Цими вихідними як ніколи часто читала питання в чатіку "що робиш?" Відповідаю всім.
Беремо абрикоси, робимо блендером пюре, закіпає, вариться 20 хвилин на повільному вогні. Ми його нянчимо, помішуємо...
Тим часом мелемо часник з розрахунку одна голівка та пів-перчинки гіркої на літр абрикосного пюре. Вкидаємо, перемішуємо, додаємо ще багатенько базиліку (в мене був сухий, 2 ч.л. на літр), сухий карі 1 ч.л. на літр, сіль, цукор (замінила медом) на смак.
Ось таке заливаємо у стерилізовані баночки.
Виходить дуже смачно та незвично.
Ну, і так само зробила вишню, замість карі клала сванську сіль, теж круто і незвично.
Користуйтеся рецептом на здоров'я!