ТриАды больше нет

Есть теперь "Падлюка-сука" :))))))))

ПР в день виборів готує захоплення державних установ



Партія регіонів, починаючи з 7 лютого 2010 року, намагатиметься дестабілізувати ситуацію в країні шляхом захоплення державних установ, в тому числі Кабінету Міністрів України.

Підтвердженням цього є інформація про те, що в санаторіях і готелях Києва та на його околицях розташувалося близько 2 тисяч молодиків приватних охоронних структур із східних регіонів України.

Відомо, що на 7 лютого буде доставлено ще близько 5 тисяч вищезгаданих осіб із Запоріжжя, Дніпропетровська, Черкас, Миколаєва, Харкова та Криму. Доставка молодчиків, їх харчування і перебування оплачуватиметься за рахунок коштів Партії регіонів.

Крім того, відомо, що чинний Президент країни Віктор Ющенко повністю обізнаний з таким розвитком подій і сприяє цій ситуації.

Викликає також питання інформація про те, що 6-7 лютого, які по всій країні є вихідними, для всіх працівників Секретаріату Президента України є робочими днями . Відомо, що саме в ці дні перед працівниками Секретаріату Президента поставлено завдання здати всі документи в архів або їх знищити.

http://www.tymoshenko.ua/uk/article/mxnca7v4

Будуть ли девушки голосовать за кандидата-насильника?

Дважды не-судимый проФФесор сидел в тюрьме. Один раз за... изнасилование. Теперь он - кандидат в Президенты - благодаря ВАЮ.

Девушки, вам нужен такой Президент?

Голосувалка: Тож, кого обираємо Президентом у неділю?

І чому саме цього кандидата?







40%, 34 голоси

19%, 16 голосів

26%, 22 голоси

4%, 3 голоси

11%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чи буде, на вашу думку, Майдан-2010? Голосуємо, коментуємо!

(якщо "так", то на підтримку якого кандидата - у коментарях)

20%, 10 голосів

66%, 33 голоси

14%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Для Медведька: Місцева прокуратура спустошує державний бюджет

Октябрський районний суд Полтави 12 листопада ц.р. стягнув 1 млн 798 тисяч 216 грн 16 коп моральних збитків з держави Україна, які завдані протиправними діями працівників прокуратури керівнику Полтавської профспілки "Солідарність" Валентину Волошину. Понад 52 місяці він незаконно перебував під судом та слідством, з них 4 місяці 20 днів - під вартою.

В рішенні суду (суддя Литвиненко І.Ю.) фактично визнано нелюдським та жорстоким поводження з невинуватим громадянином України саме в зв"язку з виконанням ним обов"язків по захисту соціальних, трудових та інших прав членів профспілки. Прокурор неодноразово прохав в судових засіданнях визнати винним в скоєнні особливо тяжкого злочину та призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 років. Таким чином прокуратура області фактично очолила боротьбу проти правозахисної організації і створила ситуацію, подібну в США в 30-х роках, коли там за зфабрикованими обвинуваченнями засуджували профспілкових лідерів до смертної кари.

Цим же судом вже стягнуто моральну шкоду на користь інших двох профактивісток: Світлани Охріменко та Наталії Довбиш, які теж були заарештовані та знаходились під вартою Першій судом стягнено 300 тисяч гривень, другій - 400 тисяч гривень. Характерно, що всі працівники прокуратури та міліції, які фабрикували дану справу отримали підвищення по службі та позачергові званні, а головного "героя" - прокурора Андрія Гомлю - навіть переведено до "іноземного" відділу. Тож у нас є конкретне запитання до пана Генерального прокурора: "Коли, нарешті, цих фальшувальників, які фактично катували невинуватих громадян, наносили величезні збитки державі, буде притягнуто до відповідальності?".

Микола Деменко,громадський центр "Солідарність проти корупції", для "Народних Новин".

"Майдан".

Чи підете ви на вибори голосувати? Голосуємо!

Чи підете ви на вибори голосувати?

68%, 86 голосів

18%, 23 голоси

14%, 18 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Конопелькин (тм) - співтовариство повних ідійотів :)))

http://blog.i.ua/community/990/ - сюди пишуть і коментують самі ідіоти. Бо там, крім обсираловки, немає нічого.

Маразм крєпчал... :)