Французи про "машину" Лада!

Тримаємось за стілець та читаємо!

Володимиру Семеновичу...

Сьогодні Володимиру Семеновичу виповнилосяб 75... нажаль його вже давно не має з нами.

Памятаємо!



Не продавай свій голос!

  • 06.09.12, 15:04

Вартість голосу виборця на парламентських виборах буде досягати 500 грн, вважає координатор виборчих програм громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

"Вартість голосу, за нашою інформацією, буде досягати 500 гривень. В якомусь окрузі це може бути і 50 грн, і 100 грн, а в якомусь це буде і більше", - сказала вона.

посилання


77%, 24 голоси

23%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Гітлер та Сталін в Запоріжжі.

В звязку з встановленням памятника сталіну жителі міста вирішили позбавитись від такого позору ось яким чином!

Особисто я підтримую жителів міста Запоріжжя! Але памятники то не істоти, а боротись потрібно насам перед з тими істотами що встановлює такі "памятники".

Тальков. День народження.

4.11.1956року народився Тальков Ігор Володимирович.

Сьогодні йому б  виповнилось  55 років. Але на привеликий жаль він пішов від нас безглуздо та таємничо...

Чудовий музикант, автор пісень, поет, кіноактор. Його творчість в радянські часи була нова, відкрита та дуже колюча для влади. Його пісня "Покожите мне такую страну" навіть на сьогоднішній день актуальна, на мою думку не тільки для країни де він жив та писав, а і для нашої батьківщини України.

З днем народження синочок!

Найдорожче щастячко, синочок! Тобі виповнилось вже 11. Так швидко пролетів час, все було ніби вчора.. Згадуються твої перші слова, перші кроки.

Ми дуже щасливі що ростеш ти таким розумним, а на сам перед доброю людиною.

Бажаємо тобі синочок пізнавати цей не простий світ з меншими втратами, щоб в тебе було багато друзів, але щоб ніколи ти не розчарувався в званні Друг. Наука щоб тобі давалась як і тепер легко та в насолоду. Успіхів тобі в твоїх музичних починаннях. Будь здоровим та веселим, а ми в свою чергу будемо тобі допомагати в любу твою годину щастя та невдач. Щоб мрії твої збувались як і сьогодні, коли відкривши оченятка ти почув звук електрогітари про яку ти так мріяв, щоб ти так само щасливо посміхався тримаючи диск з автографом групи яка так тобі подобається.

Щасти тобі синочок завжди! Ми тебе дуже любим, ти наша радість та татова гордість!

Сердечно дякую чудовому нашому товаришу http://narod.i.ua/user/2716829/ RnR  за подарунок. Дуже дякую друже! Я твый боржник!

Клічко! Вітаю!

Пишаюсь! Віталій, найкращий!Дякую за перемогу!

Вадиму Колесніченко з побажанням.

Мовне питання, чи існує воно? На мою думку це видумка, брехня! Якесь там колесніченко, з вічною єхидною посмішкою заявило – що, примусове вивчення української мови знижує інтелект до 60%! То не вчіть шановний! Тим паче, в своєму убогому житті босяка ви мабуть ні коли не читали, не розмовляли, та й не спробували вивчити українську мову! Чому? Не тому що вона вам не потрібна, тому що, інтелект і без цього вивчення у вас нижче 60%! Тому що який у нас не президент, але він і той розмовляє українською, навіть убогий до жаху Азаров, не може , але на сміх всім старається розмовляти (якщо це можливо так назвати).

Насильна українізація! Вам не смішно шановний? Та в любому книжковому магазині 90% книг на російській (але ви там не буваєте). Українізація на Україні, то це хіба не природно, ми ж живемо не в Росії, не в Колумбії, то що тут дивного! Якщо народу України 70 років вбивали в голову що мова старшого брата має бути головною, а тепер старший брат нехай розмовляє на своїй мові, а ми будемо розмовляти на мові наших батьків, дідів. Ми маємо свою культуру, свої звичаї, свою мову! Ви робите ці заяви виключно для того, щоб стравити та посіяти смуту між людьми однієї країни, але для нас не має значення на якій ми мові спілкуємось, ми всі громадяни однієї країни. Ми товаришуємо не зважаючи з якої хто області і на які мові ми розмовляємо! Я пишаюсь тим, що можу вільно розмовляти українською мовою, вільно спілкуюсь російською, та читаю книги на двох мовах, і таких як я більшість в нашій країні! Тому інтелект у нас на 60% вище чим у вас.

У вас є прихильники, наприклад наш колега по сайту Александр58, звичайно, не всі люди мають такий  рівень розвитку щоб вивчити дві мови, мені вас шкода.

Душа на продаж.

Жив на землі один чоловік. Він був бідний та завжди в недоброму настрої. У нього была стара собака, але коли в ньго був поганий настрій то він завжди її бив. Сатана це бачив. Він завжди все бачить, так як знаходиться завжди та всюди. Він вирішив, що матиме сенс з собачої злоби. З цією думкою в голові, він зявився перед собакою. - Ой, бідолашна, чому ти така сумна? Що трапилось, скажи мені? - Як мені не бути сумною, коли мій хазяїн б’є меня весь час?… - Так, я знаю. Я бачу, але скажи мені - чому ж ти не підеш від нього? - Він мій хазяїн, и я відданий йому. Я ні за що не покину його. - Але твій хазяїн не здатний оцінити твою відданість! - Це не має значення, він мій хазяїн і я збережу йому свою відданість.. Але Сатана не відставав від собаки. Він насідав на неї до тих пір, поки собака (щоб позбавитися від нього) не вимушений був сказати: - Добре, ти мене переконав. Скажи мені, що я повинен зробити? - Віддай мені свою душу! - а що ти мені даси натомість? - Будь-яку річ, що ти попросиш у мене. - я хочу стільки кісток скільки волосся на моєму тілі! - Згоден! Тоді Сатана почав рахувати волосся на собачій шкурі. І коли він вже закінчував підрахунок волосся, досягнувши хвоста, собака згадав про свою відданість до хазяїна і різко сіпнулася так, що Сатана втратив те місце, на якому зупинився його підрахунок. - Навіщо ти поворушився? Я збився з рахунку! - Це усе із-за проклятих бліх, які мучать мене днями і ночами. Просто почни вважати спочатку. Сотні разів Сатана починав підрахунок спочатку і сотні разів він збивався з рахунку коли собака починав різко чухатися із-за "бліх". - Все! Я здаюся! Я більше не рахуватиму! Ти обдурив мене, але надав мені дуже важливий урок - набагато тяжче купити душу собаки ніж людську!

©

Кто хочет в РАЙ?

-Кто такой?- сурово спросил ангел на входе.
Человек коротко охарактеризовал себя в сочных и емких выражениях.
-Угу, есть такой,- ангел поставил галочку в ведомости.- А это..?
-Гаф!- сказала собака.
-Это со мной,- объяснил человек.
-Людей с собаками мы не пропускаем,- сообщил ангел.
-Это почему же? Оттого, что у них нет души?
-Душа есть у всего живого,- нравоучительно заметил ангел.- У неживого тоже, но об этом тебе еще рано знать.
-Ну так в чем проблема?
-В тебе.
-Во мне?!
-Ну да. Ты же человек, у тебя душа бессмертная. А рай - царство смерти.
-Я не понимаю...
-А тут и понимать нечего.
Ангел распахнул ворота рая, где благоухали цветы, порхали бабочки, бродили звери, волк спал в обнимку с ягненком...
-Иди давай,- он подтолкнул собаку внутрь.
-А тебе - туда!- с этими словами ангел ухватил человека за шиворот и метким пинком отправил обратно на землю.- Возрождайся, бессмертный.