Коли не за компом

Почалося все з того, як батько став заглядати в комп'ютер. Допитливий дуже. І можна було очікувати, що щось зачепить на клавіатурі або порухає мишкою. Але після того, як навчив маму користуватись смартфоном, зокрема інтернетом, страшно за свій комп. Здається, що може щось наклацати в блозі або на пошті, поки я на кухні або випускаю кота надвір. Це вже починає бути схожим на паранойю.
Правда, можна поставити пароль на комп. Або виходити з акаунтів.

Цікаво, а як ви вирішуєте такі питання?

Епічний абандон

Нарешті полазив по заброшці. Декілька місяців не було сталків.
Дослідив об'єкт, по якому вже лазив. Але то було давно.

Policlinic-aband14

І ось кадр для привертання уваги.
Policlinic-aband25

Там, окрім фотосесій, ще й відеокліпи знімають.

Майонезний соус

Кажись, про соуси (і саме про цей) вже писав. Але щось не пригадаю.
Отже, спробував соус (майонезного типу)  "Бургер". Дивна назва.

Колір — як на упаковці: кремово-персиковий. На смак: майонез з гірчицею. Смак солодко-солоний. Склад: майонезна основа, зерна гірчиці, томатна паста, овочі і зелень, спеції. Мені соус сподобався.

І так, приємого апетиту хто зараз обідає!


Як вигліядає понура виставка

Здивований, що розповідь про понуру виставку, зацікавила читачів. Просили фотки — будь ласка: "Як виглядає понура виставка". Буде фотка і про виставку сидру.

[ Ще декілька знімків... ]

Омріяна виставка

Омріяна виставка альтернативної енергетики, на яку хотів потрапити прогтягом декількох років виявилась пшиком. Спочатку дізнався, що виставка відчиняється не о 10й, а о 12й (чому не можна було про це написати?). Потім виявилось, що виставка суміщає декілька виставок — пиво-безаокогольних напоїв, олійно-жирової промисловості і альтернативної енергетики. І все це в одному павільоні. Напівпорожньому.

Фоткати було нічого. Щоб даремно не витрачати день, довелося з'їздити в ще одне місце.

Старенький комедійний серіал

Пригадуєте, давно, мабуть років 20 тому, показували серіал "33 квадратні метри"? Випадково захотів пригадати — блін, смішно! Недама запам'ятався.
Ось, наприклад, про доктора і поламану ракетку.
А персонажі які! Характери як прописані! Не те, що в сучасних сіткомах.

А може то тому, що у персонажах знаходиш щось знайоме? Наприклад, Сергій Геннадіювич трохи нагадує батька.



А це взагалі, обрегочешся.

Дали попрацювати...

Один день витратив на подорож на човні. Вчора встиг трохи попрацювати, але майже день готував звіт про прогулянку. Думаю: може хоч сьогодні пів дня попрацюю. Ага! Аякже! Все було нормально, поредагував декілька товарів — і щось із сайтом сталось. Як не зроблять до завтра, доведеться гуляти. А потім будуть запитувати: "Чого так мало зробив?"

Знову покатався на човні

Знову покатався на човні. Так настійливо мовляли. Мені таке уміння...
Було круто. За борт нікого не винесло. Хіба що було трохи вітряно і прохолодно.


Дочекалися заходу сонця. Сідає воно швидка.
Вийшли на берег, коли вже були сутінки.


Дим, дим, дим

Зранку над містом сиза димка і у повітрі пахне чимось незрозумілим. Походу, це знову горять торфофища і сміттєзвалища. А я то думаю: чого важко дихати і хрипи. А це повітря брудне.

Схоже, горіння торфовищ — це вже щорічне явище.

Ну і музичка в тему.

Танці і зірки

В трендах Ютубу — новий сезон шоу "Танці з зірками" від телеканалу "1+1", а відосів від улюблених каналів темає. Тож вирішив подивитись, Цікаво було поглянути на учасників шоу. Тим паче, в новому сезоні бере участь Maruv. Та й як не як — шоу, видовище, свято. Знаєте, іноді хочеться чогось позитивного, а не порнухи чорнухи (особливо, політичної). zombobox

Перше, що здивувало — тривалість програми: 3 години! І це без рекламних блоків по 10 хвилин кожної півгодини-години. Що можна показувати стільки часу?! Танці — лиш декілька хвилин. А чим ще "забивати ефір"?! Якось у них виходить. Презентації учасників, оцінка жюрі, коротенькі бесіди з третім ведучим "на балконі". Одним словом, програма виглядає розтягнутою.

Стосовно цікавості. Нуднувато. В танцях не дуже розбираюся. Та й постановки іноді переважають над танцями.

Учасники.Тут телевізійники постарались. Харизматичний актор з третього сезону "Слуги народу", який грав роль лідера національно-військових угруповань (а ще знявся у фільмі "Свінгери") - Михайло Кукуюк. Вікторія Булітко — учасниця гумористичного шоу "Дизель Шоу" (як її переманили з телеканалу ICTV у шоу на "1+1"?). Олена Кравець — учасниця гумористичного "95 кварталу". Остапчук — відомий телеведучий і пародист. Білоруський співак Серьога (він же Поліграф Шарікофф). Надія Матвєєва — телеведуча легендарної програми "Все буде добре" на СТБ (теж дивно, як переманили на інший канал). Ну а з дуже відомих — DZIDZIO і Maruv. Так що хоча б заради "інтелігентної провокації" Maruv варто подивитись. lol

Ведучі. Звичайно, Юрій Горбунов. Тіна Кароль. Третя зірка — запрошений гість. Серед яких були Ігор Ласточкін і Наталя Могилевська, які не дуже впоралися із завданням. А от Олег Вінник тримався впевнено. І українська у нього краща, ніж у Ласточкіна і Могилевської. Та й з почуттям гумору теж все в порядку. Наприклад, реакція на пародію самого себе від Остапчука, або розмова із Maruv, яка зробила вигляд, що не помітила співака у літаку.

Жюрі. Темношкірий британський танцюрист (якщо не помиляюсь) спілкувався англійською. Але перекладач наче навмисно використовував старі українські слова і витіювато перекладав. Катерина Кухар у своєму манерному стилі. А от Влад Яма не скупився на жарти і оцінки.

Приколи. Без гумору шоу було б зовсім нудним. Але, окрім жартів запрошених ведучих були підколи між учасниками і жюрі. Так, Maruv і Кухар обмінювались подарунками))) Варто ці моменти подивитись.Цікаво, що далі даруватимуть?
Жартували, що справа Діми Комарова продовжується і на шоу аж двоє учасників, які так само не вміють танцювати. Серед них, до речі, був і DZIDZIO.

Однак попри знаменитості і приколи дивитись без перемотки неможливо. Програма виглядає розтягнутою. Незрозуміло, чим будуть розважати, коли учасників стане менше (з кожним випуском з шоу виходить одна пара). Хто може дивитись 3 години, та ще й по тєліку. Фанати танців?

А ви цікавитесь "Танцями з зірками"? Тільки чесно.