Андрій Шевченко – хороший футболіст, але не політик

На минулих парламентських виборах виборці не купилися на наявність у виборчому списку партії «Україна – вперед!» футболіста Андрія Шевченка і ця партія не змогла пройти до Верховної Ради України.



Зрозуміло, що включивши до списку відомого футболіста, лідери партії хотіли «в’їхати » на його прізвищі до Верховної Ради. Чому не вийшло?

Відомо, що рейтинги і авторитет будь-якого політика починається з його ораторської майстерності. На жаль (а може, й не на жаль), такою майстерністю Андрій Шевченко зовсім не володіє.



Доказом цього є відео, яке нещодавно з’явилося в Інтернеті, де відомий футболіст записує привітання до святкування ювілею Федерації футболу України. На відео видно чисельні спроби Андрія записати привітання і які зривалися, майже після кожного речення промови.



Але не буду зациклюватися на персоні Андрія Шевченка.



Наголос хочу зробити на тому, що український виборець, нарешті, почав прозрівати. Його вже не цікавлять в політиці відомі актори, спортсмени чи співаки. Він вже почав розуміти, що до влади потрібно приводити людей патріотичних, чесних і активних. Тільки за цієї умови рівень життя зможе підніматися, а не постійно падати, як це вже довго триває в Україні.

Ибрагим Паша - Скрипка Ибрагима (ремикс)

Багатьом прихильникам фільму "Величне століття. Роксолана" сподобалася мелодія, яку грав на скрипці Ібрагім Паша. Пропоную вашій увазі ремікс на цю мелодію.


Вітя йди нахер! [Розсміши коміка] (відео)

Таня Песик і Віктор Гевко виграли цим виступом 50 тис. гривень у програмі "Розсміши коміка".
Рвіть свої животи від сміху разом зі студією! :)))


Віталій Кличко про люстрацію (відео)



Цікаво, коли ж таки в Україні серед політиків розпочнеться люстрація?

Прикол жесть ))) смешно до слез )))

Вы не просто будете смеяться. От смеха у вас будут литься слезы. Рекомендую посмотреть до конца. :)))


Який ідіот керує «автодором» у Полтаві? (фото, відео)

22 травня 2013 року близько 12.00 години у Полтаві на перехресті доріг вул. Комсомольської та вул. Паризької Комуни стояла вантажівка «Камаз» з майже повним кузовом асфальту. Поруч з вантажівкою було чотири працівники «автодору».

Вже за годину вантажівка зникла разом з працівниками, які клали асфальт. І до кінця робочого дня вони вже не повернулися.





На відео видно, що «автодорівці» зробили на вулиці Комсомольській і що залишили прямо поруч.

Відео: Як у Полтаві зробили ямковий «ремонт» дороги по вулиці Комсомольській

Крім того, що такий ремонт дороги є ідіотизмом, так його можна кваліфікувати, як злочин. Адже, витрати по пересуванню ремонтної бригади, яка ремонтує по одній ямці, є надто дорогим для бюджету організації, яка утримується платниками податків. Тобто, нами з вами.

Ми всі з вами пам’ятаємо, що не так давно «автодор» з метою економії коштів з року в рік під час ремонту доріг залишав свою техніку у дворах. Дороги ремонтувалися ділянками, а не так, як зображено на моїх фото та відео.

Цікаво, як полтавський «автодор» прозвітує перед урядом про ремонт доріг у Полтаві? Скільки кілометрів доріг вони напишуть у своєму звіті?

"Доборолась Україна до самого краю!"



Україна колись вважалася потужною аграрною державою. Колись. А її серце – Полтавщина – аграрною областю. Після того, як я дізнався про ганебну новину, можу впевнено написати, що і Полтавщина КОЛИСЬ була аграрною областю.

Полтава, центральний ринок, 30 квітня 2013 року. Серед різноманітної сільськогосподарської продукції довелося побачити часник – не з "аграрної" Полтавщини, не з "аграрної" України. А з... Китаю.

Фасований по три часничини. З яскравою обгорткою на якій написано не тільки країну виробництва, а й, навіть, розмір головок.

До "аграрної" України завозять автомобілі, іграшки, аудіо-, відеотехніку, будівельні матеріали, канцелярські товари і, тепер ще й часник. Всі ми знаємо, що часник в Україні добре росте. Його врожайність може бути більшою, може бути меншою, але не може бути так, щоб він зовсім не ріс, якщо його посадити.

Тож, виникає запитання: В Україні зовсім перестали садити часник? Невже, може бути вигідніше вести його з самого Китаю?

Якщо такими темпами Україна переростає з виробничої держави на споживацьку, то вже незабаром економіка країни буде повністю паралізованою. А враховуючи те, що наша держава має купу зовнішніх боргів, кредитори можуть оголосити їй дефолт і "попросити" її громадян звільнити територію. Тут немає жодних жартів.

Якщо найближчим часом нічого не змінювати, не запускати різні виробництва, то вже нинішні покоління громадян України застануть те, що я написав абзацом вище.

Що ви думаєте про останні події на телеканалі ТВі?



Цікаво почути думки блогерів сайту I.UA.

Для тих, кому відомо, що відбувається на ТВі, прокоментуйте, будь ласка, ті події під цією заміткою.

Що на вашу думку відбувається на телеканалі ТВі протягом останнього тижня?



11%, 5 голосів

0%, 0 голосів

72%, 33 голоси

2%, 1 голос

2%, 1 голос

9%, 4 голоси

4%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.