, але без зовнішньої підтримки в лютому буде гірше.

Представник МВФ сказав, що повідомлення уряду України про перебої з постачанням газу виявилися безпідставним прийомом, спрямованим на європейські країни, щоб отримати кредит у терміновому порядку.

За словами М.Альєра, Ю.Тимошенко була «готова пообіцяти що завгодно кому завгодно», щоб влити кошти в бюджет, покрити витрати на газ і погасити внутрішній борг.
За матеріалами: ЗІК
14

Коментарі

127.06.11, 16:32

Она по условиям МВФ дожна была провести судебную и пенсионную реформы.И как ВЫ себе это проедставляете без большинства в ВР?"Наша Украина"саботировали все предложения БЮТа.

    227.06.11, 16:35Відповідь на 1 від Хирон

    Я вже колись писав, я даю інфу для роздумів, а ви робіть висновки.

      327.06.11, 16:38

      За ЇЇ борги будемо розраховуватися все життя. А нинішня влада вирішила поглибити боргову ЯМУ! ( це вже на все життя наших дітей).
      І ще хтось має ілюзії, що ЦІ КРЕМЛЯДСЬКІ свині за народ вболівають...
      Да не "Україна їм болить", а їх вкрадені і приховані мільйарди "ЇМ болять"!!!!!!!!!!!!

        427.06.11, 16:41Відповідь на 1 від Хирон

        Она по условиям МВФ дожна была провести судебную и пенсионную реформы.И как ВЫ себе это проедставляете без большинства в ВР?"Наша Украина"саботировали все предложения БЮТа.От "сволочна" "Наша Україна"... саботувала чергове збагачення Капітельман Юлії Володимирівни.... Як їм не соромно!!!

          анонім

          527.06.11, 16:43Відповідь на 3 від Julia Taneta

          За ЇЇ борги будемо розраховуватися все життя. А нинішня влада вирішила поглибити боргову ЯМУ! ( це вже на все життя наших дітей).
          І ще хтось має ілюзії, що ЦІ КРЕМЛЯДСЬКІ свині за народ вболівають...
          Да не "Україна їм болить", а їх вкрадені і приховані мільйарди "ЇМ болять"!!!!!!!!!!!!
          В 2010 году правительство взяло в долг 120 млрд. грн, - Лановой http://www.focus.ua/economy/161172

            627.06.11, 16:44

            Будемо міняти всих --

              727.06.11, 16:45Відповідь на 1 від Хирон

              Она по условиям МВФ дожна была провести судебную и пенсионную реформы.И как ВЫ себе это проедставляете без большинства в ВР?"Наша Украина"саботировали все предложения БЮТа.Головне, що Партія Регіонів не саботувала, а плідно працювала на збагачення ОЛІГАРХІВ ПРіБЮТу!!!
              Але ЗЕКи не вибачають, коли їх КИДАЮТЬ. Тому і з"явилися справи по Тимошенко. Кинула ЗЕКів на бабло!!! Присвоїла все собі. (біла і пухнаста....)

                827.06.11, 16:50Відповідь на 4 від Julia Taneta

                Вы случайно не родственница Богословской?

                  927.06.11, 16:50Відповідь на 6 від San 50

                    1027.06.11, 16:53

                    Тимошенко наступила на мозоль Ющенко и Януковичу ,расторгнув договор с VENKO и убрав "Росукрэнерго"!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна