хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Остров Мигинго ...


Остров Мигинго – округлое скалистое образование, покрытое лачугами и возвышающееся из вод озера Виктория, как черепаха с металлическим панцирем. Он настолько мал, что отображается не на всех картах. Его площадь составляет всего 2000 квадратных метров, усеянных домами из гофрированного железа, барами и борделями, где проводят время местные жители. При этом Мигинго стал объектом жарких территориальных претензий.

[ Читати далі ]

.пост №2...))) коротко про Мілан в фото..))

  • 02.11.18, 13:55
В Мілані садять на дахах будинків дерева і навіть сади...))) так само і на балконах ростуть сади і дерева...))) також садять на балконах квіти...
 
 
 

 
Це поліція перекрила дорогу коли дітки йдуть зі школи...
 
Так виглядає так званий театр Teatro alla Skala...
 
 
Це одна з найдорожчих вулиць світу з брендовими магазинами...там же ж проходить показ мод...
 
 
Це дорожнючі магазини....
 
 
 
 

І накінець просто коридор лікарні ...втіхаря тому що не дозволяли фоткати)))на стіні біля кожної палати антисептик і на столику резинові одноразові рукавички)))
 дякую за увагу...bye

Українська музика 559






0%, 0 голосів

25%, 1 голос

75%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Flickr зіпсувався!

Один з популярних сервісів Flickr зіпсувався. Заманили всіх безкоштовним сиром фотохостингом на 1ТБ, а потім мишоловка схопилася. Хочеш продовжувати користуватись сайтом — плати 50 баксів. Хочеш халяву — замість террабайту отримуй 1000 знімків. А все, що понад цього, — видалять. Рік тому інший фотохостинг — Photobucket, подібним чином нає***в своїх користувачів. Але він був гуманніший, бо фотки не видалялись, а просто приховувались. А Флікр вирішив піти радикальним способом. Тепер черга Flickr. І куди тепер блогеру податись?

А нікуди. Порозпихувати фотки по доступним хостингам. А в подальшому перейти на інший формат — без картинок. Або спробувати інші соцмережі, де є власний хостинг.

Ну і зовсім крайній варіант — "забити". З'явиться стільки вільного часу! І не треба шукати нові теми для записів.

Ну як ви, бродяги?

"Ну як ви, бродяги? Той во..."

"До-о-обрий де-е-ень!
Чо ти псіхуєш?!"

"А н-най його!"

"Володька, не позор мене!"