Замість кросвордів

Розгадувати кросворди давно набридло. Як не як — з 2011го року звичка. Можливо тому виникла апотреба підшукати щось нове. Наприклад, кейворди. Спочатку вони здалися незрозумілими і важкими, а потісм втягнувся. Оце думаю, як набриднуть кейворди, напевно візьмуся за розгадування судоку. lol

Крута шахта-2

Ще один крутий відос про шахту в непоганому сохрані від автора, про якого вже розповідав.
Оскільки навряд чи в моєму досвіді буде щось подібне, вирішив показати тут.


Тепер і у нас буде супер супермаркет

Тепер і в нашому місті буде супер супер супермаркет. Точніше, гіпермаркет. А то у Вишневому їх купа. Навіть у Бучі є. А в Боярці досі не було (дві "Фори" і два "АТБ" не рахуються).

Будують на поляні люпинів. Алевони ростуть по всіх пустирях навколо Боярки, тому, думаю, при бажанні пофоткати квіточки можна в іншому місці. А от супермаркет не менш потрібний, ніж квіточки.

Перед фотографом ексаваторник здійняв пилюку)))

Вгадаєте, який гіпермаркет будуватимуть?
Якщо не мережу, то хоча б спрямування: продуктовий, будівельний. Вгадаєте?

Руйнувач антен

У мене є талант — нищити радіоприймачі. Вже другу антену зламав.

В першому радіоприймачі антена просто відломилась біля основи (не знаю як так вийшло).


Ви не подумайте, що навмисно. Просто якщо часто налаштовувати антену, то рано чи пізно їй буде кірдик.

Новий незвичний газований напій

Знаєте, газовані напої не люблю. Там дофіга цукру (або замінників). Барвники і ароматизатори. Але іноді хочеться. Особливо, якщо у продажу з'являється щось нове і незвичне. Наприклад, напій від "Біоли".

Насправді, й ціна була апетитною. І аромат незвичний: ваніль та ревінь. Незвичне поєднання. А ревінь — так взагалі, екзотика навіть для нашої місцевості.
Був ще другий напій — з ароматом шампанського. Та на пробу взяли ревінь з ваніллю.

Звичайно, це всього лиш ароматизований напій. "Хімоза". Але було цікаво спробувати.

Пляшки з черепами мамі не сподобались.
Оформлення, справді, дивне. Асоціюється зі святами мертвих у Латинських странах.

Дешеве вітчизняне авто Або за відновлення випуску "Таврій"?

Чув по радіо дзвінки від слухачів до автомобільної програми на "НВ". Мовляв, треба було і далі випускати "Таврії", або відновити їх випуск. І щоб були за $ 5 000. Ведучий резонно зазначив, що й "Сенс" перестали випускати, бо попит зменшувався. Так ні, "Таврія" краща! Чим краще? "Сенс/Ланос" сучасніший, а "Таврія/Славута" ще з 1980-х. А якщо точніше — проектування "Таврії" розпочалося наприкінці 1970-х. Дивні люди, що тут скажеш?

Я відповів би, що те, що коштувало 12-15 років тому $ 5 000 у 2019 не може коштувати стільки ж. Ви думаєте, доллар не знецінюється? І де є машини за 5 "штук"? По-моєму, стільки коштує "замінник" автомобілю — Bajaj Qute (можете погуглити, що це таке. Квадроцикл. "Максималка" — 70 км/год. І то, якщо їхати буде один водій. З пасажирами напевно їздитиме повільніше.) Я не повірю, що псевдоавтомобіль хтось купить і за $ 5 000. Хіба що по приколу. "Таврія", хоча і старомоджна, — автомобіль. І за розмірами більше китайського псевдоавтомобілю.  Тому вона точно мала б коштувати ще більше. Мабуть 10 тисяч доларів. Так що, авто за 5 "штук" баксів — міф!

Друге. "Таврія" не відповідає сучасним нормам безпеки. Двигун не відповідає стандартам екологічності. Дизайн з 1970х.

 Третє: чи знайдеться багато бажаючих придбати "Таврію" у 2019 році. Ну, чесно? Сумніваюся.

Треба було мені додзвонитися і продовжити дискусію. lol  Оскільки цього не зробив, то поділився думками із вами.

Нажаль, ставлення до вітчизняного автопрому за декілька років змінилося. Вважаю, що про вітчизняні автомобілі можна забути.

10%, 1 голос

70%, 7 голосів

20%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Коли треба по роботі, але ніхт!

Сказали встановити Viber і на компі, бо смартфон старий (відносно) і найновішу версію мессенджеру не тягне. Може, хоч на комп встане?
Ага?! Аякже?! Без телефону ніяк.

"— А чого телефон у тебе такий?
— Так подобається. А нові — вірусні Ведроїди і дорогі."


Поки возився перехотілося працювати. Тьфу!

"Я календар перегорну..."

А там... 3 вересня.
День перевертання календарів.
lol


Шкільні історії

В усілякий іюашних флешмобах, як правило, не беру участь, але конкурс шкільних історій зацікавив. Отож, ловіть шкільні спогади.
Правда, кажуть, що треба розділяти і писати по одній історії. Ну, якщо так треба, то пізніше розділю.

1) Це було в старших класах (9-11). Урок фізики. Новий вчитель був дивакуватий: давав лабораторну або контрольну, а сам кудись виходив з класу. Одному бешкетнику-хулігану набридла ця інтрига і після того, як вчитель вийшов, він, вичекавши, пішов. Через декілька хвилин — по коритору тупіт. Вбігає захеканий. Каже: "Вчитель стоїть у вчительскій і курить". Раптом, не проходить і хвилини, заходить вчитель і одразу до того хулінгана. Вліпив йому двійку за погану поведінку.

2) На батьківські збори зазвичай не ходили, але одного разу чогось прийшли. Було нас декілька учнів. Причому, цілком чемних і пристойних. Але одному захотілось щость утнути. Він взяв в кабінет математики в замкову щілину всунув сірники. Наступного дня якраз був урок математики. Вчитель довго ругався. А урок пройшов у іншому кабінеті. Замок той, здається, зняли. "А кто єто сдєлал?!" так і не зізнались.

3) По дорозі до школи, з сусідським школярем, біля одного з дворів, побачили мопса (це такий собака з сплющеною мордою). Він щось фиркав. І ми стали його передражнювати і фиркати. "Фр" — і він так само. Скажемо деркілька раз "Фр!", а потім мопс віднукується і йде за нами. Йшли так один квартал. А потім дивимось, пес не відстає — довелося заходити в школу не через ворота, а перелазити паркан.

P.S.: Самі спогади, здається, вже писав. Ну, нехай ще будуть.

Літо триватиме

Судячи по довготривалому прогнозу на Gismeteo і в газеті, більша частина вересня буде спекотною, з температурою +26... +30. Так що розмови: "Ай-яй-яй, літо закінчується, а відпустки не було, на море не з'їздив(ла)" недоречні. В запасі ще місяць, щоб не відпочивати і не поїхати на море. lol

Нажаль, через спеку доведеться перенести дальні поїздки. А хоча... подивимося.