Москалі вже почали святкувати Бандерину днюху

Саме так, святкують факельним спалюванням йолок на центральних площах міст. Гугліть. З новим роком, болгосфера! Бажаю вам зберегти те, що маєте, отримати те, про що мрієте, та примножити свої статки пропорційно потребам. Нехай кожна сім'я дочекається свого Бійця цілим та неушкодженим! І Перемог на всіх фронтах. Тепер я засну :)

... а тим часом десь у москалів

Писала Нагібаторові в камах, не побачив. Для тих, хто не бачить лінком, дивіться так:[Приєднана картинка]Новорічний ранок десь на Краснодарщині.

Дєдиваєвалє

[Приєднана картинка]

Куди котиться світ?..

Приїхав до мене минулого місяця шеф зі столиці, дивлюся, ґудзик відірваний на пальті. Він помітив мій погляд і каже, що не має часу здати в ательє те пальто, а сам не вміє пришивати. То, кажу, пора вже кралю яку завести (дяді 34 роки!!), хоча би щоб по кулінаріях після роботи не ганяти та ґудзики всі на місці мати. А він відповідає: "Так аби ж то вони готували та пришивали, сучасні дівчата одразу в ліжко лізуть".
[Приєднане голосування]

Про підвальних та під'їздних...

http://blog.i.ua/user/7751697/2054517/ Розвиваю Помадкину тему... Є в мене подружка Полінка - котяча мама ще та: всіх знайдених пухнастиків до хати тягне, вилюднює та по людях влаштовує. Ну, або собі лишає. Підібрала вона кілька років тому білу гарну кицю з блакитними очима, знайшла на смітнику, відмила, годувала, синок її тішився. Аж тут випала гаряча путівка до Єбіпту, дзвонить, просить мене, щоб узяла оте біле чудо на перетримку, я тоді безкітна якраз була, погодилася. Поки принесла її з ...

Читати далі...

Анекдотик для реабілітації

- Тату, а що означають кольори на нашому прапорі? - Жовте - то пшениця, а синє - небо. - Тату, а що означають кольори на москальському прапорі? - То білі хрести на червоному цвинтарі. - А синє? - А синє - то вони в нас вкрали ;)