хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Фотозарисовка. Уровень

Между этими фото разница ровно сутки.
Вот такие колебания уровня в Днепре



Смартфон Realme C67

В родині знову з'явився новий смартфон — купив для мами Realme C67. А оскільки огляди смартфонів робив і раніше, вирішив показати й цю обновку. Тим паче, це буде 444 фотозвіт (на Dreamwidth).

Необхідність придбання нового телефона була обумовлена тим, що з попереднім сенсорним мобільником мама не захотіла розбиратись. Взамін взяла кнопковий. А батько освоїв і перетворив колишній мамин смартфон на "цеглу". Однак у нинішній час треба бути в курсі повітряних тривог — і найкращим джерелом інформації  є Ютуб, оскільки на радіо забувають повідомляти про відбій і не розповідать що і куди летить. Тож інформування вирішувалось зверненням до мене з проханням подивитись карту тривог на своєму смартфоні. Але для цього потрібно було часто відволікати. Надодачу, в світлі нещодавних новин, виник додатковий аргумент — посилення мобілізації. В зв'язку з чим є висока ймовірність, що запитувати мене про обстановку не буде можливості:( Тому мама помаленьку освоює користування сучасним смартфоном.

1. Смартфон Realme C67 (на 6ГБ оперативки) — низькобюджетний топ. Він не лише новий (дебют моделі — грудень 2023), а й має непогані характеристики. За продуктивністю подібний до мого Realme 6 (порівняння буде наступним фотозвітом). Потужність зарядки така сама (33 Вт). Ще й виглядає симпатично. Особливо, в зелено-золотистому кольорі "Sunny Oasis". Та й коштує, якщо не помиляюсь, стільки ж, за скільки купляв свій телефон 3 роки тому. При цьому оснащений процесором Snapdragon 685, а не MediaTek, чи Unisoc. Має величезний (більший, ніж на моєму) 6,72" IPS дисплей з роздільною здатністю Full HD+ з частотою 90 Гц. Забезпечений стереозвуком. Плюс має фішку — міні-капсулу на фронтальній камері, як на Айфонах. Сама фронтальна камера з вирізом, як в дорожчому сегменті. Не останньою причиною вибору цієї моделі було й те, що я вже знайомий з цим брендом і він мені подобається. Одним словом, я б і собі такий купив. Якби не декілька нюансів... Фотокамера хоч і виглядає кращою, бо має 108, а не 64 МП, але відсутні ширококутний і макро- режими, тоді як відеозйомка підтримує максимум 1080p 30fps. І головне те, що операційка — "урізаний" Android 14 Go. Тож, попри те, що C67 схожий на апарат більш високого сегменту, як кажуть, "не все так однозначно".

Ну і, звичайно, не обійшлося без приколів. Спочатку на радощах замовив не в тому кольорі — довелося в паніці скасовувати замовлення і оформлювати нове. Ще й повівся на маркетинг і прикупив чохол (виявилось, був в комплекті). Мало того, внаслідок редагування покупок був змушений переплатити (правда, гроші за скасоване замовлення повернули). А "вишенькою на торті" була паралельна зйомка дегустації. Не кажучи про те, що готував публікацію у кепському настрої. Тому смартфон був єдиною радістю.
[ Читати більше (+49 фото)... ]

Сьогодні таке.

  • 26.04.24, 21:40
А байдуже, я ж не безумная патріотка, чи ще міряти маски.... не звикла.... все від душі.....  ото дурний характер.
Пятніца, як раніше це було весело.... минуле життя, наче. Але іноді і зараз. Шампанського келих. 
Від новин - пісні Пугачової. Чогось розуміла її ще в дитинстві) Крайній сингл. І вона, одна з небагатьох. Не зсучилась, чи як там..... Хоча, ні, вона -єдина, як завжди -захват. Харизма. Сила. Багатьом "не по размєру"сили особистості. Хєппі бездей, Примадонна! 

Хтоб і що не сказав, що тягнемо рузькіх у наше життя.


Старое фото. Граница вечера. 2017

Вечер огни на древние камни.
Лягушки затянули свою песню.
Небо окрасилось в розовый цвет.
Куда-то поют птицы.
Скоро вечер смениться ночью

Калина красная...

  • 26.04.24, 17:53

 





sila А это ДУБ.



Просто так

  • 26.04.24, 14:33
Там в коноплевому саду,
Там крокодильчик щебетав,
Додому я просилася.
Єдиноріг все не пускав..

Українська музика 2527







67%, 2 голоси

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Таємниця гігантів древності.




Таємниця гігантів древності.  
[ Читати далі ]

Колись...

  • 26.04.24, 09:58
...колись тут у блозі вирувало моє життя, геть усе без прикрас було вийнято з середини і покладене на огляд , звісно не вистачало лиш слів "мій милий щоденник"... Тут були друзі ,неймовірно цікаві особистості, творчі, веселі, сором'язливі , відкриті і готові впасти в це буремне життя навіть не хапанувши повітря на останок... Тут було усе , зустрічі м'яско на природі, коктейлі в барах, фотосесії ...
...зараз я неймовірно вдячна за ту частину життя, вона була неймовірно прекрасна, через увесь морок сьогодення, ті колишні зустрічі на березі Дніпра, на сторінках блогу зігрівають пам'ять теплими промінями щирості...
...нереальне і.ua-життя ...
...десь там у мирні Україні
Цілую, обіймаю ...ваша Уляшка