Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Ніколи не здавайтеся!




Щоб не брехав кремлівський фюрер, але справжня ціль московської орди одна - знищити кожного з нас, українців, знищити нашу державу. Тому ми маємо знищити свого смертельного ворога! 

Попереду у нас великі битви і великі потрясіння, але немайте жодного сумніву - Україна переможе!

Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Гетманцев - ворог України!

Правоохоронці розслідують (нарешті!) державну зраду колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича і ексначальника управління СБУ в Криму Олега Кулініча.

Я наполегливо рекомендую нашим спецслужбам проаналізувати діяльність депутата Гетманцева, голови податкового комітету, який 10 років був помічником Сівковича. 

Все, що Гетьманцев робив і навіть зараз, під час війни, продовжує робити з податками і бізнесом в Україні - це все виключно антидержавна політика. Згадайте лише його gps-навігатори на всі нафтобази, які допомогли окупантам їх знищити. А знищення ФОПів для дестабілізації в Україні?!

У мене немає сумніву, що депутатство Гетманцева - це теж була ціла спецоперація російського фсб і він продовжує бути на зв‘язку та виконувати завдання свого господаря Сівковича і розглядається як член маріонеткового уряду у випадку захоплення кремлем України.



Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Справжні друзі так себе не ведуть!



Коли Туреччина купує в росії товарів на $30 млрд, на 45% збільшуючи закупівлю нафти і газу під час війни - це так само фінансувати агресію кремля проти України, як і будь яка інша країна, для якої криваві російські гроші важливіші пролитої українцями крові.
Коли Туреччина переходить на взаємну оплату за росенергоносії в рублях і лірах - це допомога кремлю в уникнені санкцій, на які ми так сподіваємося.
Тому не треба обманювати себе і називати Туреччину другом України тільки тому, що нам продали кілька десятків байрактарів. Ердоган переслідує виключно власні інтереси і допомагає сам собі за рахунок України. Як і у вивезені зерна, за що Туреччина розраховує отримати велику знижку.
Я розумію, що світ не чорно-білий. Але справжні друзі так себе не ведуть!


Олег Ляшко, 
лідер Радикальної партії

Мова має значення!


Сьогодні великий день. Рівно три роки тому набув чинності Закон про мову, співавтором якого я був. Я горджусь, що наша фракція у парламенті єдина, яка 100% голосів дала за цей архіважливий Закон.

Символічно, що Закон про мову набув чинності у річницю проголошення Декларації про державний суверенітет України. Сотні років російська імперія намагалась знищити нас і нашу мову. І зараз, коли окупанти захоплюють наші території, найперше, що вони роблять - люто знищують все, що пов‘язано з нашою мовою - вказівники, книги, навчання.

Тому що, як писала геніальна Ліна Костенко: «Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирає мову».

Тому що мова має значення!

Але ніхто і ніколи не відбере у нас нашу мову і не переможе нашу націю.

Слава Україні! Смерть ворогам!

 

 

Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Зупиніться, уроди, або йдіть за москвою!

Тема, яку ви другий день хайпите, настільки дріб‘язкова на фоні загроз перед Україною, що не варта уваги жодної тверезомислячої людини. 

А от що варте уваги, так це внутрішній роздрай із пустого приводу. Публічне з‘ясовування стосунків між керівниками держави рівняється нашому програшу ворогу. Шкода, що більшість сьогоднішніх вождів не читали історію 20 століття і причини падіння УНР.

І друге, варте, на мою думку уваги, це міністропад у Британії (підозрюю, що за цим стирчать вуха кремля, як за отруєнням Скрипалів чи підривом артилерійських складів в Україні). Масова відставка міністрів загрожує відставкою уряду Джонсона. Для України це матиме вкрай негативні наслідки. Тому головне зараз не дискредитація чи відставка Залужного, а порятунок Джонсона. Допомагаючи Борису - ми допомагаємо собі. Бо навряд чи коли небудь ще Україна матиме настільки союзного прем‘єра. 

Звертаюся до колишніх колег-політиків. Попереду настільки важкі для Украіни часи, що вся ваша мишина возня за химерні рейтинги і next вибори принижує всіх, хто захищає Україну і віддає за неї своє життя.  Не за вас, уроди, а за Україну! Тому або зупиніться, або йдіть за москвою.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Не хаміть союзникам!

Коли росія почала повномасштабну війну, я дав собі слово не займатися політикою. Тому що для мене сьогодні найважливіше тільки одне - це виживання і перемога України і що я можу зробити для цього! Все інше зараз - абсолютно другорядне і не важливе. 

Тому за всі ці місяці війни ви не чули від мене і не почуєте далі (якщо не трапиться щось екстраординарне) критики Зеленського чи його влади, хоча підстав вони дають більш ніж достатньо. 

Але постійні претензії влади до наших союзників, часто безпідставні і хамські, змушують мене таки відреагувати. Давайте скажемо собі чесно: без підтримки союзників Україна не переможе. Нам ця підтримка життєво необхідна. Тому союзникам треба вміти дякувати. А постійні претензії, замість заслуженої подяки, демотивують будь кого, навіть найнадійніших друзів. Втрата союзників залишить Україну наодинці з найстрашнішим світовим злом. Наслідки цього всі усвідомлюємо. 

Тому не хаміть союзникам! І замість того, щоб робити винними усіх на світі, запитай себе: а що ти, маючи абсолютну владу, зробив, щоб Україна була готова до великої війни?



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Жахливі цифри - Європа фінансує війну путіна!


Я звертаюся до європейських лідерів, які 17 червня мають прийняти доленосне для України, Європи та світу рішення - про кандидатство України в ЄС. Ми дякуємо вам за все, що ви зробили для України. Але треба також визнати, що ви зробили і занадто багато трагічних помилок. Ваші багаторічні, нічим не виправдані загравання з путіним породили нового гітлера 21 століття. Російська агресія проти України, Грузії, Молдови - також багато в чому жорстокий результат цих ваших помилок. Не зробіть чергову, можливо найфатальнішу помилку у вашому житті. Не зробіть так, за що вам і вашим народам буде назавжди соромно.

Ваша імовірна відмова Україні в членстві в ЄС стане абсолютно чітким сигналом путіну, що Європа дозволила йому продовжувати вбивати українців.

Українці - єдині, хто гинув на Майдані в 2014 році з прапором ЄС у руках. Ваша відмова Україні в членстві в ЄС означатиме одне - що українці віддали найдорожче - свої життя - за фальшивий прапор.

Але, крім майбутнього членства у вільній Європейській сім‘ї, нам вже сьогодні треба дуже-дуже багато зброї, щоб захистити від кремлівської агресії своє життя і своє вільне майбутнє. Ви заявляєте, що робите все можливе для підтримки України. І ми вам щиро вдячні за вже надану підтримку. Але факти також доводять зворотнє - ви продовжуєте підтримувати Путіна і його війну проти моєї країни.

Жахливі цифри: у той час, коли за 100 днів війни в Україні загинули десятки тисяч Захисників і мирних жителів, лідери Європи заплатили за російськй газ і нафту майже 60 мільярдів євро. Німеччина - 12 мільярдів, Італія майже 8 мільярдів. За цей же період воєнні витрати агресора виросли на 10 мільярдів євро. Тобто абсолютно очевидно, що війну проти України - вбивства наших дітей, жінок, стариків - кремль фінансує на європейські гроші.

Якщо лідери Європи щиро, всім серцем, а не лише на словах, прагнуть припинити війну - ви маєте припинити купувати в агресора газ і нафту і тоді зовсім скоро у путіна не буде грошей на продовження війни.

Якщо лідери Європи щиро бажають допомогти Україні захистити свою Незалежність - дайте нам не пропозиції про територіальні поступки кремлю, а стільки зброї, скільки нам потрібно, і дуже скоро Захисники України звільнять всі окуповані території.

Або ми разом і негайно зламаємо шию агресору в Україні, або війна прийде у ваші домівки і путін вбиватиме ваших дітей так, як сьогодні він позбавляє життя наших дітей.

I appeal to the European leaders, who on June 17 will have to make a fateful decision for Ukraine, Europe and the world - on Ukraine candidacy for EU membership. WE THANK YOU FOR EVERYTHING YOU HAVE DONE FOR UKRAINE. But it must be also recognised that you have made too many tragic mistakes. Your years of flirting with Putin has given birth to a new Hitler of the 21st century. Russian aggression against Ukraine, Georgia, Moldova is also in many ways the cruel result of these mistakes of yours. Do not make another, maybe the most fatal mistake in your life! Do not do what you and your peoples will be forever ahamed of.

Your eventual denial of EU membership to Ukraine is an absolutely clear signal to Putin that Europe has allowed him to keep killing Ukrainians.

Ukrainians are the only ones who died on the Maidan in 2014 with the EU flag in their hands. Your refusal to Ukraine in EU membership means one thing: that the Ukrainians gave the most precious thing - their lives - for a false flag.

But, besides future membership in a free European family, we already need a lot of weapons today to protect our lives and our free future from the Kremlin's aggression. You state that you are doing everything possible to support Ukraine. And we are sincerely grateful to you for the support already provided. But the facts also prove otherwise - you continue to support Putin and his war against my country.

Terrible figures: at a time when tens of thousands of defenders and civilians died in 100 days of war in Ukraine, the leaders of Europe paid for the Russian gas and oil almost 60 billion euros. Germany - 12 billion, Italy - almost 8 billion. Over the same period, the aggressor's military spending increased by 10 billion euros. That is, it is absolutely obvious that the Kremlin finances the war against Ukraine, the murder of our children, women, old people with European money.

If the leaders of Europe sincerely, with all their hearts, and not just in words, want to end the war, you must stop buying gas and oil for the aggressor, and very soon Putin will not have money to continue the war. As long as Europe's leaders finance Putin, the terrible war will continue, claiming the lives of thousands of people every day.

If the leaders of Europe sincerely want to help Ukraine defend its Independence, give us not proposals for territorial concessions, but as many weapons as we need, and very soon the Defenders of Ukraine will liberate all the occupied territories.

Either we are together and immediately break the neck of the aggressor in Ukraine, or the war will come to your homes and Putin will kill your children the way he is taking the lives of our children today.

Charles MICHELEuropean CommissionRoberta MetsolaKarl NehammerAlexander Van der BellenAlexander De CrooРумен РадевKaterina SakellaropoulouKyriakos MitsotakisMette FrederiksenAlar KarisMichel MartinPedro Snchez Prez-CastejnPalazzo Chigi - Presidenza del Consiglio dei Ministri (Nicos Anastasiades) , Egils LevitsGitanas NausdaXavier BettelRobert AbelaMark RutteOlaf ScholzAndrzej DudaAntnio CostaKlaus IohannisZuzana aputovJanez JanaBorut PahorNovk KatalinSauli NiinistSanna MarinEmmanuel MacronAndrej PlenkoviPetr FialaMagdalena Andersson.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Що ви курите, Олаф Шольц?


Що ви курите, Олаф Шольц? Вперше за час війни реально розсміявся. Було б справді смішно, якби не було так сумно і соромно.

Борис, ти теж це читав?

What do you smoke, Olaf Scholz? For the first time in the war I really laughed. It would be funny if it wasn’t so sad and ashamed.

Boris Johnson, did you see that, too?


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії 

Війна не спише!

Преса повідомляє, що сьогодні більшість у Раді хоче звільнити Людмилу Денісову з посади Уповноваженого з прав людини.

Але відповідно до статті 10 Закону України  «Про правовий режим воєнного стану» та статті 4 Закону України «Про Уповноваженого…» у період дії воєнного стану не можуть бути припинені повноваження Уповноваженого. Я вже не кажу про те, що для звільнення мають бути вагомі причини, а не лише одне бажання Банкової. 

Тому імовірне звільнення Уповноваженого буде незаконним і свавільним. Так, у нас війна, але навіть вона не дає владі індульгенцію на порушення Конституції та Законів України. 

До того ж, право кожного звертатися до Уповноваженого за захистом своїх прав гарантоване статтею 55 Конституції України. Це право не може бути обмежене навіть в умовах воєнного або надзвичайного стану (стаття 64 Конституції України).


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії