Я залишаю I.UA до кінця року

З ряду причин матиму навантаженість і тому не матиму можливості вільно виходити і писати на цьому сайті. Але прошу не робити з цього якусь трагедію чи піар. Розумію, бажаючих буде досить.

Наші блогівські, відео- та фото-проекти "Ми любимо тебе, Україно!" працюватимуть і надалі. Модераторів достатньо, щоб вони працювали незалежно від моєї присутності на цьому сайті. Сподіваюся, що всі три наші проекти "Ми любимо тебе, Україно" залишатимуться в десятках лідерів.

Бажаю всім блогерам (незалежно від кольору шкіри і переконань) натхнення і удачі! Ми обов'язково зустрінемося у наступному році. А може і раніше.

P. S. Цю замітку я роблю без права коментування. Не хочу бачити під нею коментарі людей, які просто все перетворюють на гидоту. У цій замітці немає жодного самопіару. Це звичайне оголошення.

Чому я проти "Свободи" Тягнибока?

Тому, що Львів - це ще не вся Україна.

Тому, що розповідати про любов до України - це ще означає її любити.

Тому, що вони принижують інші нації, піднімаючи одну.

Тому, що в їхній політичній силі немає відомих економістів і фінансистів.

Тому, що я не знаю, хто фінансує їх. А їхнє фінансування зростає - це видно. Тобто, їх, ймовірно, теж фінансують олігархи.

Тобто, у них немає того, за чим я можу піти поруч з ними.

У жовтні українці «зависли» в Інтернеті на 67,5 млн. годин

Розмір української аудиторії користувачів Інтернету (унікальних користувачів, які зробили більш ніж один перегляд сторінки за жовтень 2008 року, і користувачів, які проглядали сторінки в жовтні і минулого місяця) склав у жовтні ц.р. 10,16 млн. чоловік, що на 6% більше, ніж у вересні 2008 року. Такі результати наведені в звіті українського порталу Bigmir)net «Глобальна статистика українського Інтернету» за жовтень 2008 року, який має в своєму розпорядженні УНІАН.

Географія розподілу користувачів Інтернет у жовтні ц.р. показує, що здебільшого українські користувачі Інтернетом живуть у столиці і у великих містах, - на перші 8 регіонів України в жовтні припадає близько 90% українських користувачів Інтернет.

При цьому із значним відривом від інших регіонів лідирує Київ, на який у жовтні 2008 року припало 58,96% від всіх користувачів Інтернет в Україні. Далі йдуть : Одеса (6,43% користувачів Інтернет), Дніпропетровськ (5,62%), Донецьк (5,41%), Харків (4,44%), Львів (3,58%), Запоріжжя (2,47%), Крим (2,70%). Сумарна частка цих регіонів склала 30,65%.

На решту регіонів України припадає трохи менше 10% користувачів Інтернет в Україні в жовтні 2008 року.

Аутсайдерами за рівнем проникнення Інтернет в Україні в жовтні ц.п. сталі міста: Луцьк (0,17% користувачів), Житомир (0,21%) і Чернівці (0,22%).

Загальний час, проведений українськими користувачами Інтернет у глобальній мережі, у жовтні склав понад 4,05 млрд. хвилин, що на 5,32% більше, ніж у вересні ц.р.

УНІАН.

And You My Love - CHRIS REA

Ablum: Auberge

And you my love

I do not sleep tonight
I may not ever
The sins of the past have come
See how they sit down together

Outside my window
Outside my door
And I know the reason what they've all come here for
You my love
My sweet, sweet love
Are what it's all because of

Surrender is easy
I know you do me no harm
But your innocence haunts me
The most fatal of charms

Oh I must have done some wrong
On a dark and distant day
For I know full and well tonight
This is how that I must pay

And you my love
My sweet, sweet love
Are what it's all because of
You my love
My sweet, sweet love
Are what it's all because of

Мудрий виступ Сороса про НАТО і Україну

Вступ України та Грузії до НАТО не гарантує посилення безпеки цих країн, вважає фінансист Джордж Сорос.

"Ідея про те, що вступ до НАТО гарантує Україні й Грузії безпеку, є дурістю", - сказав Сорос, виступаючи на XIII міжнародному форумі Відкритого Товариства, що пройшов у четвер у Талліні, повідомляє РІА "Новости".

За словами фінансиста, неможливо представити, що Захід може розпочати війну, захищаючи територію цих країн.

Сорос повідомив, що нещодавно розмовляв із президентом України Віктором Ющенком, який запитав його, як можна почуватися в безпеці без НАТО.

"Чому ви вважаєте, що зможете отримати безпеку від НАТО?", - відповів фінансист президенту.

Сорос упевнений, що безпека можлива тільки тоді, коли Росія стане частиною міжнародного співтовариства, де поважають закони.

"Ми повинні працювати в ім'я зміцнення верховенства законів і гарантії того, що Росія захоче стати частиною цього процесу. Це єдиний шлях до безпеки", - підкреслив Сорос.

Коментуючи вплив економічної кризи на Росію, він зазначив, що криза торкнеться більшою мірою багатих людей, власників представлених на біржі компаній і меншою мірою тих, чиї доходи формуються з коштів держбюджету.

Водночас Сорос зазначив, що у зв'язку з падінням цін на нафту, російська влада втрачає одне з джерел підйому народного добробуту, що може призвести до спокуси знайти якогось зовнішнього ворога, щоб знову згуртувати народ навколо влади.

Як відомо, Грузія й Україна домагаються приєднання до ПДЧ у НАТО, однак на самміті альянсу навесні цього року в Бухаресті їм було відмовлено в цьому, а розгляд цього питання перенесено на грудень. Одним із головних супротивників приєднання України та Грузії до ПДЧ у НАТО є Росія.

УП

Запитання до блогерів I.UA

Звідки Ви відвідуєте найчастіше сайт www.i.ua?

35%, 23 голоси

2%, 1 голос

57%, 37 голосів

6%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.