хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Подарункові дрони від ЗСУ :)

  • 18.04.24, 14:41
Друзі. Хочу попросити підтримати збір. Цим займаються мої друзі, реквізити залишу тут. Дякую за Вашу допомогу. Збір коштів на комплектуючі до FPV дронів. Збірка, тестування - на волонтерських основах. Вартість одного 7”дрону (VTX BLITZ 2,5) ~230$ + батарея на елементах Molicel - 3250 грн Монобанка - https://send.monobank.ua/jar/ADNArsQxLG Номер картки банки - 5375411210864166 Приват конверт - https://www.privat24.ua/send/1a3hl Номер карти конверта - 5168752101534009 Призначення: Благодійний внесок send.monobank.ua

Українська музика 2519







0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хрест чужої долі.


  За селом, яке розкинулося на поліських рівнинах, стояв досить чималий пагорб. Правильної конічної форми, він виглядав якось недоречно серед зелених луків, які його оточували. Але вид з нього відкривався на всю околицю пречудовий. І мало хто, йдучи дорогою повз нього, не вирішував піднятися на саму вершину, щоб помилуватися чудовим краєвидом.

  Пагорб був вкритий нетиповою для околиці травою, яка росла  на майже завжди сухому піску і не думала висихати. Але з південної сторони навіть вона не могла вижити під випалюючими променями сонця. І там вітри переносили пісок, час від часу видуваючи з глибин віків щось древнє і цікаве.

  Одного разу місцева молода жінка йдучи повз пагорб, побачила яскравий блиск віддзеркалених променів на білому піску. Виявилося, що то блищав на сонці срібний старовинний хрестик. Тонкої ручної роботи він був надзвичайно красивим. Тому не дивно, що згодом хрестик прикрашав шию тієї жінки.

– Олю, де ти такого красивого хрестика придбала? Я теж хотіла б такий  купити.

– Та я його знайшла на Лисий горі. Правда красивий?

– Він то красивий, але я чула, що чужі хрестики не можна носити. Це ніби ти перекладаєш хрест долі тієї людини на себе. Ти ж не знаєш яка була доля тієї людини, котрій належав цей хрестик. Та й взагалі, під хрестом долі в першу чергу мають наувазі негаразди долі.

– Дурниці. Це простий православний хрестик і його призначення якраз захищати людину від тих негараздів.

– Так. Захищати законного власника, а не того, хто його привласнив. Але то твоя справа. Можливо повір’я і не має під собою реального підґрунтя.

  Минали дні і доля ніби відвернулася від Олі. То покрівлю на її хліві вітром знесе. То градом городину поб’є. І тільки у неї. І задумалась вона, що може її подруга була права. Тому вирішила віднести хрестик на те місце, де його знайшла.

  Той день був похмурим. Йшов дрібний дощик, але Олю це не зупинило. На схилі гори вона зняла з себе хрестик і закопала глибоко в пісок. А поруч з ним поклала декілька смаколиків власної випічки.

– Пробач мені, господарю хрестика, що я без твого дозволу його носила. І прийми від мене в знак примирення цей скромний гостинець.

  І в той момент ніби хтось руками  хмари розігнав. Яскраве сонце осяяло околицю. І Олі здалося, ніби вона почула чийсь голос. Можливо то був вітер чи птах якійсь. Але на душі у неї стало так легко і приємно, ніби камінь с плечей скотився. А може то і був чужий хрест, на плечах якого не їй нести.


__"Незакінчена п'єса для механічного піаніно"

  • 18.04.24, 11:15
 Сергій Павлович Войніцев (Юрій Георгійович Богатирьов) - Що було б, якби від такого благостного ідіота  залежала доля країни і людей?

 Українці неосознанно поставили такий експеримент у  власній країні на власних шкурах

 Осознанно такі експерименти ставлять на мишах і кроликах, а ідіоти ставлять такі експерименти на собі, своїх дітях, своїх близьких і рідних

 Як можна осуджувати тих, хто різними правдами й неправдами намагається залишити країну не бажаючи, щоб різні ідіоти ставили на них свої смертоносні опити

 Особо мразно, коли потікали з країни, або всіляко намагаються уникнути наслідків, самі ж ініціатори-бенефіціари і творці апокаліпсиса  - список безкінечний - від потапів і монатіків до ахметових і пінчуків

 Не менш мразно, коли розхлёбують чуже дєрьмо, часто ціною власного життя, ті, хто абсолютно непричетний до секти "Свідєтєлєй Розових Поні", а навпаки всіляко намагався остановить і облагоразумить охрєнєвший натовп іступлённих безумців

----------------------------------------
  "Краса по-американськи"
 мєждупрочимоскароносець
           "Служниця"
     японкатамофігєнна
   "Бідолашні створіння"
        вгостяхусказки
       "У ритмі серця"
мєждупрочимоскароносець
       "Сонцестояння"
  соцреалізмпошведськи

Старое фото. Морской вечер. 2016

Волшебное время.
Когда зажигаются костры в мангалах и начинает жариться мясо.
Когда за столом собираются родные и друзья.
Когда море мирно засыпает, а время останавливается.