Принців вам на раночок!

Світлина від MAKEOUT.

Світлина від MAKEOUT.

Світлина від MAKEOUT.

Світлина від MAKEOUT.

Світлина від MAKEOUT.

Світлина від MAKEOUT.



... а тепер погляньте на свого реального коханого і посміхніться йому heart
Легкого вівторка!

Раптом хтось ще не бачив...

Володя-х**ло хотел удивить весь мир СВОИМ чемпионатом мира. И это ему удалось. 
Все новостные ленты мира заполнены фотографиями, на которых он, словно глиняный бог стоит со своим зонтом под дождем, не замечая рядом, промокших президентов других стран. 
Чемпионат удался на "славу". 
Россия, как и ее путин, гостеприимная душа.

Світлина від Венедикта Венедиктова.

Евгений Кулаев Не дождь это был. А моченосные скрепы. Приехали позорники, пущай обтекают-привыкают.... Все правильно главный орк сделал. Не ищите в нем того, чего нет - человека.

Світлина від Sergey Elkin.

Світлина від Slava Rabinovich.

І дві вишеньки на торт:


Дорогим бухгалтеркам...

Сонечки, зі святом вас! *смайл величезний букетик*
Нехай цифри слухняно шикуються в потрібні вам стовпчики та графіки, все у вашому житті сходиться, вистачає часу на хобі та косметологів, серця кохають, а дома люблять і чекають.
За баланс! *бокали бздинь*

Хто любить соуси до м'ясця?

lol Цими вихідними як ніколи часто читала питання в чатіку "що робиш?" Відповідаю всім.

Беремо абрикоси, робимо блендером пюре, закіпає, вариться 20 хвилин на повільному вогні. Ми його нянчимо, помішуємо...


Тим часом мелемо часник з розрахунку одна голівка та пів-перчинки гіркої на літр абрикосного пюре. Вкидаємо, перемішуємо, додаємо ще багатенько базиліку (в мене був сухий, 2 ч.л. на літр), сухий карі 1 ч.л. на літр, сіль, цукор (замінила медом) на смак. 
Ось таке заливаємо у стерилізовані баночки.


Виходить дуже смачно та незвично.


Ну, і так само зробила вишню, замість карі клала сванську сіль, теж круто і незвично.


Користуйтеся рецептом на здоров'я!
Пов’язане зображення

В Криму с*ака (якщо що - я про мистецтво)

Світлина від Венедикта Венедиктова.

 lol
Художник Іван Владіміров. Мені сподбалося про нього почитати. https://harmfulgrumpy.livejournal.com/1343201.html