Залізнична штуковина

В Козятині побачив дивну залізничну інфраструктуру. Мабуть, заправка соляркою?


Браузер задовбав

Браузер задовбав. Firefox вже другий тиждень рапотово припиняє роботу. Разом із сайтом роботи. Доводиться заново логінитись і писати з початку. Задовбався. І найгірше, що невідома причина. Подивився по підказкам — може бути все, що завгодно. Поради починаються як в анекдоті про поламку автівки — протерти кузов, постукати по колесу. Ну шо: перевірити оновлення Вінди і браузеру, перевірити антивірусом, повимикати додатки? Кожен раз, як буде вилітати, пробувати кожен спосіб?
Може хто стикався з подібною проблемою? Firefox почав нестабільно працювати лише наприкінці вересня.

Руїни провінційного абандону

Виявляється, існували і військові санаторії.
Про це дізнався з нещодавної поїздки з Мері. Досі під враженням.

Подружка вже була у цьому місці, а я відвідав вперше.

І одним із пунктом *насправді, основним)  було відвідання місцевих заброшок.
Нажаль, полазити вдалося лише по санаторію, який майже розвалений.
Проте, на території знайшли цікавий артефакт — пам'ятник Леніну. Який декомунізували лише частково.


Подорож у Козятин

Ще одне місто. Ще одна поїздка. Тільки цього разу, дуже дальня поїздка. Але за вартістю обійшлася як поїздка до Києва.
Це — Козятин.

Найбільша цікавинка — залізничний вокзал.
До речі, 50% (якщо не більше) міста складає залізниця. І саме залізниця є основним містоутворюючим підприємством.

Доламав окуляри

Хто носить окуляри, той напевно проходив через таке — коли сідаєш на окуляри. Після такого вони стають кривими і доводиться їх вигинати. І досягнути заводського стану вдається не одразу і з трудом. Але виявляється, що можна зламати оправу і від частого протирання скелець.Оправа тріснула і ще трохи — і окуляри розділяться навпіл. Тепер не знаю, що робити. Вигнув оправу, але помічаю, що лінщзи втиставлені не вірно. А це не корисно для зору. Що тепер, псувати зір неправильним центруванням лінз, чи спробувати вирівняти, зламавши при цьому оправу? Не знаю. Є варіант — замовити другі окуляри з такими ж самими лінзами (або з новими лінзами). Юо і оправа окислилась. І лінзи злегка подряпані. Але ж можуть запропонувати/вмовити виписати нові скельця, а це не дуже привабливий варіант. Особливо враховуючи, що за 3 роки зір далі погіршується.

Що б ви робили в такій ситуації?

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Остання газета

Сьогодні вийшов останній випуск газети "Сегодня"( як звучить!). Це залишалась єдина нормальна газета з різноманітними рубриками і програмою передач. Звичайно, там часто писали джинсу (замовні новини) — але де без цього? Всі ЗМІ заангажовані.

Пригадую як перестала виходити "Газета по-київськи". В ній було багато матеріалів про столицю. Було сумно, коли її перестали випускати. Як альтернативу вибрали газету "Сегодня". І ось знову треба вибирати нову газету. Що підкажете (чи що читаєте)?

Скандаль / Даремні звинувачення

Писати - не писати? Даремно заварили скандаль. Правда, причина була вагома — хтось подряпав новий подарований мамі телефон. Всі підозри на батька. Він у нас допитливий і полюбляє все мацати руками. Та й коли телефон з'явився, він проявляв до нього інтерес. Ще й партизан — коли йде на риболовлю не зізнається. І телефон якраз виявився замацаним. Звичайно, не зізнався. Але поки велися "слідчі дії" встиг розгорітися скандаль: похвастався брату. Так шо тепер із ним не розмовляю. Нагуглив скільки коштує екран і де його можна купити. А потім... вирішив сфоткати, щоб запитати тут про ремонт. Подивився: реально виглядає, як подряпина. Та на всякий випадок все одно поплював — щоб перевірити чи точно подряпина. І відтерлося. Так що тепер соромно. Хоча, з іншого боку, мене ж завели. Можна ж було не показувати що з телефоном?

Політичне ток-шоу:)))

Політичне ток-шоу:))) Або сварка Коломойського і Шустера. Може хто ще не бачив як сперечаються два єврея.



В сраку Ірпінь

Був в Ірпені. Ні х%я не сподобалось. Так, місто облаштували: тротуари плиткою, парки і алеї реконструювали по-модньому. А от все інше — лютий п!здець.

Скандальні забудови. Банер досить красномовний. А над скверами надписи: "Охороняється громадою". Мабуть охороняють від забудовників.

З рекламою такий самий п!здець, як і з забудовою.

Ро місту по маршруту "генделик - будмайданчик" вештаються будівельники-гастербайтери. По вулицям бігають величезні собаки. Одна ледве не покусала. Лісу від "кола" на в'їзді в місто майже не залишилось. З 22-х санаторіїв і баз відпочинку залишилось штук 5.

P.S.: Як же добре, що мер Ірпеня програв парламентські вибори. Краще вже невідомий ЗЕдепутат!

Впихнути невпиховане

От як вставити батарейки у радіоприймач, якщо місце під батарейки менше, ніж самі батарейки?! А ще ж контакти випирають.
Зазвичай роблять більш просторі посадкові місця під батарейки.