хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

І.юашечка

Цікаве спостереження. При переході на відповідь до коментаря сайт чомусь перекидує на http. Дуже дивно.

Старое фото. После грозы. 2019

Майские дожди стремительны и быстротечны.
С громом и молнией.
А после грозы красивое закатное небо над умытым миром

Українська музика 2537







100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Непередбачувані ходи та жахи війни.

Все змінюється, не завжди встигаємо слідкувати за часом.
Війна та політика важко прогнозуються. Ну тобто у політиці не знаєш коли та хто тобі допоможе, а коли та хто нападе чи дасть підніжку. Як бачите "брати"-вони такі, що твій дім зруйнують. А "небрати" можуть іноді допомогти

. "Брати" планували знищити Україну ще при Кучмі. Почавши з розподілу флоту та Тузли. Потім проксі-захоплення Криму, потім концентрація військ всрф на всьому кордоні. Досить безглузда міркувати, що тупін воює лише за Донбас чи Крим. Російський імперіалізм воює за все, до чого дотягнеться. Просто одночасно таке робити незручно. Україна та Грузія йому більше актуальні. Поки не опинились у ЄС та НАТО. Потім їх знищити буде неможливо.  

Сама війна прогнозується, але тяжко прогнозується сам хід війни. Діапазон від перемоги до всьо пропало. Воюючі сторони завжди щось не передбачають, не прораховують. Тому, жодна війна взагалі не йде за планом. То успішний наступ, то не зовсім успішний контрнаступ. Виявилось, що дарма танки просили та давали, бо проти дронів (сама свіжа зброя часу) бронетехніка мало чого варта. А найгрізна, кажуть, зброя зараз у орків не ракети, а КАБи.

Орки теж багато.не врахували. Насамперед, що українці не побігли всім гуртом здаватись та робити нову таку собі Переяславську Раду (чи зраду?). Що Київа за три дні не буде. Нова "Барбаросса" так і не відбулась. Що їх втрати будуть чималі. А ті 210 тісяч, що кинули на фронт на початку війни буде замало для плаінв. Тобто їх могло вистачити хіба для для оккупаціі  без військових дій.

Виявилось, що західний світ не готовий до  активних дій та постачань через дефіцит снарядів та ракет. Висока інтенсивніть затрат на українських фронтах. Ну хіба що запрацює ВПК у режимі військового часу. Проте є перспектива світових замовлень пороха чи взагалі снарядів. Будуть рости ціни на них.Отже є перспективи збагатіти на цьому й країнам 3го світу.

Якщо щиро, то у другу світову навіть у 1943му році не було світової впевненості, що вермахт програє війну. І лише з висдкою союзників на Сіциліі у липні 43го все стало зрозуміло. Гітлер згорнув спецоперацію під Курськом, щоб рятувати союзника Муссоліні. Та перекинув кращі ударні сили з Курська на Італію. Воно й зрозуміло.
На той час Курськ був далеко, а Італія вже безпосередньо близько до Німеччини.

Про 1у світову я взагалі мовчу. Німеччина оккупувала пів-Франціі, Бельгію. Всю Україну, Прибалтику, Білорусь.
 Зустріла поразку на чужих территоріях. Навіть у 1918му була у режимі наступу. Ну хто ж міг подумати! Революція у тилу. 

Отже треба бути обережним оптимістом, чи реалістом. І не святкувати авансом перемогу. Взагалі святкувати авансом пагана прикмета. Заклики дуже мало кого переконують. от тількі з боку рашки лунає щось немов від Хрущьова з туфлею у руках "Ми вас похоронім!"

Що до ютуб-оглядачів, то там суцільні протиріччя. З однієї подіі роблять геть різні висновки.
......
А тут жах фронту якийсь. Нє. Ну читав Ремарка "На Західному фрнту без змін", неприємні речі. Але тут я навіть якусь недовіру відчув. Наприклад, поранений дезертир мало без ніг через Донецьк тікав. Таке можливо?

Весенний дождь

Автор картины не найден