Достойно тримався

Вчора так і не дочекався перемовин. Лише весь сон розвіяв. Але, судячи з сьогоднішніх звісток про вчорашнє засідання "Нормандської четвірки", зради не сталося — Зеленський тримався достойно. І відсутність будь-якихось зрушень — це краще, ніж втрата державних інтересів. Навіть порохоботи відмітили, що президент впорався.

Відеоредактор

Вчора таки наважився встановити відеоредактор. Дякую, на одному форумі підказали. Правда, подивився відзняте і зрозумів, що відвик тримати камеру. Відео так трусить, що хаж. На ходу точно краще не фільмувати. Ну а голос нічо. Хоча теж треба тренуватись і записувати по декілька дублів. Можливо, як музичні виконавці, тюнити. Але в ідеалі робити відео без звуку.

З фотохостингом дупа. Четвертий день не працює. І так само ніхто не знає, що трапилось.

Хукня

Від суму і нудьги вирішив подивитись новий сезон комедійного серіалу "Кухня", який не показували на українських телеканалах (тому що продовження зняте 2015 року і тому заборонено для показу в нашій країні). Серіал, звичайно, російський. З російськими зірками (Агутіним, і навіть з Пригожиним). Можете закидати мене капцями, але російськомовний український серіал (це я про "Папіка"), тим паче із гумором 95-кварталу, це ще гірше, ніж російська кіношка з кремлівськими пропагандистами у епізодах. Та й черговий комедійний серіал із Бокланом — це вже перебір. І зовсім несмішно. А от "Кухня" — ржака. Якісно знята комедія. Ще можна аргументувати перегляд рос серіалу тим, що кацапи дивляться наші фільми (причому, й україномовні). Значить і нам можна. Тим паче, фільми без політики.

А взагалі, з серіалом "Кухня" цікава історія. На відміну від "Інтернів" його дивився вибірково: по тєліку показували не з першого сезону. Тому спеціально подивися перші серії, бо цікаво з чого все почалося. Ну а новий сезон майже додивився. Хоча, буквально на днях вийшли перші серії нового сезону: типу, про битву між рестораном і готелем, в якому був ресторан. Залишу на десерт. А так, серіал смішний і сюжет не дає занудьгувати. Рекомендую.

Вітчизняний хостинг знову накрило

Після чотирьох днів простою хостинг io.ua запрацював. Але ненадовго. Сьогодні знов не видно знімків. Та й сам сайте зависає. От шо ти будеш робити?

Добудовують гіпермаркет

Добудовують перший боярський гіпермаркет. Чув, що збираються відкрити ще цього року.
А поки будують, вздовж узбіччя утворилась парковка. Сподіваюся, що біля гіпермаркету буде парковка. Інакше буде такий бедлам і після відкриття.

Окрім припаркованих автівок помітив, що встановили зупинкові павільони на трасі на Київ.


Новий пікап Tesla

Всі ржуть з нового пікапу Tesla Cybertruck. Тож пропоную до вашої уваги декілька основних фотожаб про електромобіль Ілона Маска, поки новина свіжа. rofl

Не викидайте свої дитячі малюнкі автомобілів. Вони ще знадобляться автомобільним дизайнерам.
Намалював Ілон Макс. 4 рочки. lol
 

Штуковини у лісі

Отак ідеш по лісу — і опа, якісь незрозумілі ячищки. Причому, відкриті!


[ А там всередині... ]

Несподівана зустріч

Прогулявся, поки погода більш-менш. Сонячно. Несподівано зустрів давнього знайомого. Пофоткав маршрутки і "ашановоз". Зовсім трохи. Але все одно, круто. Шкода лише що хостинг io.ua  третій день не працює.

Смішніше, ніж "Ліга сміху"

Отак-от: ніколи не зарікайся! Чув якось по радіо уривки з гумористичного шоу "Мамахохотала" і рекламу їхніх концертів — але ось захотілося подивитись "а шо воно таке?".І в результаті виявилось навіть смішніше, ніж "Ліга сміху".