Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Зелена влада забирає в українців останню сорочку




Відповідь українців на нові податки від зелених - зніми і віддай останню сорочку дармоїдам. Хай вдавляться!



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Як втрачати союзників і однодумців

  • 04.06.21, 23:54
Секретар РНБО Данилов заявив, що Німеччина і Франція мають нести відповідальність за агресію Росії. 
Тобто у всьому винен не агресор Путін, а наші найближчі союзники Байден, Меркель і Макрон.

Подібні ідіотські заяви наших «врєменщиков» загрожують залишити Україну наодинці з російським агресором, що смертельно для нашої боротьби і майбутнього.

Тому на відміну від наших ідіотів у владних кабінетах, я дякую всім нашим партнерам за підтримку України в боротьбі проти агресора. Лише міжнародна коаліція та солідарність, посилення санкцій, а головне - наша боротьба зупинять війну в Україні та експансіоністські плани Кремля в Європі.





Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зупинити податковий терор влади!

Абсолютно недолуга політика влади в податковій сфері загрожує соціально-економічному розвитку України. Замість того, щоб створювати умови для зростання економіки та доходів мільйонів українців, «слуги» все тугіше затягують податковий зашморг, породжуючи масову бідність і безробіття українців.

Головний ініціатор податкового терору - голова профільного парламентського комітету Данило Гетманцев. Раніше він протягом трьох скликань Верховної Ради (IV, V і VI) був помічником-консультантом одіозного регіонала Володимира Сівковича. Останній залишив кривавий слід в історії України - саме він був заступником секретаря РНБО Андрія Клюєва, який був відсторонений від посади у зв'язку з розгоном наметового містечка опозиції в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. В даний час Сівкович ховається в Москві.

Проти податкових ініціатив «слуги» Гетманцева вже півтора роки протестують представники малого та середнього бізнесу. Свого часу вони втратили роботу на підприємствах, держава їм нічим не допомогла. Але ці люди не склали руки і створили свої маленькі бізнеси – перукарні, кав’ярні, магазинчики. Вони зареєстровані як ФОПи і працюють абсолютно легально, сплачують податки. Проти них влада вирішила застосувати тотальну фіскалізацію.

Експерти МВФ наголошують, що це не призведе до збільшення надходжень до бюджету. Проте створить підстави для безкінечних перевірок податківцями, які, як всі добре розуміють, просто вимагатимуть хабарі. Тобто мікропідприємці програють, бюджет програє, а чиновники-корупціонери знову наживуться! Саме тому підприємці охрестили Гетманцева податковим терористом, з жахом очікуючи 1 січня 2022 року, коли мають вступити в дію драконівські правила.

Податкові авантюри Гетманцева добивають не лише малий бізнес, а всю українську економіку. Всі країни намагаються створити найкращі умови для розвитку підприємств і залучення інвесторів. Бо це робочі місця, гідні зарплати, збільшення бюджетних надходжень. Натомість Гетманцев робить все, щоб інвесторів тікали з України і знищити залишки промисловості. Останні дні провідні економісти з жахом обговорюють ідею Гетманцева підвищити ПДВ з 20 до 22%. Це не просто удар по економіці, а по всім громадянам – адже вартість товарів зросте і саме люди заплатять із своєї кишені за авантюри податкових терористів.

Інвестори вже зрозуміли в яке болото тягне нашу економіку нинішня влада, трму вони вже втікають з України. За даними НБУ, відтік прямих іноземних інвестицій з України в 2020 році склав 868 млн дол. Це рекордний показник за останні двадцять років. Навіть у роки найзапекліших боїв на Донбасі в 2014-2015 роках такого не було. Влада та її слуги, такі як Гетманцев, для економіки виявилися страшнішими, ніж війна!



Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії

Зеленський має змусити свого депутата Семінського скласти мандат

Скандальна публікація Юрія Бутусова - новий корупційний мега-скандал влади. СБУ записала, як депутат від «слуг» Семінський домовляється з бандитами про вимагання бізнесу і обіцяє їм долю за їх послуги. Судячи із запису, який, до речі, санкціонований судом, у темі і в долі всі - суди, прокуратура, бандити і влада.

Якщо Зеленський реально за боротьбу з корупцією, він має негайно вимагати від Семінського скласти мандат народного депутата. Новий корупційний скандал у владі - чим не тема для обговорення на сьогоднішньому засіданні РНБО? НАБУ має порушити справу за фактом корупції і зловживання владою, а Генпрокуратура -  за вимагання і пред‘явити Семінському підозру у вчиненні тяжкого злочину.

Лише такі рішучі дії президента і правоохоронців можуть переконати суспільство, що влада справді бореться з корупцією. Відсутність реакції свідчитиме про те, що влада повністю покриває своїх корупціонерів. У будь якому випадку ця мега-корупційна історія матиме своє продовження - якщо не при цій владі, то при новій точно.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Як добиратимуться за пенсією до райцентрів лежачі пенсіонери?



Я знаю про всі проблеми, які влада створює людям своїми дебільними рішеннями. Останнє з них - щоб із 1 вересня всі пенсіонери отримували пенсію на банківську картку.

Ідіотизм цього рішення зашкалює! 13 мільйонів українців, переважно жителі сіл, взагалі не мають доступу до банківських послуг. Минулого року в Україні закрилося більше 800 банківських відділень. А ті, що є - менше, ніж у 5% населених пунктів України. Банкоматів ще менше - 4 на 1000 жителів.

А тепер уявіть на хвилину, як добиратимуться до райцентру майже 3 мільйони наших рідних сільських бабусів і дідусів, щоб відкрити рахунок у банку. А потім вони мають щомісяця їздити до того ж райцентру, щоб зняти з карточки свою пенсію. А як добиратимуться за своєю пенсією лежачі, безногі, сліпі, одинокі старики, яких сотні тисяч?!

Уряд виправдовує свої ідіотські новації необхідністю зменшення бюджетних витрат на доставку пенсій. Насправді ці витрати влада перекладає на самих пенсіонерів. Крім того, без роботи залишаться від 10 до 12 тисяч поштарів, які зараз розносять пенсію людям.

Зрозуміло, що головна мета влади - грабувати українців. Тому я боровся і буду боротись за справедливість - щоб пенсіонерам мали достойну пенсію, яку вони заслужили, і можливість її отримати без проблем.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рішення РНБО по контрабандистах - чистий піар



Замість реальної боротьби з контрабандою суспільству втюхують чергову серію мильної опери: РНБО ввів санкції проти контрабандистів, навіть назвали їх поіменно і пов‘язані з ними компанії. У зв’язку з цим у мене лише одне питання до влади: якщо ви всіх контрабандистів знаєте поіменно - чому вони досі не сидять відповідно до ст. 201 Кримінального кодексу?

Останні рішення РНБО - по ліцензіях, по контрабандистах (крім першого по тв-каналах кремлівського чорта) - це чистий піар і свавільний переділ бізнесу у позасудовий спосіб. Перспектива цих рішень РНБО одна - визнання протиправними і кримінальна відповідальність для їх ініціаторів.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


Імпорт російського паперу заборонили, а ворожу електрику купуємо

  • 31.03.21, 13:50

Уряд заборонив імпорт з Росії пшениці, олії, паперу, коліс тощо. Але продовжує купувати російську/білоруську електрику, заганяючи Україну в енергетичне ярмо Кремля. Така вибірковість української влади може бути пояснена виключно корупційними мотивами, бо жодної раціональної причини купувати ворожу електрику немає. 

Якщо зимою нам брехали про начебто вимушену необхідність купувати російську/білоруську електрику для забезпечення роботи енергосистеми в люті морози, то зараз через потепління споживання електроенергії в Україні різко впало. Вітчизняні станції здатні повністю забезпечити потреби українців і бізнесу, але в Україну продовжує надходити ворожа електрика у вражаючих масштабах. Її закуповують комерційні структури. Виходить, що українська влада працює на збагачення кількох пов’язаних із нею мародерів ціною знищення сотень тисяч робочих місць і добробуту українців.

Хоча це і схоже на глас у пустелі, але наша команда вчергове звертається до президента, уряду, РНБО негайно заборонити імпорт ворожої електрики в Україну.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Шляхом бєспрєдєлу в світле майбутнє не дійдеш

Тупицький - мразота, яка виконувала забаганки усіх президентів, у тому числі і Зеленського, освячуючи своїм ганебним рішенням його незаконний указ про розпуск парламенту. 

Але указ Зеленського про звільнення Тупицького - неконституційний і протизаконний, як і рішення РНБО по ліцензіях. 

Ви думаєте, що шляхом безпредєлу можна дійти в світле майбутнє? Благими намірами вимощена дорога до пекла.





Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Вражаючі збитки "Енергоатому" - результат політики влади

"Енергоатом" у 2020 році отримав збиток 4,8 мільярди гривень. Ці вражаючі збитки держкомпанії - результат політики знищення вітчизняної енергетики, яку останні 1,5 роки цілеспрямовано проводять голова НКРЕКП Тарасюк і парламентський наглядач за енергетикою Герус.

Коллапс у вітчизняній енергетиці та масове безробіття, катастрофічне зростання боргів, втрата енергонезалежності і повернення України в енергоярмо Кремля - це повна відповідальність влади, її злочинної бездіяльності, некомпетентності та корупції.

З цим треба негайно кінчати!




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Президент має негайно скликати РНБО

Російські окупанти заявили про відновлення обстрілів наших військ на Донбасі. Це надзвичайна подія, яка фактично означає денонсацію угоди про перемир‘я і Мінських угод. 

Тому президент України має негайно скликати РНБО, щоб виробити план протидії. Саме для таких випадків РНБО і створене, якщо хто не знає.

А ви вже чули повідомлення про скликання РНБО?




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії